Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

žádná změna nepřijde ne proto, že se v politice pohybují stále stejní lidé, ale protože tady žijí stále stejní voliči, máme stále stejně zbabělé úřednictvo a stále stejně podplacené obyvatelstvo. To je příčinou marasmu.

1 1
možnosti

Hehehe, vyměňte voliče, to se vám povedlo, politici jsou cajk, voliči jsou troubové :-)

4 0
možnosti

Je to tak žádná změna k lepšímu nepříjde. Liberálně demokratickému projektu pod názvem EU nejvíce vyhovují piráti svým levicovým zaměřením a naprostou oddaností bez ohledu na vlastní české zájmy.

Osobně bych to rád hodil partaji, která je bude hájit ale, pravice a to velmi konzervativní, k dispo není.

Pokud někdo hledá strany s trochou vlasteneckého zaměření tak asi to nebude mít jednoduché . KSČ ohledem na její minulost není volitelná,

Trikolora bez hlavy, která to vzdala je otazníkem a SPD je strana, která pouze šikovně a účelově vybírá priority té části populace, která smýšlí vlastenecky, konzervativně a v duchu tradičních hodnot. Zjednodušeně řečeno, snaží se oslovit lidi, kteří si přejí zachovat či už spíše obnovit „normální svět“ bez extrémních novot. Je to ale autentický program SPD nebo jen lákadlo pro důvěřivé voliče, ze kterého po volbách zbude jen to, co obvykle z dobře znějících programů zbývá? Tedy velké a prázdné nic.

No a co Šlachta, někteří ho berou jako hrdinu...s kauzy Bereta,Vidkun atd. a někteří mu vyčítají shoz vlády pana Nečase a Janičky Nagy....tak koho volit...těžká otázka

1 0
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik