Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J80a57n 62D51o64u97š79e82k

27. 7. 2021 23:22

Jednou se jich zbavit musíme. Jistě, jde o komfort, peníze a nepříjemnou formu nátlaku.

0 0
možnosti

Nikdy by mne nenapdlo, že dám komunistovi karmu. A stalo se. :-)

1 0
možnosti
Foto

I19v23o 87P53a74v49e88r86a

23. 7. 2021 21:41

Tak to gratuluji, dobře si ji poslechněte tady;) https://youtu.be/2HoYCY0UcM0

1 0
možnosti

Všechny socialistické utopie mají jedno společné,vždy narazí na realitu. Na realitu narazili staří analogoví bolševici, za které autorka blogu sedí v eurodumě. Na realitu stejně tak narazí digitální komunisti, kteří si dnes říkají liberální demokraté, případě piráti. EU se pro mě stala nepřítelem. Nic dobrého z ní už neplyne a kdo ví, jestli něco plynulo. Už je to tak, že vystoupení nebo rozpad EU bude méně bolestivý, než pokračování v tom zeleném euronesmyslu.

1 0
možnosti
Foto

No tak to rozhodně... Teď zbývá vyhrát volby a změnit.... co vlastně. Už jsme prohráli, smiřte se s tím. Je konec.

0 0
možnosti

Vstup do hospody jen s platným "techničákem" k elektro, odbourání prodeje benzínu, vytápět auta mohou jen voliči těch správných, hrom. doprava - pondělí blonďáci, úterý brýlatí, středa Agrofert...... a ty nabíječky na letišti, to bude šmé pro vládní garnituru, jejich příbuzných a Nemajitelů, železný šrot nebude tak se menšina vrhne na baterie,(později i z jedoucích aut, nezastavíš=razísta) stále mám před očima všudepřítomný plakát se slévačem a rolnicí s pohledem do dálav k lepším zítřkům!

0 0
možnosti

Ale na studium vas vzali, ne?

0 0
možnosti
Foto

Osobní auta a nákladní doprava budou mít problém, ale opravdu komické to bude s armádou. Opravdu budou tanky a stíhačky na elektrický pohon? ;-D

2 0
možnosti
Foto

I50v71o 66P54a87v57e66r72a

23. 7. 2021 0:50

Další politička co má problém s vlastnim konzistentním názorem:) https://youtu.be/2HoYCY0UcM0

0 0
možnosti

Az napodruhe sem si vsiml, ze ta proruska kolaborantka Konecna tam vsunula nesmyslnou pasaz o tom, ze vyloucenim Rosatomu z tendru dostavba pada. Vazena kolaborantko, Rosatom meli vyloucit uz davno, ale vubec nechapu, jak by se mohli Rusove ucastnit dostavby jaderne elektrarny po tom, co udelali ve Vrbeticich. Vy byste vedle takove elektrarny chtela bydlet? Nejspis cely jeji prispevek vznikl kvuli te zmince o Rosatomu

0 2
možnosti

I kdybyste se na hlavu postavil, tak to nic nemění na faktu, že má pravdu. Když se bavíte s lidmi z oboru, tak vám řeknou, že vyřazením ruského projektu je další tendr už jen divadlo pro laickou veřejnost. A pokud jde o vaši otázku, tak já bych vedle takové elektrárny klidně bydlel. A to toho o jádru vím docela dost. Rosatom chce tyhle bloky prodávat do světa, protože se jedná o velice povedený typ. Možná v některých ohledech nejlepší, který je v současnosti k dispozici. A hlavně je umějí stavět. Narozdíl od zbankrotovaného WEC a skoro chcíplé Arevy, kde na výrobní zařízení sedá prach, Rosatom reaktory seká málem jak Baťa cvičky. Tak proč by si kazil pověst kvůli jednomu bloku v ČR. Už takhle je jim jasné, že kauza Vrbětice zrovna plusové body v případných tenderech nepřinese.

5 0
možnosti

Copak auta, to je vlastně legrace, ty můžeme napájet dostavením jednoho až dvou bloků Temelína, ale co topení? Jen zlomek domácností je vytápěn elektřinou, většina domácností je vytápěna spalováním něčeho. Jak toto se vyřeší, pokud se má dosáhnout uhlíkové neutrality? Protože jen samotného plynu se u nás spotřebuje více, než se v přepočtu vyrobí elektřiny, tedy jen k náhradě plynu by se muselo postavit 2x tolik elektráren, než máme teď. To nemluvíme o spalování dalších paliv. Tak asi budeme sedět doma v mínus pěti stupních bez auta a koukat z okna, jak zachraňujeme planetu.. :-)

1 0
možnosti

S některými věcmi v blogu rozhodně nesouhlasím (třeba ty důsledky vyloučení Rosatomu), ale jinak to poukazuje ne neřešenou komplexnost přechodu na akumobilitu celkem slušně.

Jen... Proč to paní autorko netlačíte přímo politicky, ale pláčete tady lidem na rameno?

1 0
možnosti
Foto

To Vám nestačí, že komouši tu 40 let brzdili jakýkoliv pokrok a zase byste je k tomu pustil? "Dým z továren ..." oblíbený hit z padesátek.Rv

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS