Diskuse

O očkování

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Očkovat nebo neočkovat, bych nechal na každém jednotlivci. Náhodou jsem po odběru na protilátky zjistil, že jsem "nemoc" taky těžce prodělal. Mám protilátek dost, přesto mne odsuzujete? No fajn. A já znám již 6 lidí (3 přímo!! 60-75 let), kteří očkování "přeléčili" krematoriem. Do týdne byli pryč. A v USA žaloba na zamlčovaná úmrtí 45000 lidí. Tak vám nevím. Tetanus máme všichni, ale neslyšel jsem o jediném případu úmrtí za 50 let. Tak asi tak.

0 0
možnosti

".....Díky očkování se dá opět cestovat...." (p. Vlachová)

............................................................................................

To je jako vystřižené z Rudého Práva 50. let! Ukázkový ideologický a propagandistický výkřik, při němž člověku běhá mráz po zádechRv

2 0
možnosti

Na to že podporujete očkování tak naprosto porušujete vše co byste měla a to tím že letíte na dovolenou.

Uchránit před šířením viru musíte hlavně tak že budete doma a nebudete nikam chodit, natož na dovolenou u moře.

Spíš mi přijde že než ze strachu z nemoci propagujete očkování ze strachu že nebudete moct k moři. A to není správný důvod.

2 1
možnosti
Foto

Přijel před týdnem jsem přijel z Bavorska. V penzionu a nikde jinde v Bavorsku po nás nechtěli doklad, že jsme testování a očkovaní, i když jsme doklad o testu měli sebou. Následně jsem jel do Francie do Alsaska pro víno a ani zde nechtěli žádné potvrzení o testu anebo očkování i když jsem jej měl. Tuto neděli jsem byl V Drážďanech. V obchodech bez roušky i obsluhující personál u pokladny žádné plexisklo. V lanovce bez roušky.

1 0
možnosti
Foto

Covid má stejné příznaky jako chřipka. Osmdesát pět procent lidí s covidem nemá žádné příznaky anebo mírné a jenom pět procent má závažné důsledky . Nevím, proč se tak covidu bojíme, když se nebojím rakoviny, která každý den zabije cca. 350 lidi a dál se přežíráme, kouříme, jsme netlustší národ v Evropě i ve světovém žebříčku zaujímáme čelní místo, což je pro vznik rakoviny to správné podhoubí, u nás se nakazí zápalem plic ročně 100.000 osob, je hospitalizováno více jak 20.000 a zemře přibližně 3.000 osob. Děje se něco.

2 0
možnosti
Foto

Očkování proti covidu nepoužívá oslabený vir, jako všechny očkovací látky. V případě vakcín proti onemocnění COVID-19 je takovým virem nejčastěji adenovirus, který je upraven a slouží jako vektor potřebné genetické informace. Geneticky upravený adenovirus se dostane do buněk, které pak na základě vnesené genetické informace produkují proteiny koronaviru. Po vniknutí DNA vakcíny do buňky je genetická informace uložená ve dvoušroubovici DNA přepsaná do jednoduché šroubovice RNA, která pak slouží jako matrice pro syntézu potřebných proteinů původce choroby. U DNA vakcín je problémem, že očkovací látka musí proniknout přímo do nitra buněk, mimo které nefunguje. Ani poté nemusí být imunitní odpověď dostatečně silná a je potřeba imunitní reakci posílit. Osoba naočkovaná touto látku může dostat covid opět, ale ne tak silný, může být i infekční. Nikdo neví jak se tato očkovací látky na osobě projeví za několik let, protože se to nezkoušelo. Firmy vyrábějící očkovací látku si vynutily doložku, že za případné následky po očkovaní nenesou odpovědnost. Její použítí povolili z důvodu stavu nouze.

2 0
možnosti

Autorko, očkování proti covidu je dlouhodobě neotestované a pořádně nevyzkoušené. Když mi během pár let toto očkování poškodí zdraví, kdo mi to aspoň finančně proplatí? Prostě člověk bez práv. Za vašich mladých časů bylo očkování povinné ale to ty vakcíny byly před očkováním x let testovány. A to je obrovský rozdíl.

2 0
možnosti
Foto

Lidstvo čelí novému vysoce nakažlivému viru, který je tak smrtelně nebezpečný, že vás po pozitivním testu lékař pošle domů jej vyležet. ;-D

6 0
možnosti

J40o23s44e28f 92H54e10r19t41l

23. 7. 2021 11:17

Zajímalo by mě, jak někdo oddělí při hodnocení "vymýcení" některých nemocí vliv vzestupu životní úrovně.

0 0
možnosti

Já Vám nevím. Nepopírám užitečnost vakcín proti smrtelným chorobám, ale tak jako bych se v životě nenechal očkovat proti chřipce, nenechal bych se očkovat ani kvůli covídku, kdyby mne ti šmejdi nevydírali. V mém okolí měli C-19 skoro všichni a většinou si toho ani nevšimli. Nejhorší průběh měl kolega, který musel tři dny zůstat v posteli. Proč mám tleskat tomu, že do mne někdo narve ne úplně vyzkoušenou vakcínu, když z nemoci, proti které je určená, nemám nejmenší obavu?

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS