Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jako Cimrman:

Když se nepochválím sám, nikdo jiný to za mne neudělá. R^

6 1
možnosti
Foto

Pardon, pan Fogel jej už pochválil. ;-)

1 0
možnosti
RK

Doufám, že jeho dopis bude obsahovat citaci z jeho slavné tiskovky o tom, jak ten co přijít měl, nepřišel ;-). Jeho voliči jeho hotentotštině rozumí ;-)

7 0
možnosti
PB

P21e62t70r 59B13u60r48i28a37n

10. 7. 2021 15:02

Já nevím, jaké chyby se staly. Já nevim, kdě je nějaký zásadní problém. My jsme teď přijali nějaké rozhodnutí a já samozřejmě ano, my jsme hygieny odevzdala armáda na ministerstvo zdravotnictví 1. 6. a potom jsem dospěl k názoru, že je potřeba znovu vrátit armádu do hry i s panem Dzurilou. To bylo 27. července, kdy jsem viděl, že na odběrném místě Na Bulovce, že to nefunguje. Takže já myslím, že se v tom angažuju od rána do večera. Nemám žádný pocit, že by sem pochybil. My jsme zkrátka rozhodovali a v březnu někdo přišel s tím matematickým modelem a a a a v srpnu někdo, sice byl to ten stejný člověk, ale už přišel v nějakém čase a ty, který měli přijít, nepřišli. Takže to je podle mě v této fázi zbytečná debata. Já nemám pocit, že by sme dělali něco špatně, nikdo pořádně ten vir, můžeme se bavit, tady je odborník, můžete se zeptat primářů, jak ten vir se chová, a samozřejmě jako umírají lidi. Umíraj lidi s covidem. Mně je to líto. Pravděpodobně ten covid urychluje nebo zkracuje ten život, to mi je taky strašně líto. Proto děláme maximum pro to, aby sme zabránili nějakému zásadnímu problému. Já úplně nevím, co by teďka nefungovalo...

Ale já nic nereletizivuju, já len říkám, že, ehm, samozřejmě, ehm, umíraj lidi, je to špatně, my děláme maximum pro to, každý život je cenný a já tam nevidim žádný rozpor. Já jenom vysvětluju, že ano, stoupá nám to, vy říkáte tisíc mrtvých, je to strašné, že zemřelo tisíc mrtvých, ale já to nechci relativizovat, ale v tomhle směru děláme všechno pro to, aby tady nebyly desítky tisíc mrtvých, jako je to v jiných evropských státech.

------

Fonetický přepis, zkráceno, vyňaty dva odstavce z projevu.

5 0
možnosti

Karma. Díky, že jste to napsala.

5 0
možnosti
MV

Já dopis do Andreje ještě nedostal. Ale pokud ho psal Andrej sám, rád si ho přečtu. Takovej kabaretierskej výkon bych si nenechal ujít. Jeho zkidejny a čachry nekomentuju, popsala jste to sama vč chování té tlupy kolem něj, které se říká "vláda". Klidný víkend preju

9 0
možnosti
MV

Zkidejny =zlodejny. Překlep, omlouvám se a vysvětlují dodatečně.

2 0
možnosti
Foto

I79v80o 30C63i65l95i76c30h

10. 7. 2021 9:27

Vidím to velice podobně R^ Naštěstí mi ten "dopis" také nepřišel, asi by mi zase zvedl tlak ;-€

3 0
možnosti
Foto

Dopis Andreje Babiše jsem dostal také. Samozřejmě jsem předpokládal, že je součástí předvolební kampaně hnutí ANO. ANO by proto také mělo uvést, kolik ho tyto dopisy stály. Pokud byly ovšem zaplaceny ze státních peněz, tak je to jen jedna z dalších zlodějen AB.

8 2
možnosti
JF

J64i34ř52í 66F65o29g63e10l

10. 7. 2021 7:53

A jak byste vy i Michálek nazvali pirátský tisícikorunový předvolební úplatek ?

3 7
možnosti
Foto

Podle mě to mysleli jako ironii, dobře ví, že to neprojde, poslanci ANO by totiž raději spáchali rituální sebevraždu, než trošku "ochudit" Vůdce. :-)

7 1
možnosti
JN

Babiš se řídí zásadou, že stokrát pakovaná lež se stává pravdou. Koneckonců má to ze socialismu nastudované, tak to stačí jen oprášit a na oblbnutí části voličů to stačí. Lidi se jím nechají okrádat a ještě mu tleskají a popř. se nechají koupit za pár tisícovek, či koblihu. Je to jeden z největších zločinců naší doby. Smutné je, že mu stále spousta lidí věří a obhajují ho.

16 1
možnosti
PK

Je to jednoduchý, prostě ho ani nemusíte číst a hodit do koše.

3 9
možnosti
JP

Ne, není to “jednoduchý”. Proč sakra mám ze svých daní to, že si ten lhář a podvodník dělá předvolební kampaň? Jestli je to za vás v pohodě, tak mne z toho laskavě vynechte, vy Burešovi pošlete šest mega ze svého, a pak si dopisy hoďte do koše, nebo si s nima třeba vytřete, jako to dělá Bureš s touhle zemí a s námi - ale já se toho rozhodně účastnit nehodlám, tečka.

14 3
možnosti
  • Počet článků 1263
  • Celková karma 21,60
  • Průměrná čtenost 1112x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik