Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Naši předci dokázali všechny morové epidemie nakonec přežít, jaký div, pro nás přišel s Covidem div ne konec všeho světa..."

Zdroj: https://trcalek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=773135

Ano, přežili, ale s velkými ztrátami, protože kromě zaříkávání a vykuřování jinak s morem bojovat neuměli, a většina nemocných se prostě odevzdala osudu. Dnes se takto nikomu umírat nechce ani s tím pitomým Covidem. Jsme totiž o něco dál.:-)

24 2
možnosti
JN

J22a78n 32N57o12v16a61k

16. 7. 2021 14:59

Ale je tohleto ještě život nebo pouhé přežívání? A kdo nás pak bude živit, když se děti ve škole nic nenaučí? Kvůli záchraně starého nemocného stromu zničíte celý les?

0 0
možnosti
VL

Černý pasažér je označení pro člověka, který je členem sociální skupiny a využívá její statky a služby aniž by za ně zaplatil, nebo se podílel na jejich vytvoření. Tento problém se zvětšuje úměrně k velikosti skupiny (čím větší skupina, tím větší pravděpodobnost, že se v ní černí pasažéři objeví). Takže neočkování chtějí veškerá stejná práva a výhody a výsledky - pokud možno bez vlastní účasti. Ale snad jich ještě ubyde výrazně pod 30 procent, když se na očkování bez registrace čeká i tři hodiny...;-)

17 7
možnosti
AB

Občanská práva nejsou žádná “výhoda”, kterou si musíte zasloužit. Dobře Vás ta vláda zblbla, že tomu věříte. Jak málo stačí.

6 11
možnosti
Foto

A tak co...jste Vy fakt svobodný?;) Se svým velmi důležitým životním naplněním, jehož jste dosáhl počáteční nesvobodou?Nebo jste prošel nějakou tou buzerací, kdy jste se nemohl rozhodnout a přežil to? Díky bohu za ní, milý náš dnes uzávislený a milý nejen mně ...grafomane, Karle:)) Pozdravuji tímto všechny, kterým bylo kdysi vbuzerováno naučit se číst a psát, dokonce píšou knihy...jestli to chtěli, nebo nechtěli, bylo každému jedno,nesvobodně určeno...no a dnes jsme mnozí rádi, že píšou:)) Když chci filozofovat o svobodě, což to vzít zgruntu:)

3 3
možnosti
AM

Klasický výblitek "chudáka", který se na svůj normální blog nezmůže.

1 20
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 1
možnosti
JS

,,Naši předci dokázali všechny morové epidemie nakonec přežít"

Máte pravdu , někteří zemřeli hned a ostatní zanedlouho. /bráno z časového hlediska vývoje člověka/. No a unás to bude to samé.

4 2
možnosti
VL

Přesněji část našich předků to přežila. Dohledejte si pane Trčálek dokumenty ohledně úmrtnosti v historii epidemií.

1 0
možnosti
JK

Tak rozhodně má pravdu pan Kroupa, protože covid měl a proti tomu nikdo nikdy nic nezmůže. A protože ho přežil, jak dramaticky popsal před časem, je kompetentní k psaní odborných statí. Předpokládám, že až někdy nechtěně šlápne do kobylince, pojede dávat konzultace do hřebčína ve Slatiňanech.

14 11
možnosti
JK

Tak tohle je excelentní text. R^

11 9
možnosti
Foto

Pouhé házení perel na zeď. Kroupa to stejně nepochopí.

23 7
možnosti
JN

J74a88n 98N30o20v49a66k

16. 7. 2021 15:35

Kroupa je evidentně vyděšený fanatik.

0 0
možnosti
PC

Skvěle napsáno!R^;-)R^

17 9
možnosti
MK

M89i58l44a18n 65K79e54s66l

14. 7. 2021 18:28

Kdysi v osmdesátých letech jsme si pod pojmem gentleman představovali Angličana.A nyní.Před zápasem klečí na stadecu s rukou na hercně ,omlouvají se tmavším spoluobčanům a škemrají o odpuštění.Po zápase,jehož závěr se jejich tmavým spoluhráčům nevyvedl jim škaredě rasisticky nadávají. Kdepak gentlemani.A nyní k těm naplněným stadionům.Nevím zda je vhodné měřit sympatie množstvím diváků k národnosti soupeře.V Brně za Lužánkami při utkání Dynmo Moskva s výběrem naší ligy, přišlo třicet tisíc diváků.Stejně tak byl nabitý stadec při utkání Rapidu Vídeň.Myslím si,že fandové tam přišli,že chtěli vidět dobrý fotbal a ne vyjádřit sympatie či odpor ke komunistickému Dynamu nebo kapitalistickému Rapidu.Češi zbabělci.Jsme malý národ.Hrdiny neoplýváme,ale nějací se najdou.Již Hitler řekl:Češi jsou zvláštní národ .Zatlačíte li na ně,tak coufnou.Povolíte li jsou zpátky.Češi,když zjistí,že hlavou zeď neprorazí ,tak ji podčůrají.Trvá to sice déle,ale zeď spadne při malém počtu obětí.Proto přežíváme.

4 0
možnosti
  • Počet článků 2979
  • Celková karma 24,43
  • Průměrná čtenost 859x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik