Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Komunistka Konečná? Opravdu nerad se opakuji, ale gerontovi snad budiž odpuštěno - "karlínský kluk" Kléma Gottwald, stalinizující po odstavení Bolena a Jílka KSČ - Šmerala tenkrát ještě pardonoval - pravil, že "komunisté jsou lidé zvláštního ražení"! a A generál František Fajtl, S/L z Battle of Britannia, a pak i velitel leteckého pluku v SNP, co jako skladník přežil řádění komoušů v letech padesátých, pravil: "Komunisté? Co slovo, to lež, co čin, to zločin!" Co více dodat k charakterizaci dnešních komunstů včetně osoby a výroků paní Konečné ... ;-)

1 0
možnosti
JK

Někteří sympatizanti paní Konečné se domnívají, že je nutné snášet v diskuzi konkrétní protiargumenty. Není. Překrucování faktů podle známého mustru stvořeného krvavou ideologií není třeba nijak komentovat, šťourání v exkrementu, jak známo, zaručeně nepomáhá.

2 0
možnosti
MM

Rudý antisemitismus.

6 0
možnosti
TH

Spojení marxismu-leninismu s islámem je pozoruhodné. Komunisti a islámští teroristé spolu ve zbrani. Proti komu? Hlavně hledejme ochranu před islámem na Východě, v Rusku;-D

5 0
možnosti
Foto

J97o71s24e22f 32B44á51r49t74a

17. 6. 2021 22:14

Já ten článek nechápu. Kdo chce koho zničit a má to v programu. Na větší svinstvo než ty rakety Hamásu (za čí peníze?) si lze těžko představit. A taková malá rada na závěr, zajeďte se tam podívat, nebo se podívejte na mapu, kde jsou zelené oblasti a kde je jen kamení.

5 0
možnosti
Foto

A65l71e60š 57M85e63r35t31a

17. 6. 2021 20:35

Je zajímavé sledovat jak se pro některé jedince stala politika Izraele zlatým teletem, kterému se musíme jen klanět a i oprávněná kritika je prostě tabu. V diskusi téměř žádné argumenty k článku, pisatelé se zmohou jen na osobní útoky, ale to u určitých "firem" je již zvykem. Přítel, kterého nelze kritizovat nemůže být dobrým přítelem viz můj blog: alesmerta.blog.idnes.cz/c/770863/kritika-izraele-antisemitismus.html

0 13
možnosti
FL

Asi jste nečetl můj příspěvek

1 0
možnosti
MV

Vypadl Vám, jako obyčejně, z klávesnice hnůj.

9 0
možnosti
Foto

Zajímavé, dekuji za informace, které současná propaganda buď blokuje, nebo záměrně nesdeluje. Karma R^

0 23
možnosti
DR

Byť jsem k současné propagandě kritický, v tomto případě si nemyslím že něco blokuje.

Jak tento konflikt začal jsem totiž viděl od začátku i bez propagandy a tudíž nějaké blábolení místních "izraelců" v diskuzích beru s úsměvem.

0 9
možnosti
JZ

Zasloužená antikarma Rv;-(

15 1
možnosti
Foto

Katka nezklamala. A tohle nemehlo je placeno z daní.

Přijde mi úsměvné jak se tu státisté vymezují proti evidentním šmejdům, ale pak je dobrovolně finančně podporují schvalováním nutnosti daní.

6 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 30,35
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik