Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zasloužená karma R^:-)

2 0
možnosti

Ani neutralita by nechránila Českou republiku před touto zemí a jen členství v obrané alianci NATO je spolehlivou zárukou toho, že jsme stále ještě svobodnou zemí. Kdy již i naši námi zvolení zástupci se svobodně rozhodují v kterém a ku kterému společenství patříme a budeme i nadále patřit a nemusíme se s žádnými okupanty a Farizeji, na věčné časy bratřit.

4 0
možnosti

R^R^R^, mate pravdu pane Vaclavku, den kdy odesel z Ceskoslovenska posledni sovetsky okupant, by mel byt vyhlasen statnim svatkem! Stejne dulezitym dnem je den kdy ministri zahranici CSR a Bunddes Bepublik prestrihli u Rozvadova ostnate draty a takto jsme prestali byt gigantickym koncentracnim taborem, mel by byt ten den prinejmensim vyznamnym dnem CR.

4 0
možnosti

"V roce 1968 jsem vstoupil do Československa jako mladý kapitán, jako nositel pokrokových myšlenek socialismu a domníval jsem se, že plním úkoly, které prospějí bratrskému československému lidu. V roce 1989 jsem se ale cítil

jako okupant."

Tak isto sa cítili aj slovenskí vojaci, ktorí spoločne s Wehrmachtom napadli Sovietsky Zväz v roku 1941.

Propaganda vedela, že Slovák proti Rusovi v tej dobe by odmietol bojovať, tak vznikla šikovná propaganda.

Noviny, rozhlas neustále v Slovenskom štáte vysielal, že treba ísť pomôcť bratskému Ukrajinskému národu zbaviť sa boľševického režimu, komunisti vraždia bratský ukrajinský národ. Boľševik už sústreďuje obrovské vojsko 60 km od slovenských hraníc, ak nezaútočíme ako prvý dopadneme ako Ukrajina, boľševik nás obsadí a zruší nám kostoly.

120 000 slovenských vojakov takisto si myslelo, že plnia úlohy ktoré prospejú ukrajinskému ľudu.

Dnes je už situácia iná, z vojakov na východnom fronte sa stali hrdinovia, Ukrajina im postavila pamätník padlých slovenských osloboditeľov.

Štátna RTVS nedávno odvysielala, zaujímavý dokument z oslobodzovania Ukrajiny, udatnými slovenskými vojakmi.(link na video)

https://www.mojevideo.sk/video/1c9cb/od_tatier_po_azovske_more_1941_42_(dokument).html

0 0
možnosti

Sic říkáte 30 let svobody ale Rusko nás nekomandovalo tak jako dnes Brusel a EU

1 15
možnosti

J19a11r46d64a 14F80i82š55e44r

21. 6. 2021 22:25

Vůbec netušíte co melete...v téhle zemi se nehnul list na stromě bez Kremlu a RVHP....

10 0
možnosti

Souhlas R^R^R^

Velká škoda, že kromě okupantů - vojenských, zůstalo zde plno volně se pohybujících, škodlivých rusáků a jejich přisluhovačů, vykopnutí několika

špionů z ambasády je pouhá kapka v moři.

Hradní alkoholik a jeho banda a další a další... pokud zde žijí a rozhodují tyto kreatury, je těžké zde s těmito rozumně vycházet...

4 0
možnosti

Vždycky na výročí se radujeme, jak jsme sovětské okupanty vypakovali, jenže oni se vrátili v nové podobě, a zčásti škodí dál. Dost hrozné jsou ale škody, které si vytvářejí sami Češi, např. jsme si během 30 let dost zaplevelili právní prostředí špatně napsanými zákony, anebo jsme radši nepřijali některé potřebné, které jsou standardně v západ. zemích.

7 0
možnosti
Foto

I gen. V. MĚL NAD SEBOU ..VRCHNOST". A bez jejího pověření by nemohl ani on nic vyjednávat, natož zajistit. O všem nadále rozhodoval Kreml. Především díky Gorbymu se ,,ledy hnuly", a padla Stalinova doktrína o tom, že sovět. tanky se zastaví až u Atlantiku. Vše vyvrcholilo znovusjednocením Německa, kdy vítězné mocnosti II.WW jej v říjnu 1990 odsouhlasily(s podmínkou Polska o záruce hranic O/N). Tím byla i de jure ukončena II.WW. v Evropě a padla železná opona. Že tím Gorby popudil kované stalinisty, to je také pravdou;-) Jinak ano, tedy souhlasR^

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS