Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Skoro to vypadá, pane autore, že blog je hájení Pirátů proti údajným lžím....

Nevysmál se Pirátům na téma lží už i pan Kalousek ? Když se dá Pirátům ochutnat stejná polévka, ztratí najednou na chuti?

Opakovaně používaný výrok o osobním dovezení roušek, kterého se s oblibou odpůrci Babiše chytají je vždy vytržen z kontextu. Tehdy šla řeč jen a pouze o infekčních odděleních. Navíc, Vy jste vážně čekal, že si hodí pár krabic roušek do kufru a vyrazí?

Proč uvádíte Antifu, to mnohočetné soužití, zájem o primátorství za lživé a vystřílené témata. Není to staré ani 10 let.....téma staré 30 let je přitom živé stále....

Co Vás vede k domněnce, či jistotě, že po volbách kde nevyhraje ANO bude líp?

Já zatím od opozice slyšel, četl, že vše co udělá, udělalo ANO je špatně....Vy jste krom této kritiky slyšel, četl jak by cokoliv udělali oni?

1 0
možnosti
MK

V mnoha případech by úplně stačilo nedělat vůbec a nic a výsledek by byl o dost lepší, než pod vedením této vlády.

7 0
možnosti
PN

Vážně? Kde berete tu jistotu?

0 0
možnosti
Foto

A kde Vy tu nejistotu?

1 0
možnosti
Foto

To je právě ta komunikační strategie AB a jeho příznivců - viz popsaná nevyvratitelná argumentace.:-)

0 0
možnosti
JK

No né, to musí být nouze nevětší, už i bývalý nepřítel č. 1 se bere na milost, když jede o pomlouvání Pirátů. Znamená to, že když má Kalousek pravdu dnes, tak ji měl i v minulosti?

1 0
možnosti
LV

To je jejich obvyklá taktika. Mají plná ústa spravedlnosti a zatržených tipců opozici, ale když se ukáže, že Babiš dělá totéž, jediným argumentem je: "Babiš nedělá nic jiného, než dělala ODS".

3 0
možnosti
PN

A proč si myslíte, že je můj nepřítel číslo 1 Kalousek? A Kalousek je přeci TOP politik a ekonom. Však taky získal za své umění cenu, kterou má málo kdo....:-)

0 0
možnosti
Foto

Předpokládal jsem takové příspěvky, proto jsem požádal o věcnou argumentaci. Úplně typické, což jsem popisoval i ve svém blogu je Vaše "nikdo neví, že když bude vládnout opozice, tak bude líp". Takže nejlépe nic neřešit ???

Antifa - nevím, že by toto téma u Pirátů nějak rezonovalo -pošlete když tak konkrétní odkaz. Ale jsem rád, že nezpochybňujete ostatní lži AB uvedené společně s tou Antifou.

Roušky- pokud premiér v době krize něco říká, tak ho podle Vás nemám brát vážně a nevěřit mu? Nepředpokládal jsem sice, že by to odvezl v kufru osobně, ale věřil jsem, že zajistí nápravu - viz - https://zpravy.aktualne.cz/domaci/jak-hamacek-bude-shanet-respiratory-a-rousky-ktere-podle-bab/r~0126d77a667f11eaa6f6ac1f6b220ee8/.

Mluvíte o lžích Pirátů - proč neuvedete konkrétní případy jako já ? To je přesně ta strategie, o které je tento blog.

Děkuji za přečtení a hezký den.

1 0
možnosti
PN

P87e71t11r 94N76e68d44v30ě22d

21. 6. 2021 12:22

Dobrá, tedy konkrétní fota http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/FOTO-ktere-muze-zasadne-ovlivnit-kampan-Sef-Piratu-Bartos-tam-stoji-v-hodne-zvlastni-spolecnosti-508511. Divné, je to tedy pravda, nebo lež? Nebo nějaká strategie?

Nemyslím, spíš jen holý fakt. Nemusí to rezonovat u Pirátů, stejně jako u ANO nerezonuje STB a komoušství. Když se vytahuje přes 30 let stará historie, proč by se nevytáhlo něco mnohem mladšího.

Jinak nejsem věštec, nevím jestli bude lépe. Proto jsem se ptal Vás, jako rozumného blogera, co Vás vede k domněnce, že lépe bude. Mám totiž potíž, najít něco, co by mě přesvědčovalo. Čtu a slyším jen kritiku jak je vše špatně. Neslyšel jsem však, co by konkrétně někdo z těch, kteří se chtějí prodrat k moci, udělal jinak. A protože píšete rozumně a čtivě, myslel jsem, že nejste ten typ člověka kterému stačí jen, že Babiš nebude vládnout. Tak hezký den.

1 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 40,75
  • Průměrná čtenost 1858x
Zajímá mě veškeré dění ve společnosti, zejména pak politika a fungování státní správy, ve které jsem 30 let pracoval. Věřím v lidskou slušnost a jen těžko se vyrovnávám s lidskou hloupostí spojenou s arogancí a beztrestností při porušování zákonů.

Seznam rubrik