Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J56a70n 94R66á41ž

24. 7. 2021 15:57

Ať se ten v Brně znemožněný exot snaží, jak se snaží, jeho návrat do Sněmovny tipuji na max.10%. Proč? Od brněnských socdemáků jsem se dověděl, že na protest, že jim Pražáci vnutili Onderku na první místo kandidátky chystají kampaň, aby každý, kdo bude socany volit, dával preferenční hlasy hlavně Štefanovi a dalším třem kandidátům na čtvrtém a dalších místech

0 0
možnosti
PB

P64e23t81r 69B29u81r32i13a66n

22. 7. 2021 20:22

Postav článek na základní lži a pak v něm můžeš prudit, co hrdlo ráčí. Tak nějak by se dal charakterizovat váš styl. Zde:

Zdanění Googlu, Facebooku a dalších nadnárodních internetových gigantů pěti procenty z objemu reklam získaných v České republice...získaných v české republice kde přesně? V Brně na náměstí, v Horní Plané, nebo kdesi u Ostravy? Např. Facebook má příponu com. Připadá vám, že com. je prostor kdesi v ČR? Že je to obec u Kolína?

A za další:

Zároveň vzhledem k tomu, jaké částky z našeho prostředí přesouvají do daňových rájů (ve kterých giganti daní – nedaní), by to Google, Facebook a další firmy skutečně na kolena nesrazilo.

Takže, obě tyto firmy mají sídlo a jsou zapsány v Kalifornii. Tam také platí daně. Zdá se vám to jako bezva daňový ráj?

2 0
možnosti
Foto

No dá se o tom napsat mnohé..... U nás v ČR by to šlo zdanit velmi snadno, zrušit plátcům DPH nárok na odpočet z těchto plnění. Anebo, pokud by to snad bylo nesystematické, tak na to uvalit daň z obratu, co by si vyměřil, přiznal a odvedl příjemce. Snadný jak facka - jenže on tu daň ve skutečnosti nikdo zavést nechce.

0 0
možnosti
Foto

Spíš si myslím, že ne, ani by mne to nenapadlo. - - - Samozřejmě, tady je vidět rozdíl oproti ANO - Marku Prchalovi a jeho spolupracovníkům by se takové chyby v psaní nestaly. Marketing v politice by prostě měl být kvalitní a řádně zaplacený, né někde něco lepit na koleně. Politici by se měli jenom fotit /potud u Onderku v pořádku/, texty by jim měl psát někdo použitelný /ideálně nějaký automatický generátor/.

1 0
možnosti
Foto

Pane Onderko zdravím Vás. Moc se mi od Vás líbil ten kousek, jak jste si nechal odhlasovat odsunutí Štefana z čela jihomoravské kandidátky. Býval bych Vám to měl za zlé, protože tímhle krokem se pro mne setřel poslední rozdíl, čím se lišila ČSSD od těch Babišových poskoků, ale za zlé to nakonec nemám, protože všichni voliči ČSSD už jsou dávno u Babiše a této degradace demokraticky ustanovené kandidátky si nikdo nevšimne, protože socany už fakticky nikdo nevolí. Takže i ta škoda je zanedbatelná. - - - - Máte moje sympatie, pan Babiš je má taky, jste takoví kluci usměvaví. Hezký to je. A tak to má být.

0 0
možnosti
JR

J33a76n 70R28á65ž

24. 7. 2021 16:05

Hamáček mediím řekl, že předsednictvo strany dosadilo do čela kandidátek lídry, kteří mají podle průzkumů největší důvěru mezi lidmi. Onderka a důvěra mezi lidmi? Větší nesmysl jsem od Hamáčka ještě neslyšel.

Ještě že se stále snižuje pravděpodobnost, že ČSSD se přehoupne přes 5%, neb Onderka ve Sněmovně je pro mne černá můra.

1 0
možnosti
Foto

Roman Onderka má dojem, že se po volbách po zásluze stane opět místopředsedou strany a samozřejmě také poslancem...! :-P

1 0
možnosti
JK

Nejen vlastníci a provozovatelé světových sociálních sítí, ale i další světoví hráči, zejména investiční skupiny jsou jeden z těch důvodů proč jsme ve strukturách EU. I takové středně investiční velké firmy si mohou ČR koupit ze dne na den a naše slavná ČNB s tím nic nenadělá. Sypání připínáčků pod nohy obra nic nevyřeší, je nutné vést diskusi jak rovný s rovným, pak to přinese ovoce. Navíc technologie peláší kupředu tempem, které úřední postupy nestíhají, proto je dobré uzavřít dohodu, která bude progresivně kopírovat vývoj, natvrdo stanovená sazba daně z nějakého pevného základu je pitomost. Pojďme boxovat společně s celou Evropou a vyděláme, jako křičící mravenec jsme jen na obtíž.

Finanční správa má nástroje jak získat miliardy od firem, které navyšují výdaje zejména za služby matek v zahraničí. Živnostníkům berňák vyhazuje z nákladů faktury jak večerníček, na služby předražených právníků, účetních, auditorů a podobně sídlících v daňových rájích vůbec nejsou schopni reagovat. Proč? Dělají to všechny velké firmy, včetně agroholdingu, proč má Babiš nižší zisk než je příjem dotací?

1 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1498x
Brňák tělem i duší, sociální demokrat, politik a zároveň docela obyčejný padesátník. Dříve mimo jiné primátor Brna, v tomto volebním období poslanec PSP.

Seznam rubrik