Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Vzpomínám si na film DEMOLITIONMAN.

Také jsme se tenkrát smáli, jaké kraviny je schopen si autor scifi navymýšlet...

2 0
možnosti
JK

Podle mě jste zbabělec, nechcete nést kůži na trh. Místo toho, abyste posbíral současné dokumenty, seřadil je nějak logicky a řádně odzdrojoval, místo toho abyste předložil vlastní vizi doloženou nějakým výpočtem s odbornou podporou nějaké kapacity, místo toho abyste našel nějaké příklady pro a proti a porovnal výhody a nevýhody, tak napíšete sci-fi povídku ve stylu konspiračních webů, kde jen nadhodíte témata a vážený čtenáři zbytek si domysli. Aby byl směr myšlení zcela zřejmý, tak se napíše komentář do diskuze.

Jo jo, napsal jste bezpečný článek, nikoho jste nejmenoval, nic konkrétního neřekl, fikce se nedá rozporovat a tak vám nikdo nemůže nic faktického vytknout. Takže co se vlastně podařilo z toho politického marketingu. Je tu evidentní snaha vyvolat konflikt. No naštvalo se víc lidí na EU? Nejspíš ne, jen ti negativisti jsou možná víc negativní. Byl splněn požadavek strany, účast na sítích, byl, takže u politbyra plus. Další záměr pro toto dílo nevidím, třeba mi ho prozradíte.

2 8
možnosti
Foto

Blahopřeji. Právě jste získal nominaci na žvást roku.

2 0
možnosti
JV

Svítí venku sluníčko? Nesvítí? Tak vysajeme prach někdy jindy. Necháme to na indy!

0 0
možnosti
Foto

Když se takový ekonom pustí do čehokoliv, je z toho buď malér, nebo ostuda. Případně cosi k trpkému smíchu.

Do r. 2040 se ve světe možná něco změní, ale u nás nanejvýš k horšímu, jestli se dostanou do vlády jistí ekonomové a Vaše partaj.

Chcete-li extrapolovat, musíte aspoň znát současnou úroveň techniky. Rv

1 11
možnosti
VV

Vzpominam si na navstevu jednoho ceskeho "ekonoma" v Israeli v roce 2002, a ta ostuda byla nemala.

1 1
možnosti
JK

Tohle jste moc nezvládl, umístit počáteční technické problémy do doby o dvacet let dále je taková infantilní účelovka :-)

1 9
možnosti
JM

Zvládl to samozřejmě naprosto dokonale. Jen opravdový naivka si může myslet, že se problémy jako nedostatek energie vyřeší do dvaceti let. Takový naivka, prostě volič Pirátů, Zelených, či jiných komunistů. A je zvláštní, že nerozporujete ty ostatní prvky čipové totality.

10 2
možnosti
Foto

Hehehe to je dobrý. Ale je to čirá fantasy, samořídící auta už nikdy nebudou, to skončilo. Velký provar pro všechny zúčastněné.

1 0
možnosti
JK

Proč je slabší sci-fi povídka v politické aréně?

1 4
možnosti
JM

Protože tak to dopadne, pokud bude držet svůj kurz EU a u nás budou u moci Piráti. Logicky.

4 1
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6582x
Ekonom, vysokoškolský pedagog, podnikatel, politik, filantrop, otec a letec. Ředitel několika institucí podporujících podnikání v ČR. Úspěšný podnikatel napříč obory.

Seznam rubrik