Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dle fota i cv vidím , že podobně jako já patříte k dříve narozeným. Z duchu Vašeho příspěvku soudím , že patříte i k odpůrcům očkování....neboť kdyby Bůh chtěl , abychom byli imunní , byli bychom i bez narušení integrity kůže.

Jenom Vám přeji , abyste i tímto přístupem unikla nákaze i onou již trochu podceňovanou delta variantou viru.

Skoro ještě více si přeji , abyste i v případě nákazy své nešířila virus mezi ostatní spoluobčany - ať už chodí s rouškou či bez roušky.

2 1
možnosti
Foto

Mýlíte se, jsem zastáncem očkování a jsem očkovaná oběma dávkami hned, jak to šlo. Respirátor jsem nosila (v uzavřených společných prostorách) na podzim i v době, kdy byly nařízené pouze roušky. Ale byla jsem zásadním odpůrcem zakrývání dýchacích cest kdekoli venku a povinnost dusit se i po plném očkování považuji za týrání a mocenskou zvůli. Jakoby si vláda chtěla "udržovat pandemii", aby lidi byli poslušní.

1 0
možnosti
MB

https://www.skolenibozp.cz/aktuality/spravne-pouzivani-respiratoru/

Nastudovali jste?

A teď se rozhlédněte a posuďte, co s tím ochranným prostředkem pro řemeslníky a pracovníky v prašném prostředí všichni dělají ...

To podobné platí i pro roušky.

A myslím, že po provedení bakteriologického rozboru některých veteránských kousků by majitel po sdělení výsledku tři dny nejedl.

4 0
možnosti
LH

Tak mi ještě napište jak Invermectin zachránil Indii? proč tam nezafungoval?

6 4
možnosti
Foto

moment, Indie vymřela? Nějak jsem to nezeregistroval.

8 1
možnosti
Foto

Vidím, že někteří lidé jsou ve víře svatého slintáku natolik pevní, že mají nasazen respirátor i když jedou sami v autě. Dokonce jsem viděl venku v těch vedrech borce co měl roušku a přes to ještě respirátor. Já už to nějaký ten pátek nenosím a to ani uvnitř budov a v některých obchodech.

6 4
možnosti
ND

Tohle bych jim nebrala, ať si dělají co chtějí, nosí třeba masku na celý obličej, ale ať to nenutí ostatním.

7 0
možnosti
ND

Připojuji se.

Dobrovolnost, jestliže mají respirátory chránit, pak ať se chrání ti co chtějí.

6 1
možnosti
LH

jenomže takto to u Covidu nefunguje.....

5 5
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 22,74
  • Průměrná čtenost 1224x
Radka Johnová (1958) absolvovala VŠE v Praze (Ing., PhD.) Profesně se věnuje art marketingu, pracovala v umělecké a reklamní agentuře, učila na ČVUT, přednášela na VŠE, FF UK a na řadě zahraničních univerzit. Nyní v důchodu.
Sleduje politiku a (právě proto) nikdy nebyla členkou žádné politické strany. Zastánkyně absolutní svobody projevu. Krátké glosy na síti X (dříve Twitter): @radkajo.
Je patriot Prahy 6. Mezi její koníčky patří kultura, poznávací cestování, četba, plavání, tenis a lyže. Píše, když ji něco naštve (to většinou) nebo nadchne (knihy). Recenze publikuje na Kultura21.cz, některé úvahy na blogosvet.cz.
Kontakt: rsj@seznam.cz

Seznam rubrik