Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Složení kandidátky ČSSD v Praze mne až tak moc nezajímá. Ono to ostatně velký vliv na výsledek voleb mít nebude. :-)

1 0
možnosti

Tady nepomůže už nic, zahraniční politika od socialistů poslala partaj do kopru. Hamáček a spol se chovali jako opozice, takže proč je volit?

0 0
možnosti
Foto

Já vidím jen jeden směr: do propadliště dějin.

U nás v zastupitelstvu není ani jeden člen ČSSD, o KSČ(M) nemluvě. A jak je tu hned lépe. :-P

8 0
možnosti

J56a66n 71R41á89ž

16. 6. 2021 15:10

Mne odstavení Petříčka z čela pražské kandidátky moc mrzí. Jeho kandidatura by totiž znamenala definitivní odchod této levicově archaické strany z pražské politiky a tuto stranu na levém politickém spektru pražské politiky by definitivně nahradili progresivní Piráti.

1 0
možnosti

A bez Petříčka s Maláčovovou se tak nestane?8-o

5 1
možnosti

Nejenom Dolínkům, ale i veřejnoprávníkům se po Petříčkovi velice stýská:-)

2 2
možnosti

Jejda Josífku, to muselo dát zase práce;-D. Veřejnoprávníkům...;-D

1 0
možnosti

Pány Stropnického a Špidlu bych brala, u dr. Ludvíka si říkám, že je to jeden z lobby fakult. nemocnic, to občanům - pacientům moc nepomůže. Ale mohli byste se více snažit o lepší bydlení ve velkých městech, pražské obyt. domy jsou čím dál více devastované krátkodobými podnájmy / pronájmy, kdy bez upřesnění zákon. podmínek nelze vždy spoléhat na serióznost ani majitele bytu, ani domu, chce to mít pravidla např. Vídně: omezení platforem Airbnb apod., v podstatě zákaz krátkodobých či vůbec podnájmů v obecních a družstevních bytech. V tomhle občané nejsou ani praví, ale neví, prostě jen chtějí slušně bydlet. Mimochodem podnájemníci z Východu patří k těm horším. Občané z 3. zemí by měli být pod větší kontrolou.

3 1
možnosti
Foto

Nebojte, Šlachta to pohlídá ;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 837
  • Celková karma 29,01
  • Průměrná čtenost 1920x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik