Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud někdo vyslovuje nějaký názor, měl by se představit. Nemá smysl brát v úvahu nějaké názory nějakého anonyma, diskutovat s ním, může mít desítky identit, i názorově opačných, či dokonce nějakou umělou inteligenci. Nelze reagovat na všechny názory (boj s větrnými mlýny), hlupáků je pořád hodně a ani školy a tituly s tím nic nenadělají. Také nereagujete na všechny psy, co štěkají přes plot.

Třeba ty, co se přilepují k silnici v Mladé Boleslavi, chápu jako „neschopné hlupáky, holé zadky, žijící z peněz druhých“. Proč místo přilepení se na ulici si třeba nezaplatí billboard u silnice, celostránkový inzerát, nepředstaví se, neřeknou svůj názor?

Zajímá je jedna věc. Když mluvím s někým ze svého okolí, nikdo nechválí Rusko a nehaní Západ (a nikdo nevolí ČSSD J), ale statisticky by i v mém okolí měl někdo takový být. Spíše si neříkám, zda často ta chvála Ruska či hanění Západu není jen pokus o vyvolání nějaké Flame War. Také lidé mohou být jako Jekyll na veřejnosti a jako Hyde večer u počítače.

Ano, pokud úředník pod služebním zákonem veřejně lže a svou lež ihned neomluví, měl by být odvolán.

0 0
možnosti

Možná to bude tím pane autore, že zdaleka ne všichni se u nás jak ovce nechávají opíjet tou propagandou a každou hloupostí, kterou nám tu servírují ta naše "objektivní" prozápadní média a jíž jste podlehl také.

Ale že by to bylo s nadšením jak píšete, tak to ani omylem. Naopak, je to velmi smutné kam jsme to 30 let po revoluci ohledně informovanosti dopracovali. Rv

4 1
možnosti

Když je to tajné, jak to, že to víte? Když to víte vy, jak to, že to není obecně známé? Je to spiknutí médií? Těch co neinformují, že svět je ovládán pedofilními satanisty?

3 1
možnosti

J24i51ř32í 50G98r94o95h

22. 6. 2021 0:26

Milý pane blogere, vy jste bud bolševik nebo nácek, který uznává jen tu svou pravdu. Kde berete čas na takové bláboly, ještě že je vás málo stejně jako těch idiotů co děsně milují Rusko.

2 0
možnosti

Vámi jmenované úchylky si dnes říkají eurounijní demokraté.

;-D;-D;-D

0 1
možnosti
Foto

Článek ukazuje, že nejblíže k bolševismu mají v Česku tzv. linerální demokraté, stručně řečeno havlisté.

4 0
možnosti

I50v77a39n 83Z61b49o36ř14i86l

21. 6. 2021 20:51

Obyvatelé USA a západní Evropy mají jednu obrovskou nevýhodu. Nezažili socialismus a tím pádem se ani nemohli naučit číst mezi řádky a číst informace tak, jak byly myšleny a ne tak, jak byly napsány.

Moje generace se musela, pokud se chtěla něco dozvědět, naučit mezi řádky předkládaných zpráv číst a museli jsme si domýšlet, co stojí za tou kterou zprávou. Naučili jsme se nedůvěřovat tomu, co nám bylo předkládáno jako jediná pravda.

Tyto návyky západní společnost nemá natrénovány a tak tamní politici předpokládají, že co občan, to blbec, který uvěří všemu,co mu nabulíkují.

Tady, chválabohu, jsou občané, tedy alespoň moje generace, naučeni, že ne, o čem se nám vrchnost snaží přesvědčit, že je pravda, tou pravdou skutečně je.

6 0
možnosti

J88a67n 60R78á12ž

21. 6. 2021 18:17

Rusofobie je stejně hloupá jako adorace Rusku.

PS. Nechápu proč bychom měli patřit k západu, když jsme k němu historicky nepatřili nikdy, stejně jako jsme nepatřili k východu. Jen jsme v určitých o obdobích naší historie ní násilně "unešeni" nejprve na západ a pak na východ.

Celou svou historii jsme kulturně i zeměpisně patřili do střední Evropy a není mi jasné, proč bychom ke střední Evropě neměli patřit i nyní.

10 0
možnosti
Foto

Geografický ano, ale kulturně patříme na západ.

1 2
možnosti

J89o25s44e66f 82N54i14k22l

21. 6. 2021 16:22

Vy byste nejradši cenzuru?...jinak to bude asi tím, že část populace více přemýšlí (pro vás asi více než je zdrávo), srovnává a analyzuje informace z obou stran, má instinkt na falešné informace, ověřuje si informace z více zdrojů a pochybuje o informacích, o kterých někdo tvrdí, že důkazy jsou tajné...a takových informací je!

9 2
možnosti

A Ty zdroje jsou psany azbukou, nicht Wahr?

2 0
možnosti

Ja vidim jen dve moznosti. Bud mel Milous Zeman uz pri jeho prvnim zvoleni pravdu, jeho jim rubl nezapacha.

2 2
možnosti

Z diskuse je vidět, že žádný z protivníků Západu (tedy i Česky) nemá odvahu zde vyjevit své důvody a argumenty. Tak směle do toho.

1 2
možnosti

P16e50t38r 83S23k61á17c35e45l

21. 6. 2021 23:46

Proč věřit tzv. "spojencům", kteří nás v min století třikrát hodili přes palubu - roky 1938, 1968 a 1990. I M.Allbrichtová řekla, že se nás v roce 1968 USA nezastaly. Naši předkové do roku 1938 zbudovali silný a bohatý stát, i bez EU a bratrských pomocí spojenců. Takže proč ne dnes a nyní?

0 0
možnosti

Přečetl jsem si a poučil se, že..

“Desinformatologie dosud ještě není akreditovaným vědním oborem, ale zdá se, že okamžik jejího vstupu na pole vědy se nebezpečně přibližuje.

Zatím se o to starají ziskově neziskové organizace, vypisují se pro ně různé granty a někteří nadšenci se pokoušejí na tomto poli bádat“.

Prvním úspěšným plodem může být schválení Marakešského ujednání, kde se mj.praví, že migrace se nebude smět odsuzovat....no a posléze se vrátíme opět malými krůčkami k cenzůře ......tedy k tomu co jsme již před sametem zažili, brávo..

3 0
možnosti
  • Počet článků 290
  • Celková karma 23,23
  • Průměrná čtenost 2234x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik