Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nemyslím, že by to dělala Romea kvůli velkému odškodnému, to tedy není moc zavedené. Spíše si myslím, že cílem je mediální publicita. Za blog karmaR^.

A kdybych mohl, tak dám druhou za moudrý citát V. Havla.

1 0
možnosti
Foto

oprava - místo "tedy" mělo být "tady"

0 0
možnosti
PB

P42e74t84r 87B59u86r75i20a74n

22. 6. 2021 20:56

Trolling je jeden z těch gumových argumentů cenzorů, kterým se dá smáznout naprosto všechno, i dnešní datum.

Je to přesná kopie paragrafu o výtržnictví, či pobuřování, za který chodil disent za komunistů do kriminálu. A to mohli hudebníci hrát jen monotónní melodii a u toho "zpívat" brumendo. Výtržnictví.

Já ho jednou dostal za poznámku pod článkem o podivných kšeftech a dotacích kancléře Mynáře, která zněla: prasátko mělo hlad.

Jiné, přímočařejší poznámky o zlodějích, údech a prodejných ženách, tam zůstaly.

7 0
možnosti
Foto

Přesně tak, na autory blogů zase mají "nedostatečné ozdrojování". To je také univerzální. :-)

3 0
možnosti
Foto

Zakleknutí je metoda, která nijak neblokuje dýchací cesty, ani tepny v těle. Učí se jí na Policejní škole. Přívod kyslíku a cirkulace není nijak omezena. Zakleknutý není nijak omezen a ohrožen na životě. Jak potvrdily 3 lékařské zprávy v případě G. Floyda, zakleknutím nelze prokázat jako příčinu smrti. V případě Teplice je verdikt lékaře a patologa také jasný. Metoda zakleknutí funguje tak, že se klečí v určitém místě nad lopatkami, takže se znehybní a omezí horní část těla v pohybu. Životní funkce nejsou ovlivněny nijak. Druhá noha tlačí na bedra. Toto je naopak velmi bezpečná metoda, jak zajistit, aby si pachatel, často znecitlivělý vlivem drog či alkoholu sám dále ublížil svým chováním, nezmrzačil ruce v poutech, neohrozil hlídku, okolí a věci kolem sebe. Takto se dá vydržet i desítky minut. Zakleknutí se dělá cca. 50 let a nikdy to nikoho nezabilo. ,Ani v případu G. Floyda a ani v Teplicích. Za následky způsobené špatným životem a konzumací rizikových drog nenese vinu policie, pouze člověk, který učiní svá rozhodnutí. Neznalost a opakování fámy není obecný fakt.

7 0
možnosti
Foto

Bylo vám to smazáno a dostala jste ban, protože to píšete jako ověřený fakt. Kdybyste měla v textu - domnívám se - , dělá to dojem - tak by to asi nesmáznuli. Sám jsem dostal "doživotí" kvůli ještě menší lapálii. Vyjádřil jsem úvahu, že Romové nejsou líní, jen dávají přednost sociálním výdobytkům před odměnou za práci. Od té doby mohu psát jen do šublíku.

5 0
možnosti
Foto

Asi jste také zapomněl napsat domnívám se, nebo lépe- někteří se možná domnívají...

A ta tři slova na začátku 4. řádku - jsou pravdivá? ;-D

0 0
možnosti
JR

J65a38n 64R50á22ž

22. 6. 2021 19:01

Na rozdíl od policie v USA, policisté v Česku si ještě neuvědomili, že metody běžné při pacifikování agresivního narkomana bílé pleti, jsou naprosto nepřípustné pro pacifikování snědého narkomana sebevíc agresivního.

PS. Stejně jako pokroková veřejnost v USA si neumí představit, že by expolicista Chauvin, který zaklekl Floyda dostal menší trest jako 40let v tvrdé věznici, tak stejný trest by měla česká pokroková veřejnost požadovat pro policistu, který stejným zakleknutím zavraždil v Teplicích mladého Roma.

Hlavní roli v obou případech totiž hraje rasismus policie a že oba mrtví byli agresivní narkomani s bohatou trestní minulostí, je nepodstatná maličkost.

4 0
možnosti
Foto

doufám, že to myslíte ironicky. Vžiju-li se do pozice policisty, tak bych měl před zdrogovaným jedincem, bez ohledu na barvu pleti pořádný strach a v obavách o svůj život či zdraví, bych také přitlačil.

0 0
možnosti
AA

V CHKO taky nerozděláváte oheň tak v ČR nesmíte psát o cikánech ty jsou chránění.

5 0
možnosti
PV

Diky administraci tohoto serveru mohu svym dospivajicim detem na mazanych prispevcich ukazovat, jak to realne chodilo s cenzurou za minuleho rezimu, protoze zduvodneni odstraneni prispevku kupodivu malokdy koresponduje s obsahem.

17 1
možnosti
Foto

Všechno špatné pro něco dobré? ;-D Díky za příspěvek V

0 0
možnosti
PK
Foto

Díky moc, od vás bych to nečekala ;-) ale té odvahy potřeba nebylo. Co mi mohou udělat jiného, než zrušit blog? Stejně mám dojem, že ke zrušení blogů to tady pomalu, nenápadně, ale jistě směřuje.

1 0
možnosti
LP

Tak slusny clovek hlavne poklekne, kdyz narazi na prislusnika diskriminovane mensiny, pani Jandova.

1 0
možnosti
Foto

a poprosí o odpuštění ;-);-D

0 0
možnosti
SB

Víte, paní Jandová, já takové lidi, jako jste vy, opravdu nechápu.

Na jednu stranu tyhle jevy oprávněně kritizujete, ale na druhou stranu do krve hájíte současné sluníčkářské směřování severoamerických a západoevropských států. A na úrovni české politiky hájíte ty osoby, které to tady prosazují a prosazovaly.

To je stejný rozpor, jako když někdo před desítkami let hájil Gottwalda, ale nesouhlasil s násilným nucením zemědělců zakládat družstva.

Na rozdíl od vás já už dlouho tvrdím, že chyba je přímo v základu současné politiky, která se vyžívá v krasořečnění, ale neřeší problémy, které s sebou přináší naše doba.

To, co vy vidíte jako jednotlivé vady na kráse jinak bezvadně fungujícího stroje, to já vidím jako zákonité projevy naprostého společenského chaosu.

14 2
možnosti
Foto

Pane Beneši, ve společenosti skutečně panuje jakýsi chaos, ale na ten ve Vaší hlavě zdaleka nemá!

Chyba je věru v základu současné politiky, ale není tu patrně nikoho, kdo by do toho šel a provedl nápravu. A Vy - nic!

0 12
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik