Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Clanek v pohode, jen bych rad objasnil argumentacni faul u Jordana Petersona. On nikdy nevystupoval proti LGBT komunite nebo skupine, on vystupoval proti Quebeckemu zakonu, ktery narizoval pouzivat jina zajmena dle vyberu jedincu. Sam Peterson neustale opakuje, ze nema problem s tim, oslovovat koholiv jakkoliv, ale je striktne proti tomu, aby toto bylo narizeno a vyzadovano zakonem.

7 0
možnosti
Foto

Děkuji velmi za upozornění. Máte samozřejmě pravdu a opravím to. Skoro se stydím, že mi to uteklo, když to Jordan Peterson tolikrát komentoval.

1 0
možnosti
PC

Tesat do kamene. Vyborne napsane a bravo Madari.

21 2
možnosti
PV

Úžasný příspěvek. Díky R^

16 1
možnosti
JL

Se zvrhlou výchovou je třeba začít již u dětí : dceruško, já nejsem tvůj tatínek, ale tvoje maminka, maminka je tvůj tatínek.... Děda má rád mladé chlapečky a babička velké pejsky, soused se s ovečkou taky pomazlí rád a strejda nechodí na pitevnu pracovat... A teď přejdeme miláčku k té algebře...

15 0
možnosti
VR

Asi jsem divnej, ale stejně nerozumím tomu, proč by s touto problematikou měly být seznamovány děti už v mateřince. V dobách mého dětství (uznávám, že to bylo v první polovině minulého století) jsme chodili do školky a pak do školy samí kluci a děvčata. Doma jsme měli tátu a mámu a dohromady tak tvořili rodinu (o které se říká, že je základ státu). O tom, že existuje ještě něco jiného jsme se dozvěděli tehdy, když četníci vyšetřovali místního zahradníka, který zneužíval svého učně. Teprve na prahu dospělosti (asi tedy dost pozdě) jsme se dovídali, že někteří lidé to mají nastaveno jinak, ale říkali jsme si, že je to jejich věc a není třeba to řešit. Dnes je to jinak - napřed registrované partnerství, pak osvojování dětí, dnes i manželství a hlavně - pořád vnucovat jak je to fajn a ti ostatní, kteří jsou tzv,. "normální" jsou vlastně fuj. Na druhou stranu mne docela baví, když padesátiletý otec přijde na to, že je gay, opustí rodinu, nabrkne si o třicet let mladšího zajíčka a jelikož má v TV vlastní pořad - je vlastně geroj či průkopník - stejně tak jako jiný superznalec módy v jiném pořadu se svým neopakovatelným přízvukem se chlubí svým manželem. Budiž - je to jejich věc, ale proboha - proč s tím zatěžovat malé děti. Neberte jim jejich dětství a nechte je žít v rodině, která má svá vyzkoušená pravidla. Ještě trochu odbočím - ono, když je něčeho moc - tak je to příliš: nedávno se mi dostalo do rukou veledílo pro děti z mateřských škol pojednávající o používání WC. Umělci, kteří se právě na těchto místech vyžívají svými nápisy - by zde našly bohatou inspiraci.

24 2
možnosti
JD

jj ... začínalo to gayové a lesby , pak je z toho LGBT , nyní tuším LGBTQIA+ 8-o za chvíli jim nebude stačit abeceda .. ;-D a ano propaganda až adorace kdejakejch úchylek není normální a mezi dětmi vyloženě škodlivá

27 2
možnosti
JL

Pokud má někdo homosexuální sklony, tak to zkusí co nejdřív, třeba v 10 neb o ve 14 a nějaké letáky a zákony ho moc nezajímají. Celé je to stupidita v dnešní době, kdy si děti na internetu najdou, co je zajímají.

7 0
možnosti
JD

mám kamaráda a ten přišel na to že je teplej až někdy před čtyřicítkou .... je fakt, že byl divnej už před tím .. ve dvaceti chodil se ženskýma tak 50 a víc :-/

3 0
možnosti
JD

J23a46n 55D32o23u14š36e66k

14. 7. 2021 17:33

Dal jste si ohromnou práci. Za to dík a respekt. Některé ty případy jsou skutečně strašidelné. Ta LGBT kampaň, agresivně vedená, nadělá více škody než užitku. Místo přirozené integrace a pochopení chtějí všechno hned a to nedělá dobrotu.

38 1
možnosti
BG

Ale jakápak tolerance? ;-D Vy jste k nim nikdy tolerantní nebyl. Jen jste je tiše trpěl. Není to tak, že jste si jich nevšímal. Vy jste je viděl, ušklíbl jste se a mumlal si něco pro sebe. Teď jste se neovládl a napsal jste tenhle článek.

Čeho je moc, toho je příliš. Sám bych tu agresi některých lidí vůči LGBT nepopsal lépe. Ano, ani mně se některé Vámi uvedené příklady nelíbí. Stejně jako Martině Navrátilové i mně přijde ve sportu nefér, když se chlap prohlásí za ženu a jde jako "žena" soutěžit na olympiádu. Ale neplatí to samozřejmě o všech. Nedávno tady psala paní Jaroslava Brokešová. Paní, která prošla změnou pohlaví, jelikož se narodila jako muž. To samé lékař Otto Kott, který se narodil jako žena. Nikdo o těchto dvou nemluví jako o nemocných, nikdo nepochybuje o jejich současném pohlaví.

Takže ano, Maďarům se divit budu i poté, jelikož oni se za tu hranici nedostali. Kdyby povolili stejnopohlavní manželství jako v Rakousku nebo Švýcarsku, ale to ne. Bojí se, že by se děti mohly "nakazit". :-P Trapnější, nesmyslnější a lživější argument jsem prostě neslyšel. Ale osobně je mi to jedno, já v Maďarsku nežiju. Jsou to jejich zákony.

3 39
možnosti
Foto

Vy aby jste tu nechyběl, Vaše moudra známe. Bohužel Vy jste přesně ten typ kvůli kterému je stále více těch, kteří jsou na homosexuály alergičtí

18 2
možnosti
IB

I37v49o 91B87o39u12š97e

14. 7. 2021 16:38

Kdybyste opravdu byl tolerantni, tak je proste prestanete komentovat. Mimochodem, tvrdit, ze prilis tolerance skodi, zvlast neceho, co se vas vlastne vubec netyka, je hloupe.

5 29
možnosti
Foto

No právě že týká, nebo může týkat. V okamžiku, kdy se začne o změnách pohlaví učit ve školkách, bude se to týkat mých vnuků. A ta hranice mezi rozumným nenátlakovým informováním a otevřenou propagací je velmi křehká.

7 2
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2628x
Datový analytik věřící v sílu faktů a hlubokých zamyšlení. Rád kombinuji různé pohledy na jednu a tutéž věc a systematizuji nepřehledná témata.

Seznam rubrik