Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nikdy se nic nezmění k lepšímu, pokud budete čekat pravdu, lásku a morálku. To je něco, co nikdy nedokážete definovat, takže nemůžete uspět. Většina lidí něco chce, neví, jak toho dosáhnout a vlastně nedokáže ani přesně definovat, co by chtěli. Dokud si tohle nevyjasníme, nebude lépe a budou vítězit křiklouni typu AB.

1 0
možnosti
Foto

Velmi děkuji za inspirativní diskuzní příspěvek. Prakticky ve všem máte pravdu.

Proto nechci jen čekat na pravdu a morálku, ale přes blog upozorňovat, co je podle mě špatně. Možná jsem naivní, ale věřím, že slušných lidí je u nás víc než těch grázlů, který na systému parazitují.

Určitě neexistuje universální definice, co lidé chtějí a jak toho dosáhnout. Kdyby tomu tak bylo, tak nám přesně to začnou všechny polické strany slibovat.

Pro mě osobně je snem žít ve spravedlivém státě, kde bych si vážil vládních i opozičních politiků (o prezidentovi ani nemluvě). A jak toho dosáhnout ? Jedině vymahatelností práva - ne, že na rozsudek Babiše v kauze Čapího hnízda čekáme skoro 5 let, na rozhodnutí soudu v kauze ČSSD a Altner" už skoro 20 let. Takových absurdit je tady plno, a proto také píši o Absurdistánu....

1 0
možnosti
Foto

Děkuji a hezký den, paní Marie:-)

0 0
možnosti

Já naopak doufám, že Agent volby nějak vyhraje resp., že nějak složí koalici a hradní lihovar mu dá křeslo premiéra...bylo by dobré, kdyby ten státní bankrot či škrty na důchodech a jiných dárečkách musel provést on sám, když tak šíleně zadlužil rozpočet a položil část podnikatelů...prostě aby ukázal, jak se ta firma likviduje..

1 1
možnosti

A14d90a54m 94M10a16l41ý

21. 6. 2021 8:13

Dostat stát do ještě horší situace než dnes, je špatný plán, který by těžce odnesli všichni občané ČR. A viník by opět za nic nenesl odpovědnost. Jen by si dál přihrával dotace a státní zakázky na úkor skomírajícího státu.

6 1
možnosti
Foto

I67v67o 70C77i48l12i85c14h

21. 6. 2021 7:53

Výborný rozbor R^

0 0
možnosti
Foto

Moc děkuji a přeji hezký den.:-)

1 0
možnosti

Je to tak, musím s vámi souhlasit. Babišovo notně nabubřelé ego evidentně nemůže unést, že Piráti ho předjeli už o parník a Spolu ho předjíždějí v těchto dnech. Strategií Babiše (Máry) je špína vyšťouraná kdekoliv a notně nafouknutá, když není ani špína, tak se začne rovnou lhát a splolečně je to útok na emoce lidí, zejména na jejich strach o sebe, děti, práci, zdraví, budoucnost, pak také cílí na závist a nenávist, tady je to nejvíce vůči proradné EU, která Babišovi šáhla na druhou nejcitlivější věc, což jsou hned po egu jeho peníze. Nechápu proč já mám ze své peněženky financovat právníky, kteří se snaží v EU zachránit Agroholdingu jejich peníze, právníci stojí milióny, šance je mizivá a jde tak jen o zdržovací taktiku.

Nepochybně někteří se zdejší diskutéři chytí a najedou kampaň AntiPirát i Antiopozice. Nic to ale nezmění na faktu, že Babišovi nejde o ČR ani o Čechy, jde mu jen a jen o něho samotného a jeho byznys, ať to stát a státní kasu stojí cokoliv.

9 0
možnosti
Foto

Výborný komentář. Děkuji.R^

1 0
možnosti

Diskuse s Babišovci nevede k žádnému cíli a byla by jen ztrátou času. Oni nepřemýšlejí, oni věří. Věří ve svého guru, Slunce Naše Jasné. Pro ně bude tím největším Čechem i budoucnu, kdy ho budou vídat v teplákách.

8 0
možnosti

Oni nevěří ve svého guru. Oni doufají. Kdo věří, nemá strach. Víra neumírá. Kdo doufá, bojí se, protože naděje není víra, naděje je smrtelná. A ze strachu plyne agresivita. Agresivita vyžaduje klacek. A když není po ruce reálný, použije se vylhaný.

5 0
možnosti

Skoro to vypadá, pane autore, že blog je hájení Pirátů proti údajným lžím....

Nevysmál se Pirátům na téma lží už i pan Kalousek ? Když se dá Pirátům ochutnat stejná polévka, ztratí najednou na chuti?

Opakovaně používaný výrok o osobním dovezení roušek, kterého se s oblibou odpůrci Babiše chytají je vždy vytržen z kontextu. Tehdy šla řeč jen a pouze o infekčních odděleních. Navíc, Vy jste vážně čekal, že si hodí pár krabic roušek do kufru a vyrazí?

Proč uvádíte Antifu, to mnohočetné soužití, zájem o primátorství za lživé a vystřílené témata. Není to staré ani 10 let.....téma staré 30 let je přitom živé stále....

Co Vás vede k domněnce, či jistotě, že po volbách kde nevyhraje ANO bude líp?

Já zatím od opozice slyšel, četl, že vše co udělá, udělalo ANO je špatně....Vy jste krom této kritiky slyšel, četl jak by cokoliv udělali oni?

1 0
možnosti

V mnoha případech by úplně stačilo nedělat vůbec a nic a výsledek by byl o dost lepší, než pod vedením této vlády.

7 0
možnosti

ANO zcela jistě nevyhraje a tak ani nemá příliš smysl o kvalitách tohoto seskupení v čela s AB diskutovat. Ostatně každý den se o to starají Sorosova a Bakalova media celkem dostatečně.

Osobně považuji za daleko podstatnější a aktuálnější se zmínit o kandidátech na vládu a kam tyto seskupení zavedou tuto zemi.

1 2
možnosti

Vtipné, jeden z největších mediálních magnátů v ČR si stěžuje, že ho pomlouvají média.

Které je to Sorosovo médium?

A kam bude zavedena naše země bez Babiše?

7 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 40,75
  • Průměrná čtenost 1858x
Zajímá mě veškeré dění ve společnosti, zejména pak politika a fungování státní správy, ve které jsem 30 let pracoval. Věřím v lidskou slušnost a jen těžko se vyrovnávám s lidskou hloupostí spojenou s arogancí a beztrestností při porušování zákonů.

Seznam rubrik