Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K textové části ani nemám co bych dodal, my víme, ale k tomu videu ... je zvláštní, a současně krásné, sledovat, jak když dva (až deset, jako v ukázce), dělají totéž, není to nikdy totéž ... ;-)

0 0
možnosti
Foto

R^A při srovnání s těmi prvními padnoucí název písničky.;-)

0 0
možnosti

Výborný blog včetně přiloženého videa.R^

Také bohužel kolem sebe vidím daleko více tu první skupinu, které i média dávají až příliš mnoho prostoru. Pak to skoro vypadá, že žádná jiná skupina mladých neexistuje.

1 0
možnosti

J38a42n 62R77á63ž

16. 6. 2021 15:54

Hezký blog, bohužel plný pravdivého pohledu na dnešní svět velké skupiny mladých a na druhé straně i upozornění o existenci té menší a medii nepropagované skupiny mladých, běžnému občanu skryté .

Za videoR^, za článek KARMA!

PS. Přiznám se, že zvědavost zvítězila a shlédl jsem část show Like House. Zůstal mi potom pocit jakéhosi zmaru a beznaděje z uvědomění, že sebedestruktivní tendence ovládající velkou část mladé generace na t.zv. "západě" se rozšiřuje i u nás.

2 0
možnosti

Hezké. I to video. Bohužel já tolik štěstí nemám a vidím stále jen tu první "partu". Čest výjimkám.

2 0
možnosti

Naštěstí to nejsou úplné výjimky, na tanečních soutěžích vídám přinejmenším desetitisíce mladých lidí, kteří mají hodnoty někde úplně jinde než ti z první části článku.

0 0
možnosti
Foto

Video se mi neuvěřitelně líbilo a váš komentář k němu úžasnýR^R^

1 0
možnosti

Tak to jsem moc rád.

0 0
možnosti
Foto

R^ Mládí vpřed! Vzadu je práce:-/;-)

4 0
možnosti

Mládí vpřed a ručičky dozadu. :-)

1 1
možnosti
Foto

Josefe, máš naprostou pravdu a souhlasím.R^

A ještě komentář za Marii : Ó, Josefe, to je úchvatný blog.:-)V

3 0
možnosti

Díky, Šárko, za vzpomínku na Marii, která už mi sem žádný koment nenapíše. Často na ni myslím.

1 0
možnosti

A tak to jde od generace po další generaci, vždycky jsou v ní ti co táhnou a ti co se vezou, jenže tou cestou od mládí do pokročilého věku se ledasco a ledaskdo ještě změní...

0 0
možnosti

Mladí lidé, paní Naďo, ač o tom často nevědí, se stále dělí na lovce a sběrače. Lovci vyrážejí za dobrodružstvím poznání, i s rizikem sežrání tygrem šavlozubým, no a na sběrače... zbývá ukazovat svěrače. Nevaž se, odvaž se, jestli je máš, tak je ukaž. Není to skutečně nic nového, jen ta mediální pozornost se nějak stočila skoro stoprocentně na sběrače. A to nové je.

0 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik