Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To je milý blog, Zdeni.:-)R^

Jen bych tak příkře nesoudila ty, kteří děti nechtějí. Jsou takhle šťastní, protože si tento způsob života vybrali:-)

0 0
možnosti
Foto

R^ Takový článek vždy zahřeje u srdíčka. V

0 0
možnosti

J33a44n 58U46r30b43á32n45e79k

18. 6. 2021 18:03

Paní Ortová,

moc milé a příjemné čtení, jako konec konců u Vás vždy. Té atmosféry jsem si všiml také, jen mne v tu chvíli nenapadlo zkoušet ji analyzovat, přiměla jste mne k tomu až Vy. Ale ještě než jsem to stihl napsat, předběhl mne kolega předřečník: na očkování chodí všichni jen dobrovolně, zkuste to porovnat s úřadem, kam se musí. Joj, to bude rozdíl. A dost možná bude rozdíl i na straně personálu. Ono to očkování je taková pohodička, která se se stresem, jejž mnozí lékaři dennodenně zažívají, asi nedá moc srovnávat. Určitě to ale i tak potěší.

P.S. Nechal jsem se nachytat. Z titulku jsem si myslel, že budete psát o tom, kterak se vdavekchtivé v našich ordinacích ostošest párují s nezadanými, a Vy píšete "jen" o lásce příbuzenské - to je clickbait!;-)

0 0
možnosti

Jasně, takže si máme pořídit děti, aby nám mohly dělat na stáří sluhy a nosit kelímky s vodou. Ale hlavně, že bezdětní jsou sobci RvRv

Jinak v článku není ani slovo o tom, že by tam s vámi byly vaše děti, takže jste tam očividně seděla a četla sama... Rv

0 0
možnosti
Foto

Ó, takhle jste tento blog vnímala? Co dodat, pokud máte pocit, že když někdo druhému podá kelímek s vodou, cítí se jako jeho sluha. To je smutné.

Mimochodem, nejsem penzista, není mi osmdesát a nejsem invalidní, já a moji vrstevníci doprovod na injekci nepotřebujeme. Polopaticky řečeno: S třicetiletými tam nebyli jejich padesátiletí rodiče, s padesátiletými tam nebyli jejich třicetileté děti. ;-D

0 0
možnosti

J60a22n 91B85u11r56i92a64n

18. 6. 2021 7:04

Ono tady platí, jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Tak se nad tím zamyslete, jak se chováte ke svým dětem (jestli nějaké máte).

0 0
možnosti

Je to bájo, skoro jako kdyby se sešla nějaká sekta.

0 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-D

Zklamu vás. I ateisté se k sobě dovedou chovat slušně.

2 0
možnosti

No... Nechci být zbytečně cynický. :-) Ale nemůže to být náhodou důsledek toho, že ty seniory na očkování doprovázejí jen ti příbuzní, kterým na dotyčných záleží?!

Ty ostatní, kteří na své rodiče či prarodiče kašlou, tam společně neuvidíte – tedy uvidíte jen ty pozitivní interakce.

Já poslední dobou v podstatě funguju jako taková rodinná sanitka a rodinný doručovatel, takže můžu říct, že u lékařů (a nejen u očkování) často vidím i úplně osamocené seniory (a někdy i dost staré).

3 0
možnosti
Foto

Pane Martine, samozřejmě máte pravdu. Právě proto jsem si řekla, že by bylo načase napsat článek, který naopak zdůrazní na vztazích starých rodičů a jejich dospělých dětí to pěkné. Bylo opravdu milé to vidět.

1 0
možnosti

Jen na okraj: před očkováním je vhodnější léky vysadit, nebrat je určitý počet hodin před ani po.

0 0
možnosti

I93v41a71n68a 16L37a36n33c69e

17. 6. 2021 16:45

Mne bylo doporučeno vzít si po očkování ihned doma Tylenol. Proti bolesti? Vzala jsem ho. Příští týden bych měla jít na druhou dávku...?!

0 0
možnosti
Foto

Moc hezký blog. Užívala jsem si maminku dokud to šlo. Vždycky když jsme jely někde do nemocnice na kontrolu brala jsem to jako výlet a možnost s ní pobýt dýl. I když už tu není fyzicky cítím její lásku pořád. V

8 0
možnosti
Foto

Danuško, to jsi napsala krásně a pravdivě. Věřím tomu, že maminka nad Tebou bude bdít už napořád! V

0 0
možnosti

Zajímavý a moc pěkný úhel pohledu. Je pravda, že očkování běží jako po drátku a je tam taková zvláštní atmosféra...neuměla jsem to pojmenovat a vy jste to trefila. V pondělí si to jdu na Homolku zkontrolovat.

1 0
možnosti

Ono je to taky trochu tím, že na očkování jde jen ten, kdo chce. Když budete s formulářem v ruce ve frontě na úřadu, atmosféra bude jiná

0 0
možnosti
  • Počet článků 508
  • Celková karma 32,74
  • Průměrná čtenost 2199x
Jsem spisovatelka, knihovnice, blogerka a žena s hlasitým úsměvem

Facebook: Zdeňka Ortová, BLOG, BLOK, BLOČEK:

https://www.facebook.com/people/Zde%C5%88ka-Ortov%C3%A1/100006730388524

Seznam rubrik