Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

J82o96s66e87f 25V89a35l24a

14. 7. 2021 20:56

kazdy narod ma neco "sveho". Sam ziji prevazne v Nemecku a dovoluji si "hledat mouchy" na obou stranach, nicmene musim souhlasit

-s mnohdy zbytecne nevkusnym oblecenim v CR ( tanga vytazena nad horni okraj dzins, podprsenky koukajici ze vsech stran u plandavych topu, vcetne tam, kde zadna raminka od pradla nemaji byt videt, trenyrky a flipflopy (zabky) hlavne u ridicu nakladaku, ale i na trhu., pupek valici se pres okraj trenyrek

-jako dalsi bod by byl prednas...ne chovani zamestnancu ve sluzbach, u servirek nebo prodavacek ma clovek pocit, ze je prisel poprosit o osobni laskavost a ne o prodej sluzby. .v autoservisech to taky neni lepsi.

- svejkovani by se sice dalo napsat, ale Cesi vynikaji v hledani skvirek, jak neposlouchat narizeni nebo zakony. Treba krome Polaku neznam ridice, kteri by jezdili tak "nevymachane", jako v CR, a to mam za sebou nekolik tisic kilometru s autem posicilii a jizni italii. Totez plati nebo platilo treba o noseni rousek

1 0
možnosti
TB

Jaké mouchy jsou teda v Německu ?

0 0
možnosti
Foto

Já se bojím, že částečně vůbec nevíte o čem píšete. A Švejka si pořádně a pozorně přečtěte v kontextu. To není humoristický román.

10 0
možnosti
JR

J14a80n 51R55i85c75h96t33e97r

14. 7. 2021 11:31

To už jsem četl stokrát. Navíc z pohledu Češky je to dost hloupé a malé.

Raději sleduju "Američanku v Praze" - jako cizinka u toho nefňuká a je schopna i srovnávat.

A co je hlavní - je vtipná a tedy zajímavá.

9 0
možnosti
Foto

Kolegové z Číny naprosto nechápali, jak můžeme obsah nosu vysmrkat do látkového kapesníku a vložit do kapsy! Jednodušší je to přece vysmrknout bokem na chodník. Několik mých kolegů z různých zemí vůbec nechápali, jak můžeme jíst vařené kravské žaludky. A co nepobral téměř nikdo, bylo naše velikonoční mrskání děvčat. Dokonce mi to někteří i nevěřili, že to je. Byli přesvědčeni, že kecám. Že ženy se prostě takto nemlátí. Naopak, já jsem nechápal mnoho jejich zvyků a pravidel. Takže tak nějak šul nul.

15 0
možnosti
JS

J52a51n 39S12v53o92b17o84d95a

14. 7. 2021 10:31

Tak to je slušný bizár. Miluji když se švejkovstvím ohání někdo, kdo evidentně vůbec neví, co ten termín znamená. Což se však týká většiny obdobných sebemrskačů.

Jinak z této 10 je 8 naprostá blbost, jelikož ty věci nejsou vůbec žádnou českou specialitou (ostatně o tom, že autorka vůbec neví o čem píše, mi dala vědět vlastně již předmluva o ponožkách v sandálech).

Hlavní českou výsadou tak zůstalo a zůstává typicky česká malost a sebemrskačství, které nám zde autorka dokonale předvádí. Pokud to bylo účelem, tak musím zatleskat;)

22 0
možnosti
MP

Příspěvek beru jako letní osvěžení.

3 1
možnosti

Ale jo, docela souhlas. Vkusný tetování má tak 5 procent lidí, zbytek už byl viděn 1000x. Hlavně, že nějaký je. Ve vochcávání všeho jsme mistři, i když bych to nenazýval švejkováním. Švejk si vzal na mušku jen nesmyslná nařízení. Solárko bez komentáře, to je úchylnost celkově. Plastické operace ze zdravotních důvodů pochopím, solárko nikoliv. Děcka běhají nahatý, no tak co, jsme si jiná kultura. Dobře nažrat se chtějí všichni, spíš jde o to čeho. Zdá se mi, že v AT nebo DE na tom nejsou lépe než my. Vkus oblékání, všude se najdou extrémy. Hlavně ten článek ale nesrovnává Čechy s jinými národy, takže nechápu, proč někteří vyvádějí, jak kdyby je někdo píchnul jehlou. Většina bodů v článku trefila hřebíček na hlavičku.

2 2
možnosti
Foto

DĚKUJI! Pane Žitňáku, děkuji, že jste pochopil tu podstatuR^

"...takže nechápu, proč někteří vyvádějí, jak kdyby je někdo píchnul jehlou."

A o tom to je...

0 0
možnosti
PB

P65e50t45r 10B61r31y38k78s

14. 7. 2021 7:43

Víš co, Sašo? Bez do pr.....

1 0
možnosti
ZB

Stejně je nejsmutnější, že podobný stokrát recyklovaný soupis hloupých klišé se může dostat do výběru blogů hodných přečtení. Dost to říká o vkusu redakce.

18 1
možnosti
ZB

Hrozně hloupé. Ničím nepodpořené. Naprosto nechápu proč si autorka podobnými nesmysly lečí mindráky.

10 2
možnosti

Je to jen názor autorky. Čím byste to chtěl podpořit? Statistikami tetování, nebo umaštěných nátělníků?

4 1
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2491x
Jsem osoba velmi upřímná a mí nejbližší to se mnou mnohdy nemají jednoduché.

Mám ráda výtvarné umění, hudbu, hru na klavír, zpěv, procházky a svou (ne)dokonalou rodinu.

Ráda píši o věcech, o kterých se nemá mluvit (když už o nich není vhodné mluvit), protože by se to mohlo třeba někoho dotknout. 

To vše s nadsázkou mně vlastní.

Jo a díky za 2. místo v kategorii Nováček v Blogerovi roku 2020!

 

Seznam rubrik