Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Doufám, že se zákrok policie řádně vyšetří a pokud se zjistí, že byl oprávněný tak bude autorka volána k trestní odpovědnosti.

1 2
možnosti
Foto

Vy jste komunista, pane Slavíčku? Totiž, pouze komunisté někoho volali k trestní zodpovědnosti jen za zveřejnění názoru. Názor paní autorky je hloupý a mylný, nicméně volat po trestní odpovědnosti je ještě hloupější a zavání to cenzurou

8 0
možnosti
Foto

V první řadě bych se nedopustil čehokoliv aby měl policista důvod mi kleknout na krk. A tím bych to ukončil.

2 0
možnosti
Foto

V dobách kdy jsem byl blogerem, se mi stávalo že jsem se nechal unést a reagoval na nějakou událost předčasně a pak se ukázalo, že věci se udály jinak. Pokud to bylo možné, snažil jsem se alespoň omluvit za omyl v diskusi. Mrzí mně, že autorka, toho není schopná

8 0
možnosti
MB

Autorka diskuze nečte. Takže i kdyby jí tady 50 lidí napsalo, že se zmýlila, ona by se to nedozvěděla.

3 0
možnosti
MK

Smrt vyhrabaného feťáka se mne nijak nedotýká. A zabil se sám, blog je totální blábol.

5 0
možnosti
IL

I12v28a28n20a 26L75a63n23c50e

21. 6. 2021 23:38

Nechtěla bych a nemohla bych dělat práci policie. Strašně vyčerpávající fyzicky a hlavně psychicky. Neudělat chybu, protože jedna blbá chyba a dát důvěru někomu, kdo vás s klidem odstřelí. Náročné. Nevím kde, ale snad někde by mělo být násilníkům a grázlíkům a velkým grázlům vysvětleno, že pokud policie řekne: stůj, tak se dotyčný zastavi, ruce vzhůru, tak se prostě ruce vzhůru dají. Jinak si jděte postěžovat na lampárnu. A pokud by vás někdo ohrožoval a byl nekontrolovatelný, tak budete ráda, že můžete policii zavolat a ona si s ním poradí.

11 0
možnosti
Foto

Umíte si někdo představit, že bychom měli v naší zemi spoustu migrantů, jak by naše policie mohla zvládnou pořádek, když je každý její zásah kontrolován všemi organizacemi, které u nás sídlí. Policie potřebuje posílit pravomoce, aby se nemusela obávat, že trest zasáhne ji, ne toho, který výtržnosti, nebo zločiny páchá.

2 0
možnosti
IP

Paní Rebeko, jste opravdu tak hloupá nebo to jen hrajete?

16 0
možnosti
MK
Foto

Odchod tohoto člověka zase taková rána pro naši společnost není.

7 0
možnosti
PB

...... "KDYBY",- simvás, COTOJE???,- ale když už jste to použila v titulku, otázka se sama nabízí,- můžete zdejším diskutujícím osvětlit, proč a z jakého důvodu by měl policista klečet na krku zrovna VÁM ?!?,- ...... vysvětlite nám polopatě, PROČ by proti Vám měla zasahovat PČR s použitím mírnějších prostředků a PROČ byste měla, zrovna Vy, umírat aj bez drog (?),- ...... to si teda vychutnámVEU!

14 0
možnosti
LP

JESTLIŽE SE TOTO JEDNOU STALO, MŮŽE SE TO STÁT KOMUKOLIV Z NÁS

Zdroj: https://siander.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=772252

Ne, nemůže. Mě by například nikdy nenapadlo rozbíjet zaparkovaná auta a prát se s policajtama. I kdyby mi v žilách koloval metamfetamin. Ok, týpek to má třeba v genech. Ale taky je jen na jeho rozhodnutí, jak jeho chování a emoce budou vypadat.Rv

12 1
možnosti
ZH

Pokud je pod vlivem drog, tak to určitě pod kontrolou nemá a tedy to není na jeho rozhodnutí. Nejspíš právě proto ho policajti drželi tak dlouho. Asi s tím mají víc zkušeností než my tlachalové.

3 0
možnosti
AA

Paní H.R.Š nechci se vás nijak dotknout ale ty tepla vám nedělají dobře.

14 0
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 21,39
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->