Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Evropský právní rámec pro klima, to je opravdu ušlechtile znějící název. Jen aby se podle něj to klima řídilo. Aby to nedopadlo jako kdysi s tím větrem a deštěm.

3 0
možnosti
Foto

Mark Twain: "Podnebí je to, co očekáváme, a počasí je to, co dostaneme. "

1 0
možnosti

Závidím např. skandinávským zemím či Švýcarsku, kde se na klima a zelenost hodně myslí i se pro ně hodně dělá, občané jsou tam zdravější, nečekaly na EU, mají předstih k prospěchu všech občanů. Např. ve Stockholmu vám nejezdí přes město kamióny a cisterny, v Bernu vám večer a o víkendu nehlučí hospody, což je jen malá ukázka, jejich ekologické chování má i dobrý vliv na psychiku. Postkomunisti hrající si na podnikatele by akorát rajbovali zdroje, po nás potopa.

0 4
možnosti

Obě země vydělaly na válce a kšeftech s Hitlerem. Švédsko válčilo a loupilo po celé Evropě.U Poltavy, v Praze, na Moravě, v Sasku a podobně.

1 1
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 14,88
  • Průměrná čtenost 1241x
Právník se specializací na právo Evropské unie a mezinárodní právo soukromé. Publicista věnující se dění na úrovni EU, obecným otázkám evropské integrace a příležitostně dalším tématům. Osobní stránky: http://brichacek.cs-retromusic.net/