Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ
Foto

Děkuji Vám, Lucie. :-)

0 0
možnosti
PC

Paní Ivo,

upřímně děkuji za Váš blog i Vaše reakce v diskusi pod ním. Vyzařuje z nich čistota probuzené duše, která Vám díky Vaší trpělivosti a velké práci na sobě ukázala, kým doopravdy jste. To se zdaleka nepodaří každému, protože cesta to není vůbec jednoduchá, ba naopak. Jedno je však jisté - přinese nakonec člověku, pokud vytrvá, osvobození, úlevu, radost, zdravou sebeúctu i úctu k druhým, sebevědomí a zároveň vyrovnanost, vnitřní klid a nezbytnou pokoru (což je mimochodem cítit z každého Vašeho slova i zde na blogu).

Tito lidé pak nemívají žádnou potřebu někoho hlasitě posuzovat, kritizovat, natož pak odsuzovat, protože se jim podařilo utišit své ego, z něhož tato potřeba pramení.

Vaše řádky na mě působí blahodárně a jsem pokaždé rád, když takového člověka poznám, ať už je to v reále nebo kdekoliv, třeba i zde.

Přeji Vám vše dobré.;-)

Karma samozřejmostíR^

1 0
možnosti
Foto

Milí pane Pavle, děkuji moc za váš milý komentář, kterým jste pohladil mou duši. Dal jste vlastně hlubší smysl mému psaní, protože pokud potěší ještě někoho jiného než mě, pak je to úplně to nejvíc, co si mohu přát. Přeji Vám krásné dny. Iva :-)

1 0
možnosti
Foto

Nenechte cloumat svým majestátem. Ivo, kvůli jedné reakci pod článkem ;-)

Neobhajujte se, pokud nestojíte před soudem za zločin.

Pište pro radost a bez vysvětlování :-)

0 0
možnosti
Foto

To bude nějaká mýlka. Rozhodně jsem se neobhajovala a ani nic nevysvětlovala. :-) A radost, ta tam rozhodně je. :-)

1 0
možnosti
JM

J95a28n 59M20a65r19e26k

23. 7. 2021 15:53

Ivo, rozhodně pište, myslím, že MÁTE PRÁVO být blogařkou. To já to mám horší. Už jsem tu naškrábal několik článečků, o kterých jsem si myslel, že to jsou 'čtitelné' blogy. Zatím mi ještě nikdo navynadal, ale vždy po napsání mám strach, abych nedopadl jako TGM, který v 'hovorech' panu Čapkovi vyprávěl, jak jako malý kluk napsal román a dal ho přečíst kamarádovi. Ten mu po přečtení jeho díla řekl: "Tomášu, něco tak hlopýho jsem jaktěživ nečetl" To je můj neustálý pocit Damoklova meče. Tak děvcče, do toho....

1 0
možnosti
Foto

Milý Jane, věřte, že vám rozumím. :-) Nicméně už z vašeho komentáře si dovolím soudit, že jste zbytečně skromný a vaše psaní jistě k hloupým patřit nebude. Děkuji vám za milý komentář a přeji krásné dny. :-)

0 0
možnosti
Foto

Milá Ivo, já si dovolím jít na to podle pana Hrabala. Ten ve svých Tanečních hodinách píše zhruba tohle:

"Knížka nemá čtenáře uspat, ale způsobit, aby ještě v podvlíkačkách vyletěl z postele a běžel dát autorovi přes hubu."

Už jen představa, jak zmíněný pán z té postele letí, aby Vám vytmavil, že ... (etc), Vás musí na duši i srdci ohřát.

R^

2 0
možnosti
Foto

Milý Pavle, no, rozhodně mě ta představa pobavila, takže máte pravdu. Vlastně jsem vždy měla tak trochu sklony k provokaci, tedy k provokaci v dobrém slova smyslu. Tak třeba se k ní navrátím. ;-) Krásné dny Vám přeji. :-)

1 0
možnosti
Foto

R^ Také jsem se už naučila nebrat si řeči lidí osobně. Oni tou svojí kritikou vyjadřují nějaký svůj problém, který se mnou vůbec nemusí souviset. Je dobré ten problém rozpoznat a obrátit řeč na něho, tomu člověku velmi pomůže, když se někomu může svěřit.

3 0
možnosti
JK

Ne, množství napsaného nemá se schopnostmi nic společného, to se pan Šindelář spletl. Nedávno tady jeden mistr sděloval, že mu vydali dvě knížky a považoval to za důkaz, že píše dobře. Já se do jedné kdysi podíval, něco tak pitomého jsem snad ještě nečetl, a vidíte, pro autora je to potvrzení vlastních kvalit :-)

3 0
možnosti
Foto

Když si tisk zaplatil sám.

1 0
možnosti
Foto

Paráda. Nehledě na to, že kvalita je na hony vzdálena nějaké pitomé kvantitě (což mnozí ze zdejších blogových přispěvatelů nevědí nebo nepraktikují). Hodně štěstí. R^

2 0
možnosti
Foto

Pana Šindeláře nesmíte brát vážně. On je jenom trochu, trochu víc, zhrzený.;-)

3 1
možnosti
Foto

Mě nepobouřil. Opravdu mi prospěl. Nenapsal nic tak hrozného. Působilo to nav mě od něj jako takové škádlení, které je dobré, když přináší uvědomění.

1 0
možnosti
Foto

Obrovská úleva v mém životě nastala v okamžiku, kdy jsem si plně uvědomil, že nemám ani v nejmenším zapotřebí kohokoli o čemkoli přesvědčovat nebo komukoli cokoli dokazovat. Zejména pak svým „hodnotitelům,“ kteří o mně vědí maximálně moje jméno, ale s o to větším zápalem se do mě snaží strefovat a hodnotit můj život - o kterém nic nevědí - na základě svých domněnek a zmatených představ.

Vám, milá Ivo, přeji, abyste se nikým a ničím nenechala odradit.

9 0
možnosti
  • Počet článků 112
  • Celková karma 13,82
  • Průměrná čtenost 645x
JednoDuše jsem.