Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J33i51r43i 37H78l97a57v84a

24. 7. 2021 0:29

Hodne s stesti, a uspesne prispusobovani k novému prostředí. Když vám zbyde nejaky čas na psaní, budu se tesit na vase zkušenosti. Mam naplánovanou cestu začátkem srpna do Cech, a udelam rozhodnuti s prestehovanim. Vase postřehy života v cizím prostředí (Cine) byli prospěšný. Díky za všechny prispevky.

0 0
možnosti
Foto

Moc děkuju, v psaní budu po pauze pokračovat. Už teď musím říct, že jsem měla chvíle, kdy jsem přestěhování litovala, ale potom jsem zase viděla něco, co mě přesvědčilo, že to byla pro teď dobrá volba. Všude jsou výhody a nevýhody, tak uvidíme, jaké to teď pro nás doma bude.

0 0
možnosti

Tak ať vám cesta rychle uteče a ať se vám v Česku daří.R^

P.S. Proč sebou taháte ten rýžovar? V e-shopech je jich bohatá nabídka.:-)

1 0
možnosti
Foto

Moc děkuju!

Rýžovary jsme viděli, ale jsou trochu jiné než ty v Číně, a tak se manžel bál, že ta rýže nebude taková, na jakou je z domova zvyklý. On bez rýže nemá pocit, že se najedl do syta - je z jihu. Navíc jsme pěkný, s různými funkcemi, v Číně pořídili do 1000 Kč, u nás je podobný za dvojnásobnou cenu.

0 0
možnosti
OT

Jen šílenec může žít v odporné komunistické Číně, když nemusí, a to zvlášť , když je to na 99%, země která zavinila současnou celosvětovou epidemii. Čínští komunisti jsou o to větší zločinci.

0 4
možnosti
JF

Dobrý den, ať Vám zbytek cesty proběhne už bez problémů, ale připravte se psychicky předem na návrat do země tak dobře popsané panem Koreckym níže. Držím palce! :-)

3 0
možnosti
PK

Tak vítejte v malé rozhádané zemičce, domově brouka pytlíka, který zná vše od výstavby jaderných elektráren až po výrobu vakcín na Covid, v zemi těsně před volbami,

ale doma je doma.

8 0
možnosti
Foto

Moc děkuju, a zdá se, že jste to popsal celkem dobře. Je tady ale i velká spousta důvodů, proč tady nejen Češi zůstávají. Po těch letech mimo domov to vidím daleko jasněji, než když jsem tady žila předtím. Jak říkáte, doma je doma.

0 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1517x
V Číně žiji a pracuji již devátým rokem, ale tato země mě nepřestává překvapovat. Postupně se s vámi podělím o zážitky a poznatky ze všedního života, sportu, vzdělávacího systému a ze společnosti.

Seznam rubrik