Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No, já každého štvu, že chodím přesně na čas, nebo ještě pár minut před.;-D

Ale zajímavé je, že do školky a do školy už jsem také několikrát zaspala.;-D

0 0
možnosti
ND

Jsem absolutní král v sukni (tedy královna), nebo taky teta z Makotřas, protože všude chodím dřív než na domluvený termín a pozdní příchod toho s kým se mám sejít považuji za neúctu ke mně.

Dokonce jsem z tohoto důvodu přerušila jedno přátelství. Ten jistý nejenže chodil všude pozdě a to i někdy víc než o čtvrthodinu, ale ještě se zlobil, že já se zlobím, když jsem na něj musela čekat.

Vzhledem k tomu, že já jsem na dohodnutém místě naopak byla dřív, moje čekání na něj bylo pro mě neúnosně dlouhé.

Snažil se přesvědčit on mě, abych taky chodila pozdě.

Ne, to nešlo...

0 0
možnosti
PK

No je to šok, ale zjistil jsem díky Vám, že někdo nakládá s časem jako já, vždy jsem si myslel, že jsem jen ta nezbytná výjimka, den plný slunce pro Vás;-D

0 0
možnosti
PK

Jako směnový inženýr na elektrárně jsem jako mlaďas věděl dosti o tom jak to dopadá na denní režim a přežil jsem.

A nedochvilnost, to slovo vůbec v mém životě na rozdíl od mých potomků neznám, ale zvláště u nich si na ní těžko, přetěžko přivykám;-D;-D Ovšem s tou docházkou do školky by jste cosi pozitivního učinit...

0 0
možnosti
Foto

M45i32l28a83n 33V80í86t

23. 7. 2021 23:28

Přežil jsem, ale žádná hitparáda to není, půl roku už nedělám směny a stejně jsem nejčilejší v noci (teď je 23:15). Školku vyřešil čas - dcera už chodí cca do 8. třídy. Vím, že epizody, psané v přítomném čase, budí dojem současnosti, leč není tomu tak. Se školkou byl zajímavější fakt, že mezi bytem a školkou (asi 200 m) procházel časový skok: vycházíme v 7:52, cesta 3 minuty a u školky bylo 8:03h. Bojoval jsem s tím 2 roky, vstával o 10 minut dřív - stejně jsme vyšli před osmou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 14,01
  • Průměrná čtenost 404x
Jsem "exot". Myslím jinak, konám jinak a také jinak píši! Věřím, že nejsem jediný, že jsme aspoň dva, doufám, že existuje "můj ideální" čtenář. Čtenář, který si sedne s kávou k počítači, najde si "mě" a čte... zapomene na čas, kafe mu stydne a bábovka osychá. Když dočte, zdolá kávu na 3 loky a jde konečně něco pořádného dělat!

 

A kdo jsem já? Zcela jistě:

 

Muž spíš starý - nežli mlád, spíše chorý - nežli zdráv! Spíš jsem těžší - nežli lehčí, spíše píši - nežli řečním! Spíš jsem zvíře - nežli kráska, všechno sním a ještě mlaskám! Chci být vtipný a ne smutný - předsevzetí: nebýt trapný! Dnes jsem tu a ... zítra? Kdo ví?