Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I44v27a96n19a 62L91a24n87c29e

17. 6. 2021 16:36

Nejde mi do hlavy, jak čí-na vyvázla z nemo-ci, kterou vypustila, tak ekonomic-ky dobře? A státy, které odmítají čí-nsk-ý ko-mun. jsou ekonom. zdevast.

0 0
možnosti
Foto

Takže soudruzi na obou stranách si vyjasnili to, kam až mohou ve svých výhružkách dojít, aby přesvědčili své ovce o nutnosti zbrojení. A zároveň si asi také vystavili bianko šeky na malé konflikty ve světě.

Bravo soudruzi.

3 0
možnosti

No, cílevědomá snaha zahnat Rusko do náruče Číny se amikům daří, škoda, lepší varianta by byla společně vzdorovat právě Číně, bo to bude a možná už je světový lídr.

1 1
možnosti

Petre. Zde neni potreba USA. Cina si podmanuje Rusko svymi nutnostmi v hospodarske oblasti. Dnes je za Kaspickym jezerem vice cinanu nez je zdravo. Ti pracuji na dodavkach surovin pro cinske hospodarstvi. A nepiji tolik vodky jako rusove, proto jsou dodavky plynule.

0 0
možnosti

Nabídnu tedy pár údajů

HDP Ruska leží zhruba na úrovni součtu HDP Belgie a Nizozemí. V roce 2017 totiž ruský produkt dosáhl 1 469 miliard dolarů (podle dat z MMF). Belgie vytvořila produkt ve výši 491 miliard dolarů a Nizozemí ve výši 824 miliard dolarů. Ruský HDP je tedy jen o 12 % vyšší než produkt belgický a nizozemský,“ píše De Grauwe. Je ovšem zřejmé, že ruský vliv ve světě je ve srovnání s Belgií a Nizozemím nesouměřitelný.

Jen dodám, že Rusko má 144 milionů obyvatel, Belgie a Nizozemí pak 29 milionů obyvatel.

Viz. https://www.patria.cz/zpravodajstvi/3857217/jak-muze-byt-rusko-ekonomickym-trpaslikem-a-zaroven-vojenskou-velmoci.html

7 0
možnosti

Já bych poprosil pan Bartoně, ať nám zveřejní přesná čísla o ekonomické výkonosti Ruska, (HDP, vývoj HDP, vývoj reálných příjmů občanů v Ruské federaci apod.). Děkuji.

5 0
možnosti

Vy musíte mít, po každé. když slyšíte Rusko, vyrážku. Pohužel, u Vás to je nevyléčitelné.

4 1
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,22
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články