Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Představte si ten povyk těch údajně zodpovědných, kdyby se museli kvůli posílení imunity pravidelně otužovat. V zimě v létě povinně alespoň na 2 minuty do ledové vody, jinak žádné restaurace, žádná divadla, kina, žádná dovolená. ;-)

1 0
možnosti

P60e83t73r 62S24k48á36c32e79l

23. 7. 2021 15:38

https://nikolabornova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=772161

Více informací neškodí...a ten článek jich obsahuje.

1 0
možnosti
Foto

I15v83o 93C30i24l78i82c49h

21. 7. 2021 3:38

Babiš už otáčí ohledně uznávání protilátek, ale Smejkal z MESES nezklamal a je proti tomu, podle něj je cílem to napíchat šmahem do všech.

https://zivotvcesku.cz/andrej-babis-zakrocil-kvuli-uznavani-protilatek-chci-od-ministerstva-at-to-jasne-vyresi-jako-v-rakousku-rekl-premier/

0 1
možnosti

Kroupovi praskne cévka.

1 0
možnosti

Není k to mu co napsat.

Jen: děkuji!

(karma, samozřejmě)

1 0
možnosti

Tak prvním problémem je, že nám nikdo nic nevysvětlí tak, aby to všichni viděli a bylo to pro všechny srozumitelné. Třeba aby prezident dostal doslova scénář od odborníků a v živém vstupu ho přečetl. Lidi se v tom plácají, mají málo až nula informací, do toho lži a hoaxy na sociálních sítích a v pseudomédiích, ultraidioti typu Okamura či Volný. Korunu tomu nasazují wanna-be-experti typu Pirk, kteří, ač kvalitní ve svém oboru, o virologii/vakcinologii/imunologii vědí úplné kulové.

No a pak všichni hurá a vyjádřit někde svůj názor. Nápad: Potlačte alespoň na chvilku svou hrdost a vykašlete se na koncept názorů. Názor typu "já mám přirozené protilátky takže očkování nepotřebuji" je stejně takový nesmysl a vzniká ze stejného mechanismu uvažování, jako názor že země je placatá. Dost už bylo těch názorů prosím. Pojďme se vrátit k tomu, co je a co není pravda.

0 0
možnosti

J96a51n 92P22r50i40b38y46l

20. 7. 2021 13:53

Hm. A pak tady mame "experty" jako treba pana Flegra, ktery zverejnuje katastroficke scenare, strasi lidi doslova tisicovkami myrtvych denne. Dokonce jsem ho verejne slysel rikat nazory, ze by se ke korone meli mit pravo vyjadrovat jen odbornici jako on a pro ostatni by to melo byt trestne.

A kdyz ho o nejakou dobu pozdeji konfrontovali s realitou, ze zadne tisicovky mrtvych denne nebyly a ze se spletl, tak na to opet verejne rekl, ze schvalne prehanel, aby lidi vydesil a ti to brali vic vazne.

Takze tady mame odbornika epidemiologa, ktery se verejne priznal, ze siril nerealisticke predikce a to se jeste domahal toho, aby mel na sireni jeho poplasnych zprav statem garantovany monopol.

Opravdu super. Podle vas pseudoodbornik Pirk je pro me mnohem duveryhodnejsi odbornik, nez nejaky Flegr.

1 1
možnosti

Jan Konvalinka hrotí vztahy mezi lidmi, prý neočkovaní omezují očkované.

Prof.Dr. Sucharit Bhakdi vystoupil s přednáškou, opřenou o 3 USA a 1 Dánskou nové studie, které potvrzují 99% odolnost lidí proti jakékoli variantě SARS-CoV-2. Je třeba ihned ukončit očkování, protože se jedná o zbytečné hazardování se zdravím. WHO sice stáhla původní varování před očkováním dětí, ale i dnes nedoporučuje očkovat děti.

0 1
možnosti

To mi připomíná.......tento plk pošli 10 lidem nebo ti chcípne kráva.

0 0
možnosti

a jaká jsou kriteria pro označení hladiny protilátek jako dostatečná imunita? přece důvodem, proč se nezavedlo testování protilátek jako kriterium pro stanovení imunity je, že taková mez nikým stanovena není...

2 0
možnosti

Přesně. Očkován jsem byl v lednu a tak jsem si nechal v červnu změřit protilátky. Dostal jsem nějaké číslo a ani dva lékaři mi nebyli schopni to číslo interpretovat zda je či není dostatečně "dobré". :-/

2 0
možnosti

Jó pane Szturci, kdyby všichni kdo se neočkují argumentovali takhle logicky a slušně tak by svět byl rázem příjemnějším. Ale bohužel to tak není, není, není...

Shrnu některé nejčastější argumentace antivaxerů (které drtivě převažují nad Vašim přístupem) a pokuste se nějak na ně reagovat:

1. Vakcíny jsou nevyzkoušené, je to nějaké svinstvo, které si nenechám dobrovolně dát do těla.

2. Vakcíny jsou jen byznys, bůhví kdo na nich vydělává, nemají žádný účinek, je to jen forma oškubání a ovládnutí důvěřivých ovcí.

3. Když mě do něčeho stát nutí tak to just nebudu dělat.

4. Celý koronavirus je velký podvod, mediální chřipečka, očkování je jen jeho pokračování. Budou následovat žluté hvězdy pro neočkované.

...

Děkuji za slušnou diskusi. R^

1 0
možnosti

1. pravda, vakcíny byly uvolněny pro použití, ale nejsou splněny podmínky pro jejich finální registraci jako u jiných léčivých přípravků, testování nutné pro jejich schválení není ještě dokončeno.

2. pravda - jde o obrovský byznys se všemi riziky takového byznysu

3. pravda - nucení, navíc na základě účelově vybraných a zkreslených informací je vždy kontraproduktivní.

4. pravda alespoň částečně, již loni WHO snížilo odhad smrtnosti a i podle informací, které musel přiznat jeden z bývalých ministrů zdravotnictví je reálný počet úmrtí s příčinou covid podstatně menší než oficiálně uváděný a je srovnatelný s úmrtností na významější kmen chřipky.

Pokud chcete tyto informace rozporovat tak prosím na základě doložitelných faktů a nikoli emocí - každý y těchto bodů lze doložit a faktické odkazy tu nejsou jen kvůli formě a rozsahu komentáře...

0 0
možnosti

J39a26n 36S89o12u88č32e31k

20. 7. 2021 7:16

Dobrý den. Ano, ona ta svatá válka mezi příznivci očkování a neočkování začíná být skutečně podobná náboženským válkám v dávno minulých stoletích. V tomto dělení společnosti vidím daleko větší nebezpečí, než v samotném covidu. A bohužel tuto nenávist mezi oběma skupinami ještě přiživují někteří tzv. odborníci a samozřejmě politici, kteří nešetří nátlakem a výhrůžkami na ty, kteří se nechtějí podvolit jejich příkazům. A i mně je nepochopitelné, proč není vůbec počítáno s tím, že si člověk po prodělání této nemoci vytvořil přirozené protilátky a je tak chráněn minimálně stejně, jako ten očkovaný.

1 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2113x
Pavel Szturc - občan...

Seznam rubrik