Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OD

Andrej Babiš je takový druh miliardáře, který sice zaplatí banket v Puppu, ale pak ukradne čtyři stříbrné lžičky "na doma"

Jak se říká, šlechtice poznáte i v kutně poustevníka, ale drban se neschová ani v královském hermelínu.

12 2
možnosti
PL

P63e15t51r 89L36o10r16e95n69c

21. 6. 2021 11:31

Přesně ke stejné částce jsem dospěl už vloni!

To jsem si položil otázku, za kolik Kč bych lhal, riskoval kriminál pro sebe i své dvě děti, které bych do toho taky uvrtal, a přitom ze syna kvůli tomu úředně udělal blázna a honil bych ho někde po zakázanom Krymu a pak ho skrýval v třetí zemi...

Vyšlo mi, že právo nazývat se otcem a čestným člověkem bych vyměnil právě za 500 Kč neboli za tři obědy v hospodě.RvRvRv

8 2
možnosti
MR

Pane Neugebauere, v ČR platí místní legislativa, byť se to mnohým nelíbí.

2 3
možnosti
Foto

Mluvíme stejným jazykem, ale každý o něčem jiném. Zaplatíme dotaci, která podle předpokladů měla přijít z "Bruselu" z našich peněz /tedy i z Vašich, poud platíte daně) nebo ne, pane Rohovský?

8 1
možnosti
PK

Základní zlo jsou dotace - zejména v takovém typu výroby. I když si myslím že se dávaly na horší nápady než tento. Kdyby nebyl AB politik, pochybuji, že by se to vůbec tak moc šetřilo a rozmazávalo. Četl jsem dokonce že když ten nápad už před mnoha lety se zrodil a projednával, tak to tak do očí bijící nebylo.

4 0
možnosti
Foto

Dotace jsou zlo, ale asi těžko je někdo zruší. Dotace jsou přerozdělováním peněz od jedněch druhým, a na tom stojí celý státní rozpočet. Ano, kdyby nebyl Ab politik, nerozmázávalo by se to. Prostě by na firmu zaklekli a peníze by jí buď vůbec nedali nebo vymohli zpátky. Víte, jak se v praxi dlouho a opakovaně prověřuje, než nějaká krajská agentura nějakou dotaci proplatí?

5 0
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 43,42
  • Průměrná čtenost 1615x
Původ: Středoevropsky smíšený, Orlické hory

Vzdělání: Ekonomie

Profese: Projektový manažer

Koníčky: Historie, psaní beletrie, cestování

 

Seznam rubrik