Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Skvělý a oduševnělý článek. Jak sám říkáíte, nejde Vám o čtenost ani titulku a opět ... už jen to intelektuální pojetí titulku Vám dává za pravdu...R^

6 0
možnosti
Foto

I94v36o 73C85i13l29i74c42h

12. 6. 2021 8:52

Vy se prostě nedokážete udržet :-/ Píšu tak jak to upřímně myslím, kudrlinky nechávám jiným.

1 1
možnosti
JD

Něco tak pitomého může vyplodit jen člen ODS.

4 7
možnosti
Foto

I17v43o 43C74i51l46i60c51h

12. 6. 2021 7:07

Konkrétně od Jury Doležela to beru jako pochvalu, děkuji R^

5 0
možnosti
Foto

Píšete:

"asi tam bude ještě nějaká další přidaná hodnota"

" jenže myslel si asi na víc"

"Ovšem nyní to vypadá, že se asi už zase kluci domluvili.

A tady je právě ten zásadní problém. Že si všechno jenom domýšlíte, myslíte, ale nic nevíte. A křivdíte tak člověku, který ve své velkorysosti jako policista udělal zátah na vládu. Kdyby měl silnou podporu tam, kde ji v boji proti zločinu, měl mít, možná by pochytal další ryby a žraloky, ale tak to nebylo, skončil u dveří a dál se nedostal. Pak odešel. Zkusil jste to někdy vidět touto optikou?

Vy se ptáte, že nevíte, proč ho chceme volit a věřit mu, ale ve skutečnosti vás to nezajímá. I kdybyste přečetl 100 článků a vysvětlení od lidí, tak nepochopíte jejich argumenty, protože nemáte jejich logiku srdce. jsou mezi námi lidi, kterým se prostě špína líbí, když jim voda teče na mlýn. Ale jsou také lidi, který se špína nelíbí a budou s ní chtít bojovat i za tu cenu, že boj s ní bude jim prostě chvíli nepohodlná. Mnoho lidí ale má rádo teplíčko a smrádeček. A hnůj prostě nevykydají. Jestli vás opravdu - ALE TÍM MYSLÍM OPRAVDU- zajímá, proč Šlechtu chceme volit, tak si přečtěte můj poslední článek. Ale celý a pečlivě. A ne jen nadpis. A pak o něm přemýšlejte a ptejte se mě. Pokud si ale přečtete jen nadpis a bez chuti mi porozumět. Jen domněnky, urážky... tak opět budete tam, kde jste teď..

U domněnek, urážek, a celý váš život pak bude jedno velké "asi". Pěkný den.

5 5
možnosti
Foto

I93v55o 33C57i23l89i27c73h

12. 6. 2021 7:18

Váš článek jsem včera dopoledne četl asi do půlky, víc jsem nedal. A toho spasitele z něj děláte například i Vy těmi nerealistickými očekáváními, přestože se tento člověk aktivně podílel na pádu vlády, aby se nakonec zjistilo, že téměř nic z toho nebyla pravda a u Babiše byl pečenej vařenej. Tak o takovou "spravedlnost" já opravdu nestojím.

10 1
možnosti
Foto

Takže Vy se pokládáte za kazatele pravdy? Vaše pravda je univerzální a všeobecně platná? Nadčasová?

Že máte právo soudit?

Říkáte, že nechápete, ale chcete vůbec něco chápat? Všímám si, že někteří notoricky nikomu rozumět nechtějí.

Odkazujete se na články o Šlachtovi, ale navštívil jste někdy pana Šlachtu na jeho stáncích, FB profilu nebo mu alespoň napsal zprávu? Dal jste mu šanci, aby vám řekl svůj pohled na věci?

Proč mu dáváte nálepku "spasitel", když on sám sobě jí nedal? Proč se snažíte rozzuřit proti němu voliče? Koho byste teda ve volbách doporučil, a jak byste svou volbu obhájil? Když věříte, že jsou lidi hloupí, že volí jednu stranu, tak jim taky doporučte, koho mají volit, aby teda byly "chytří". A popište nám důvody toho, proč tu stranu máme podle vás volit. Mě by to teda zajímalo, koho volí lidé, co kritizují mojí volbu.

Myslíte, že vám budu věřit, když člověka nazvete "ušatým kombajnistou"? Jakou nadávku/náleku udělíte mně? Přesně takovém lidé, jako vy mě neznají, ale v diskuzích sklízím jednu nálepku za druhu za to, že jsme nikomu nic neudělala. takže moc dobře vím, že ani pan Šlechta nikomu nic neudělal. Protože to, že o něm někdo mluví hulvátsky a štěká jako pes, nic neznamená. Každý, kdy tohle zažil, tak ví jak to funguje. Někteří lidé prostě štěkají jako psi na všechny kolemjdoucí. Chcete patřit k těmto psům?

16 9
možnosti
LV

Logika srdce. To je z Vaší hlavy? Tedy pardon, z Vašeho srdce? To je fakt dobrý, bez ironie. S tím se dá pracovat, to ještě uslyšíme.

7 0
možnosti
Foto

Vzpomínám si, jak Langer předstoupil na tiskovce a radostně prohlásil: "Máme ho!" Jednalo se o uprchlého Krejčíře. A měli a mají kulové.. To samé s Nečasem a jeho dominou. Kauza jako prase a NIC.. Ať už jdou tito falešní Mirkové Dušínové do kopru. Šlachtu nebrat. Vám karma.

10 3
možnosti
Foto

Ale jo , oni "ho měli ". Jen nějaký zkorumpovaný policajt ho nechal utéct. Za to Langer nemohl. I když žádný lumen nebyl a není.

2 0
možnosti
Foto

P38e98t50r 20O23m72e88l90k20a

11. 6. 2021 22:33

Ne že bych se chtěl Šlachty nějak zastávat, ale takhle titulovat člověka je od vás poněkud buranské.

13 5
možnosti
PK

Ten , kdo chce někoho dehonestovat, nazve ho přítelem AB a to bez znalosti jeho kariery, postojů ......

0 0
možnosti
Foto

Dobře napsáno, souhlasím. R^

2 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
20 5
možnosti
PN

A tu normální fungující státní správu nám zajistí kdo a jak?

3 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.