Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZD

Nemalý podíl na ukrajinském problému hraje i obranná politika. Ukrajina - co nárazníkový stát - přivlastňovala, ale chovala se dle strategických představ Ruska. Byla to oboustranná tolerance. Pak se ale hodně změnilo, Ukrajina přestala být spolehlivým partnerem a Rusko nechtělo tahat za kratší konec.

0 0
možnosti
JD

Němci si s Ruskem udělají dohody jaké budou chtít. Sankce, ne-sankce, kšeft je kšeft. Když Angela uvalovala na Rusko sankce za obsazení Krymu, doplatilo na to spousta našich firem, které chtěly prodávat na východ. Před loni byl v Moskvě strojírenský veletrh. Z našich strojíren, které vyrábí obráběcí stroje tam nebyla ani jediná. Za to firmy z Německa všechny! Ony ty sankce platí jen pro někoho. Rv

5 0
možnosti
DR

Tady je aspoň vidět, jaký nesmysl ty nic neřešící sankce jsou.

1 0
možnosti
Foto

Dobře jste to napsal, jasně a stručně, má to hlavu i patu a každý, kdo rozumně uvažuje, Vám dá zapravdu. To bychom se moc neohřáli, dovážet břidlicový plyn z Ameriky, nám důchodcům by to pořádně narušilo rozpočet a rychle bychom stahovali plamínek.

1 0
možnosti
PB

P24e91t95r 86B86u59r43i51a46n

23. 7. 2021 20:34

Článek je to hezký, až na to, že plný lží a proruské servility.

0 3
možnosti
Foto

Máte pravdu, na Ukrajině vládne nevyzpytatelny režim dosazený pucem, prolezly gangstery a zloději, s takovým státem nelze pěstovat seriózní obchodní vztahy. Je jen dobře, že bylo dosaženo rozumne vzájemně výhodné dohody o svobodném obchodu R^ tu si sice propaganda a aktivisticti neobolsevici s mimikry liberálních demokratů nepřeji, je jim to vsak houby platné :-) za článek karma R^

0 1
možnosti
PB

P20e96t56r 11B61u47r14i23a91n

23. 7. 2021 13:14

Promiňte pane Kamme, že vás zase budu opravovat, ale nemohu jinak. Neustále ve svých blozích píšete "fakta" přesně opačně. Zde:

Vzpomeňme si na to, že Rusko dodávalo dlouhá léta Ukrajině plyn a naftu za velmi příznivé ceny a ta nejen, že neplatila včas a v plné výši, ale ještě se jaksi tyto suroviny ztrácely při transportu přes ukrajinské území.

Debilně si myslím, že - přes novinářské sympatie k Ukrajině - by se měly podávat pravdivé, objektivní informace.

Zdroj: https://kamm.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=773516

Ono to bylo přesně naopak a Ukrajinu okrádalo Rusko. Ukrajina přesto na vlastní náklady transportovala suroviny dál a když pak vyhrála soud, Rusko zpupně zavřelo kohouty aby Evropu vytrestalo za svou vlastní zlodějinu a za to, že si nemůže dělat co chce. Takže když pravdivě informovat, tak pravdivě. Zde:

Švédský arbitrážní soud ve středu svůj dřívější verdikt potvrdil a uvedl, že ačkoli má Ukrajina uhradit Gazpromu určitou částku, ruská společnost dluží podstatně vyšší sumu. Ve výsledku má tedy Gazprom zaplatit 2,6 miliardy dolarů, v přepočtu přibližně 60 miliard korun.

Rozhodnutí je konečné a pro Gazprom již není vyšší instance, ke které by se mohl odvolat.

https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/rusko-ukrajina-zemni-plyn-gazprom-naftogaz-soud-dohoda-tranzit-plynu_1911271812_tzr

2 2
možnosti
PB

P56e85t80r 29B53u62r64i36a16n

23. 7. 2021 14:32

A ještě tohle: Co se týče transportu plynu a ropy, Rusko své tranzitní smlouvy s Ukrajinou vždy ve svém zájmu plnila, porušování došlo vždy ze strany Ukrajiny.

Zdroj: https://kamm.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=773516

Naprostá lež. Bylo tomu přesně naopak.

1 2
možnosti
PB

..... za vším hledej love, biliony zlaťáků!,- jednoduchý - půlku projektu financuje Gazprom, druhou půlku Němci, Britové, Nizozemci, Rakušáci a Francouzi. Opravdu si někdo myslel (nebo snad stále myslí), že UK - černá díra na prachy, Poláci a trpaslíci z Pobaltí takovej megaprojekt zlikvidují?!? Ivani žádný UKáčka zadara živit nebudou a pokud jim Helmuti, jen tak z plezíru, chtějí vycálovat nějaký dýško, tak je to jejich problém. Rozkradená a zdevastovaná Ukrajina zkrátka nikeho nezajímá,- nakonec Mutti s Joem jim to názorně předvedli!R^

2 1
možnosti
PB

P81e94t44r 97B13u95r14i93a49n

23. 7. 2021 13:16

Až na to, že to bylo naopak a ruský mužík se nechal vyživovat Ukrajinou. A když to nešlo po dobrém, začal krást a posílat tam tanky.

1 0
možnosti
DR

Řečeno stručně, banderovci prostě přijdou o peníze a to je celé jádro pudla. Proto také nejvíc štěkají oni a s nimi hlavně zarytí rusobijci.

6 4
možnosti
RK

Občas se neudržíš a musí to ven, viď ruskej trolle?8-o;-)

6 5
možnosti
JK

Jak krásné by bylo zapomenout na vaši diagnózu, jako vy na Krym, a vidíte, nejde to. Pravdu nelze ohnout, ani vám se to nepodařilo.

3 2
možnosti
PK

V nadpisu bych doplnil, že jde o promyšlený a dobrý tah NěmeckaR^:-)

2 0
možnosti
OK

O28t82t95o 56K63a90m54m

23. 7. 2021 7:27

K nadpisu bych dodal, že je to nadpis článku na novinkách, nikoliv můj...

1 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 35,74
  • Průměrná čtenost 725x
Miroslav Horníček:

„Je těžké být debilem, protože konkurence je obrovská!“

 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Seznam rubrik