Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IV

No, že si uvědomil problém, teprve když se týká jeho rodiny, sice pro politika není dobré vysvědčení, ale zas tak hrozné mi to nepřipadá.

0 0
možnosti
MS

Proč mám z vašich blogů vždy pocit, že jste zkonzumovala Šalamounovo?

1 0
možnosti
Foto

Protože se bojíte, že vám ujídá :-)

3 1
možnosti
Foto

Ta Babišovic rodina, to je jeden myslitel vedle druhého. Ti na sebe vykecají i to, co nevyšťourají novináři a nevypátrá policie.;-D

6 2
možnosti
Foto

Imunoložka Bartůńková na ČT nyní: ,,LAPIDÁRNĚ" ,,NĚKDO MÁ A NĚKDO NEMÁ. A to je ještě třeba prodiskutovat, neb až tak nevíme;-) A za mě: Člověk co ,,kus", to originál. Ve všem všudy. Vč. svých dispozic jak po předcích zděděných, tak životem nabytých. Univerzál mustr ovšem neexistuje, ač by si to asi mnozí přáli, nejlépe pak tak, jak se komu právě hodí. To ovšem může být také poněkud až idiotské, ač asi jak pro koho;-)

4 0
možnosti
VB

Napsala jsem dopis členům Rady ČT, aby toto veřejnoprávní médium umožnilo korektní výměnu názorů mezi našimi odborníky: skupina kolem MZ ČR (která neustále mění postoje, např. ohledně vhodnosti očkování mezi uzdravením z covidu a vakcinací, a je v rozporu se západ. poznatky) versus ostatní odborníci, kteří své protinázory perfektně vyjádřili dnes na Novinky.cz "Spor o protilátky". Tito odborníci, kteří označili rozhodování MZ ČR za nevědecké, jsou v souladu s tím, co uvádějí západ. odborníci, alespoň pokud jde o trvalost přirozené imunity u většiny občanů po uzdravení, riziko střetu doznívání covidu (protilátek z infekce) a vakcinace. Je tu řeč i o tom, že dnes laboratoře více vydělávají na testování na covid, zatímco testy na protilátky by mohly být levnější.

5 0
možnosti
Foto

I85v56o 40C46i16l84i77c25h

22. 7. 2021 10:59

Smejkal z MESES nezklamal a je proti tomu, podle něj je cílem to napíchat šmahem do všech. To by tak hrálo, aby si lidi nechali měřit protilátky a oddalovali očkování, protože mají přirozeně získanou imunitu. Vizte konec článku:

https://zivotvcesku.cz/andrej-babis-zakrocil-kvuli-uznavani-protilatek-chci-od-ministerstva-at-to-jasne-vyresi-jako-v-rakousku-rekl-premier/

6 3
možnosti
LH

Někteří jedinci se chlubi jak jsou imunni a pak radostne bezi na ockovani a jeste maji hloupé kecy....

0 3
možnosti
VB

Podle odborníků na imunologii (na Novinky.cz jich dnes vystupuje více) stačí, když test na protilátky (po uzdravení) je pozitivní a prý nezáleží na hodnotě naměřených látek, protože buněčná paměť ty protilátky kdykoli vyrobí znovu, jakmile se člověk znovu setká s nákazou. Tak to funguje podle americ. odborníků u více než 95 % z covidu uzdravených. Očkování by se tedy mělo řešit individuálně, podle toho, zda člověk je odolnější nebo trpí poruchami imunity.

4 1
možnosti
ZZ

Odborníci se přou, ale Čeští olympionikové podstoupili dva negativní PCR testy, poslední necelých 48 hodin před odletem. Prošel jimi i doktor Voráček, který byl prvním pozitivně testovaným - sám se očkovat nedal, protože měl údajně dostatek protilátek.

Nedá se určit, zda byl jediným původcem nákazy s ohledem na to, jak brzy poté přišly další pozitivní testy.

Minimálně část pasažérů letadla si respirátory během více než dvanáctihodinového letu sundala, což by na klasickém komerčním letu bylo nemyslitelné. Jenže nákaze neunikli ani ti, kteří respirátor sundali jen během jídla, včetně očkovaného Ondřeje Perušiče.

A te ́d si ty teoretická bláboly - s ohledem na skutečnost, přeberte jak chcete.

;-(;-(;-(

2 0
možnosti
VB

Dnes to potvrzují na Novinky.cz (vč. čas. Reflex): dcera Babiše nebyla zatím očkovaná, protože nedávno měla covid-19. A různí čeští odborníci uvádějí, že pokud by se někdo chtěl očkovat po prodělání nemoci, pak by neměl spěchat, existují i v ČR případy, kdy se u člověka "sešel covid-19 s vakcinací", tito lidé měli vážné problémy, podle jednoho intenzivisty šlo i o úmrtí. Imunoložka Z. krátká uvádí, že testy na protilátky jsou levnější, než co si nyní laboratoře vydělávají na testech na covid-19. (Patrně byznys. zájem některých lidí kolem MZ ČR - radši lidi nekonečně draze testovat na covid, než jim ověřit levněji protilátky, což by pak vydrželo měsíce bez dalšího testování.)

4 0
možnosti
Foto

Můj známý prodělal covid a má protilátky na úrovni 400. Očkování vakcíny mu doktoři doslova zakázali a tak nevím, odkud čerpáte ty svoje nesmysly.

3 0
možnosti
IB

není doktor jako doktor a problém je, že není obecné nařízení umístěné na stránkách MZČR, kterým by se všichni řídili. Něco málo se dozvíme jen na úrovni nejednoznačných mediálních zpráv. Je to přesně v Babišově chaotickém stylu. Žádný managmet, jen chaos - a v něm se dobře krade

2 1
možnosti
  • Počet článků 286
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1078x
V každé době je o koho se opřít, vždycky tu byl někdo, kdo ostatním svítil (Komenský, Masaryk, Havel).Teď jen zbývá zamyslet se nad tím, zda taky něco pořádného zůstane po nás.

Seznam rubrik