Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Opravdu jste Kraftův článek o budoucnosti Evropy četl?

"Prvním krokem MUSÍ být okamžité zastavení imigrace. ... Lokalizovat lodě s migranty a poslat je ke dnu je z vojenského hlediska triviální záležitostí."

"Druhým krokem MUSÍ být okamžitá deportace všech příslušníků invazní kultury zpět do zemí jejich původu, nebo kamkoli jinam. ... jiné řešení nepřipadá v úvahu. Toto opatření se bude týkat celého invazního etnika bez ohledu na státní občanství."

.

Deklarovaná nutnost zabíjení lidí a vysídlení na základě principu kolektivní viny je opravdu silná káva, srovnatelná se Stalinem či Hitlerovým Mein Kampfem. Jeho vize nikdo nebral vážně, dokud je nezačal realizovat. Proto jsou podobné projevy v Evropě trestně stíhány a Kraft se nemůže divit; lze ovšem diskutovat o výši trestu.

Rozumní autoři jako Kuras či Tomský na stejné nebezpečí poukazují také, ale při hledání řešení berou v úvahu elementární zásady lidskosti. Dost se divím, že se Krafta pouze zastáváte a nevnímáte, v čem je hodně přes čáru. To, že dělal poradce Foldynovi, je jen součástí diagnózy.

0 0
možnosti
JF

Proč tento blog zmizel?

0 0
možnosti
JM

Protože se odkazoval na finanční sbírku, což je (nevěděl jsem) dle kodexu blogera zakázáno, a úprava, kterou jsem kvůli tomu udělal, admince nestačila. Z druhé strany, blog zmizel někdy když tam bylo 18 kliknutí, teď je jich tam 70, tak jsem rád, že někteří lidé si jej našli i tak.

0 0
možnosti
JF

Dnešní totalita je bezohlednější a zákeřnější, než ta co pamatuji z mládí. Jen pro připomenutí, nejpřísnější trest v cause Plastic people byl 18 měsíců.

1 0
možnosti
  • Počet článků 123
  • Celková karma 6,50
  • Průměrná čtenost 1030x
Ostravák a etnický čechoslovák. 

Nejčastější témata, o nichž zde (většinou z konzervativního pohledu) píšu, jsou asi tato: politika, společenské dění, filosofie a křesťanství. A občas samozřejmě zabrousím i jinam.

Email: maftik@seznam.cz.

YouTube kanál: 

https://www.youtube.com/channel/UCe0J9k3Nb2v_t24rqORQMdw


 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky