Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Ono je to tak pane autore, ne vždy potřebujete mozek, na což apelujete ve svém blogu, například pokud usilujete o lásku je lépe se spoléhat na srdce.

A nutnost přemýšlet o věci bez ohledu na jiná vyjádření, který zúžujete pravidelně jen na problematiku vakcinace, což vám leží asi nejvíce na srdci, bych taky nebral jako stopro účinné doporučení.

A to proto, že většína, nebo alespoň někdo si ukládá do mozku nezbytné info o tom co ho především zajímá, resp, se ho to nějakým způsobem dotkne a bude tyto info v budoucnu používat a ten zbytek si prostě uloží dnes již třeba do PC, kde si je v případě potřeby může kdykoliv vyzvednout.

Takže bych ani nezavrhoval, načtení dalších, zejména protichůdných názorů s možností jejich konfrontace s mainstreamem třeba i tady na Webu,

A v poslední řadě kvituji i váší hlášku, že by reakce zde neměly být vulgární, agresivní a zesměšnující. Jen bych připomněl jednu naší diskus, kde se vám příliš tohoto správného záměru příliš nedařilo držet.

Jinak karma za blog a předem omluva, pokud jsem plně nepochopil směr info...(jak by pravil můj nohsled Pavel Dvořák)

0 0
možnosti
Foto

... a pak jsem hnal Dvořáka za sebou až k nádraží! ;-D

0 0
možnosti
PP

Jediné s čím ve vašem blogu mohu souhlasit je toto: "S projevy vymytí mozků se můžeme názorně setkávat zde v internetových diskuzi. Ve většině případu jsou tyto příspěvky plné urážek autora článku, či lidí majících odlišný názor než oni.

Zdroj: https://bajnar.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=773118";

Když se podívám do diskuse pod posledním blogem pana Kroupy na toto téma tak to je přehlídka. Pohříchu z devadesáti procent jsou autory takových dehonestačních výkřiků právě odpůrci vakcinace.

2 0
možnosti
PK

Naprostý souhlas, ale je to vizitka pana diskutujícího ....sám jsem na to pana Kroupu upozornil, že si užije...

0 0
možnosti
Foto

No, zrovna od vás tento názor, je klasické chucpe.

1 1
možnosti
MS

Patrně máte na mysli tajné čipy ve vakcínách reagující na 5G síť a další podobné důvody proč se nenechat očkovat. Nic naplat. Není nad intuici. Ta je nad rozumem.

3 2
možnosti
IB

Díky za příspěvek, mluvíte mi z duše. To, co se tady děje mně přivedlo k pochopení pro mně dříve nepochopitelné skutečnosti, jak se mohl Hitler dostat k moci, jaktože mu Němci tolik věřili? Dnes už chápu, jak jednoduché to je, až mně to děsí.

7 0
možnosti
Foto

Je samozřejmé, že pokud nebudete očkovaný a budete chtít vycestovat do zahraničí, narazíte nejspíše na komplikace. Toho očkovaného tam pustí nejspíše bez problémů, vás bude třeba čekat karanténa nebo vás tam nepustí vůbec. To je přirozená reakce a ne nějaké cílené rozdělování lidí.

4 1
možnosti
Foto

A všiml jste si, že tady nejde zdaleka jenom o nějaké cestování do zahraničí?

3 0
možnosti
MS

Páchne to tu, řekl tchoř. A neodejdu odtud, dokud ten smrad nevyženu! :-P

Použité termíny jako covidový apartheid či vakcinační šílenství jsou příznaky vymytého mozku, ale z opačného konce. V protilehlých informačních bublinách je značná část lidí, ale ještě je dost těch, kteří se snaží používat kritické myšlení. Vy k nim bohužel nepatříte.

4 1
možnosti
PK

No ale má právo slušně vyjádřit svůj názor, což učinil...

0 0
možnosti
Foto

A vy nemáte vymytý mozek....? Vždycky mě pobaví, že lidé jako vy věřící kdejakému blábolu co si najdou na netu si připadají jako nějaké bytosti na vyšší úrovni které nemají vymytý mozek jako ostatní....;-D

8 2
možnosti
Foto

Jo jo, molekulární genetička říká bláboly (protože její názory neodpovídají korporátně-farmaceutickému mainstreamu). Ještě že zde máme internetové experty...

6 0
možnosti
Foto

Za tu odvážnou sebereflexi v perexu? Tak to ano.

Je vidět, že pana autora máte málo přečteného. Doporučuji nějaké jeho starší blogy. ;-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 2,69
  • Průměrná čtenost 1405x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.