Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Sedí takhle Putin se šéfem FSB nad stakanem vodky a dumají koho by obvinili že špionáže a zavřeli do báně. A nakonec na to Putin kápnul. Zavřeme poradce šéfa Roskosmosu. Souhlas? Tak takhle nějak to proběhlo, že?

0 0
možnosti
JZ

Taklhle přimo ne, ale vymyšlených kauz je v Rusku dost. :-)

0 0
možnosti
Foto

Jasná karma za zajímavý blog.R^

1 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Je pravdou že mnohé režimy si vymýšlí špionážní kauzy, neubránilo se tomu ani Česko se svou směšnou vykonstruovanou akcí Vrbětice. Ne náhodou od něj dali jeho tzv. spojenci v EU a NATO ruce pryč, tohle bylo prostě už příliš přitažené za vlasy Rv!

4 7
možnosti
PB

P72e90t13r 25B33u36r35i67a47n

24. 7. 2021 10:04

Informace o zapojení ruských důstojníků rozvědky GRU do výbuchu muničních skladů ve Vrběticích vyvolala reakci také mezi zahraničními diplomaty. Podporu Česku vyjádřili například lotyšský ministr zahraničí Edgars Rinkevičs, jeho britský protějšek Dominic Raab nebo americká ambasáda v Praze.

---------

Ministři zahraničí zemí Evropské unie dnes vyjádřili solidaritu s Českem, jehož tajné služby podezírají ruské zpravodajce z výbuchu muničního skladu ve Vrběticích v roce 2014. Během dnešní videokonference to na Twitteru uvedla slovinská diplomacie. Přímou podporu dali najevo také například ministři zahraničí Slovenska či Bulharska.

-----------

Spojenci Česka v Evropské unii i v NATO jednoznačně přijali závěr české vlády, že výbuchy ve skladu zbraní ve Vrběticích způsobilo Rusko. Tvrzení prezidenta Miloše Zemana, že ruská vina není prokázaná, protože existuje víc vyšetřovacích verzí, vůbec neberou v potaz. „Ani jeden ministr nebo velvyslanec se mě na nějaké jiné vyšetřovací verze neptal,“ říká v rozhovoru s HN ministr zahraničí Jakub Kulhánek (ČSSD).

-------------

Baví vás donekonečna ze sebe dělat hurvajze?

6 4
možnosti
Foto

I73v35o 30C35i79l37i28c22h

24. 7. 2021 8:30

Karma samozřejmě R^

2 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JF

Ale notak, pane Zieglere, Vy cizácký zaprodanče , copa nejste s to pochopit, že to všechno je jen zavilá protiruská kampáň a účelovka, placená když ne přímo emerickými imprjiálisty, lhostejno zda Trumpem či Bidenem, eventuelně těmi přechozími, tak minimálně Sorosem a možná i Gatesem - čoveče, vzpamatujte se, začněte číst když ne rovnou Aeronet ergo Sputnik, tak aspoň Prolha ...é... Parlamentní listy, tam konečně prohlédnete! ;-) A takové "senzace", co zpochybňující vládu práva v gosudarstvu Vožďa Vladimira Vladimiroviča, jako je ta dnešní v denníku N, je toho průkazný doklad, přímo pověstná kouřící se pistole! - https://denikn.cz/668739/desivy-nalez-u-petrohradu-novinari-objevili-soukromou-veznici-s-krematoriem/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=587011&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=5gEH2cFls77-202107231911&dop_id=12730

7 1
možnosti
LP

Když jsem v kovidových diskuzích zastával názor, že prakticky celá Evropa má +- stejná epidemiologická opatření jako jsou ta naše, často mi bylo odpovídáno, že to nás v ČR nemusí zajímat, co mají jinde. Tak jak to tedy je ? Proč se máme starat o to, jak to mají v Rusku ? Stará se snad běžný Rus o to, jak to funguje v ČR ? A vůbec, víme jak to mají třeba v Mongolsku ?

6 1
možnosti
PB

P32e40t44r 56B72u45r84i98a22n

23. 7. 2021 21:05

Celá Evropa fakt neměla +- stejná opatření jako my. Měla jiná, adresná, doplňková, časově jinak posunutá, cílená s mnohými přidanými kroky. Na to se naše vláda nezmohla ani omylem. Nikde neměli tak plošný, dlouhý, předražený, nesmyslný a neúčinný lockdown s výjimkami pro firmu pana premiéra, jako u nás.

7 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS