Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RG

R41e33n13é 91G24u35r97a36l

22. 6. 2021 7:18

...Umíme vůbec volit myšlenky?...

A víme vůbec, jaké jsou ty myšlenky (ne programy) i u ostatních, nejen u Šlachty? Nemyslí ODS náhodou opět jen na koryta? Áno jistě, již poněkolikáté, ale nyní doopravdicky myslí jen na naše dobro a hlavně bacha na Rusko! A nejsou náhodou myšlenky Pirátů spíš než o programu o inkluzi, libtardismu, LGBT, leváctví, klimaalarmismu, apod? Co TOP, KDU a Socani - spíš než na program myslí na přežití.. Na co myslí STAN? To možná nevědí ani oni sami. ANO, SPD, Komančové - myslí tihle vůbec? Ale program mají určitě taky dobrej...

Za mě Šlachta dobrý, a s ním každý, kdo se o politiku pokouší. Však my už si je přeberem. Demokracie se tomu říká :-)

1 0
možnosti
MP

Tentokrát nesouhlas s autorem. Policie je v každém státě mimo jiné proto aby aby pátrala po nepravostech a darebáky dostala před soud. Ne vždy se to podaří a obtížně v našem státě, s politickými nitkami, kde jeden kryje druhého. Šlachta šel do toho. Kauza Nagyová-jak Šlachtovi řekli... "za paní Nagyovou se nejezdí s obsílkou, ale s kyticí", Nečas lhal u soudu, odposlechy nebyly připuštěny jako důkaz, nu potom je dokazování těžké, kauza Vitkun a Bereta-o vynášení informací z trestních řízení, ovlivňování soudních případů v Olomouci, Šlachta nastoupil proti Langrovi, v naší nahnilé republice to bylo ale pro Šlachtu příliš velké sousto, bohužel si vylámal zuby i na jistě poctivci nejpoctivějším-Ritigovi.A pak byl Šlachta odsunut. Příliš se nelíbil mocným...Šlachta má moje sympatie.

1 0
možnosti
Foto

Největší slabinou demokracie jsou její voliči, neboť většina z nich nepřemýšlí, na nikoho se neohlíží a slepě poslouchá, co jim kdo řekne nebo přihodí z drobků.

1 0
možnosti
JO

Bohužel máte pravdu. Politická strana nebo hnutí má vyprodukovat lídra a ne lídr politickou stranu či hnutí. Je to prostě všechno obráceně a část národa opět hledí zbožně do tváře toho, kdo tu konečně udělá pořádek. A opět zjistí, že neudělá.

3 0
možnosti
VZ

Až nějaké myšlenky, hodné toho označení, uvidím, tak jim svůj hlas velice rád dám. Momentálně zatím opravdu netuším.

0 0
možnosti
Foto

Musíš číst a hledat a přemýšlet.

0 0
možnosti
FN

Takže myšlenky? Zkuste zavzpomínat, už tu byla vláda ODS s panem Klausem a utahovánim opasků se slibem že nás to přivede do 20let na úroveň západu, vláda Zemana, opět ODS s Křivákem Topolánkem doprovázeným neskutečnou korupcí a pražkymi bossy typu Janoušek. Pak opět ČSSD s křišťálově čistým Grossem,,, do toho KDU, které se přidalo ke komukoliv kdo vládl. Do toho Pandury, letadla Cassa, padáky, které zabíjely, neprůstřelné průstřelné vesty od s.r.o. se sídlem na Kypru. Prostě kdo byl u moci, tak se pakoval. Kterou z těchto stran máte v úmyslu volit? Třeba piráty, což je levičácký potomek strany Zelených, doplněný odrostlými feťáky a aktivisty?

Nemyslím, že by v tomto marastu měla vadit nová pětiprocentní strana, která stejně vezme hlasy Babišovi.

3 0
možnosti
Foto

Kdybyste nejmenoval povrchní jevy, viděšl byste pod těmi frázemi trend. Tak třeba:

1. Utahování opasků znamenalo, že země je zdevastovaná a že naším cílem sice může býtz satelitní anténa nebo ojetý bavorák, ale nejdřív se musí napravit díry, které tu zbyly nebo se vytvořily od roku 1939 - neexistující podnikatelská tříds, akumualce kapitálu, infrastruktura, .....

...

prostě budovánízdravé společnosti trvá tři generace. Pokud se na to v polovině vykašleme, tak dalších dvě.

0 0
možnosti
JM

Předvolební programu nemusí být (a zpravidla nejsou) zasazeny do reálného rámce. :-)

0 0
možnosti
Foto

Nebo jak v jedné TV debatě: Tomáš Julínek (ODS): "Kdyby mne kolega nepřerušoval a neukazoval pořád nesmyslné letáčky, tak..." Václav Moravec: "To je váš program" (Smlouva ODS s občany) :-)

0 0
možnosti
RK

R67a24d15e31k 79K10o93h86u50t

16. 6. 2021 14:44

Jojo. Volební programy, jasné, konkrétní myšlenky s konkrétními výstupy, které se vždy plní... A lidi co je studují zprava zleva to vědí. IRONIE-

Ale nyní to již bude jiná. Demo5 to má jasně rozpracované do mrtě, žádná hezká obecná slovíčka, a bude plnit vše okamžitě a střelhbitě.

1 2
možnosti
RK

R14a69d98e47k 74K52o49h43u83t

16. 6. 2021 20:52

Tak to mě omej, pan Kněžínek potvrzuje, že volební programy nejsou směroplatné. A já myslel, že to je člověk, co ví, že programy Demo5 jsou jasné, konkrétní a budou okamžitě po vítězství ve volbách plněné do písmene.

1 0
možnosti
JM

J24i22ř69í 74M17a20c18h

16. 6. 2021 8:41

Jenom by mě zajímalo, kde že jsou ty myšlenky. Zatím jsem nikde žádné neobjevil.

3 0
možnosti
JK

Nabízíte nahrávku na smeč, ale pokud myšlenku nakopnete vrazí se vám maximálně do kolene, což by po hříchu mohlo být jediné místo, kde se může usadit, ale ani zde to není moc výhra, koleno se sice hovorově udává jako záložní místo pro vydávání triviálních příkazů, nicméně postrádá to jediné v čem může myšlenka sídlit a rozvíjet se, pak nemá cenu tu nahrávku na smeč využít. Chápete?

0 1
možnosti
JSS

Co se stalo? Tady bylo rozkradeno.... A krade se stále. I stát- tedy ti kormidelníci na to mají. Bylo zklamání, ale nezatracujme. Protože klan ANO s totálním vychechtancem Babišem prostě musí zmizet. Stejně nás ovládá a naprosto se vším. Bohužel ja k říkáte křiklouni, ale oni jsou defraudanti, tak se vždy prosadí. Slušnej člověk mezi takovou bandou nevydrží. Pokud nesčísneme ty prebendy k politickým stranám, tak tenhle cirkus a morální bahno bude dál kvést. Ani jeden se nezmíní o tom, ža by měly být strany značně pokráceny. No a Zeman - ten si dělá legraci z nás všech, absolutně se zdiskreditoval .

2 1
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,42
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.