Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nedávno jsem si v knihkupectví prohlížel publikaci vydanou Robertem Šlachtou. Bylo tam hodně fotografií, textu už méně. Měl jsem dojem, že tuto "knihu" museli dát dohromady lidé pracující v reklamě. Připomínala mi reklamní prospekt. Že by Babišovi marketéři? A vydání té publikace také muselo stát nějaké peníze, podobně jako bilboardy.

Názor, že Přísahu stvořil a podporuje Babiš jako svůj B tým má logiku. Dnes hnutí ANO v poslanecké sněmovně podporují ČSSD a KSČM. V podzimních volbách hrozí, že jedna z těchto dvou stran se do poslanecké sněmovny nedostane, možná dokonce i obě dvě. Samotné hnutí ANO už také narazilo na svůj strop, výsledku z předchozích voleb už sotva dosáhne. Jak tedy nahradit pravděpodobné ztráty? Možným řešením je vznik nové, čisté, "protikorupční" strany, která by přilákala nové voliče a tyto ztráty nahradila. No a tak se Babiš obrátil na Šlachtu, se kterým už v minulosti vícekrát spolupracoval. A pro ctižádostivého Šlachtu je to příležitost dostat se konečně do velké politiky. Jak prosté, milý Watsone!

14 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 0
možnosti
Foto

,,Šlachta anebo šlichta?";-D Ale kdeže. Jen ,,přísady" v kotlíku předvoleb. ,,gulášku". Ve svém ,,výsledku" jen cosi mezi eintopfem, občas říznutého borščem. To vše namícháno díky ,,nezávisl." investigativcům, i medii obecně. A jeden ,,detail". Pana ,,Čistého" si sejmuli jeho vlastní ,,soukmenovci", neb neplnil zadání jejich chleobodárců a lobistů. Že jim to následně až škodolibě překazil M.Z., z toho se nevzpamatovali dodnes;-)

3 0
možnosti
PB

P79e53t89r 63B85u75r11i68a80n

12. 6. 2021 12:51

Na úzké styky a permanentní schůzky Andreje Babiše s tehdejším šéfem speciálního útvaru Policie Robertem Šlachtou, upozorňoval již tehdy v časopisu Reportér uznávaný investigativní novinář Janek Kroupa. Za pozornost stojí schůzky Babiše a Šlachty na přelomu roku 2012 a 2013, tedy zhruba půl roku před svržením vlády Petra Nečase. Na to, že se svrhnutí vlády Petra Nečase připravuje, upozorňoval zhruba 2 měsíce před uvedeným zásahem důstojník BIS Vladimír Hučín.

Nezvyklé a vlastně nepřípustné je i to, že se Šlachta se tehdy scházel s Babišem i v době, kdy jeho úřad vyšetřoval Babišův Agrotec, podezřelý z uplácení zakázek v České poště. Babiš již v té době také čelil podezření ze zneužití 50 miliónové dotace v kauze Čapí hnízdo.

https://echo24.cz/a/S3Smn/5-let-nevime-kde-je-zlato-a-milony

25 2
možnosti
Foto

V podstatě se s tím Petře nedá asi nesouhlasit, ale bídou té situace je, že mezi tehdy nesvéprávným premiérem, jehož milenka úkolovala Bisku a ne zcela svéprávným prezidentem dnes nevidím rozdíl. Tady to ale u spousty lidí budí dojem, že Nečas byl nějaký mučedník skoro...

4 0
možnosti
JF

Na slavné tiskovce po razii na předsednictvu vlády pánové Šlachata a Ištvan veřejně ohlasíli zabavení cca 120-150 milionů Kč a desítek kg zlata. U soudu dosud skončily, kromě dalších propriet, dary luxusních kabelek pro dominu předsedy vlády. O osudu zabavených milionů a zlatu pocházejích dle vyjádření na tiskovce z trestné činnosti žádný soud dosud nerozhodl a ti dva pánové prohlášení nikdy nedementovali. Táži se - kde to tedy všechno, pokud existovalo - je? A pokud neexistovalo, čemuž nasvědčuje trvající ticho, šlo o lež vysokých státních úředníků? A pokud šlo o lež - pravdivost od roku 2013 nebyla prokázaná - jaktože to tolika lidem volajících Hosana, přichází Spasitel, u protagonisty lživého výroku nevadí? Jde snad o těžkou amnezii, naivitu, nebo - dle páně Zemanova výroku „To, co nyní řeknu, není projevem univerzitní povýšenosti ani sarkasmu. Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní, nebo alkoholik a zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt." - slaboduchost obyvatel, naneštěstí disponujících volebním právem? Toť kruciální otázka a nelze než s panem Šlitrem zazpívat "Kdo to ví, odpoví, odpoví mi na otázku, co je ..."! 8-o

14 0
možnosti
Foto

Karma, s pučem souhlas, jen si myslím, že ho režíroval Zeman a ne Babiš.

2 2
možnosti
Foto

Jinak si nemyslím, že by Šlachta pomohl Babišovi s klesajícími preferencemi. To co bude přibývat Šlachtovi, bude ubývat Babišovi. Doufám;-)

0 2
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

9 1
možnosti
PB

P51e32t53r 55B21u76r31i77a68n

12. 6. 2021 10:53

Karma. Jen s tím kombajnem jste mu přidal. On byl traktorista, na kombajn neměl, to bylo nad jeho schopnosti.

Šlachta je krásnou ukázkou zmanipulovaného a prodejného policisty co by nástroje vládního puče. Akce Nagyová byla zase kabaretem podrazů, lží a nýmadského packalství.

Když to řeknu lapidárně, tak z celého tříletého masivního vyšetřování s neomezenými prostředky vyplynulo před soudem jen to, že protiprávního jednání se dopustili sami Štachta s Ištvánem, když používali nezákonné odposlechy.

Trochu tragický závěr největší policejní akce v Evropě v novodobých dějinách, že? Kolik nás to vyšetření nic asi stálo? Řekl bych, že to bylo nejdražší nic, které jsme si kdy pořídili.

A jen připomenu, že za ten puč a za to, že sám naletěl, se Nečasovi osobně omluvil i Zeman. A ten, jak víme, se zásadně neomlouvá i když mu to nařídí soud.

7 2
možnosti
Foto

I38v57o 95C98i81l59i59c69h

12. 6. 2021 11:04

Když se to před lety soudně řešilo, tak Šlachta tvrdil, že „nikdy nejezdil s traktorem, ale s kombajnem“ ;-)

1 1
možnosti
Foto

Šlachta dokázal na jedné straně chránit zájmy Babiše tam, kde mu hrozilo trestní stíhání, na straně druhé kriminalizoval nevinné lidi a svrhnout vládu a umést cestu pro Babiše. V kauzách, v nichž měl své obchodní zájmy Babiš, na základě lží zfalšovaných důkazů odposlechů zničit jeho konkurenci. Jako policista nic nedokázal. Na základě zfalšovaných důkazů jeho útvar splantal 8 kauz a všechny kauzy soudy osvobodily, protože skutky se nestaly. Nelze stíhat lidi za skutky, které se nestaly a jenom na základě zfalšovaných důkazů, to bychom se dostali do dob komunismu. V kauze Vrbětice se už soud jeho útvaru vysmál. Protože spis obsahoval takovou snůšku nesmyslů, že to bylo už moc. Sepsal publikaci, která obsahuje lží a tolik nepřesností, až nepravd. Té knize může věřit jenom velmi jednoduchá osoba. Dnes se Šlachta tváří jako svatý, který vždy hájil právo a chce ho hájit i nadále. A to je jeho největší lež. Prostě jsou lidi jako paní Slabá, která stále věří příchod mesiáše. Jednou je to ten a po druhé Babiš a dnes pro mnoho z nich je to Šlachta.

10 2
možnosti

Je zajímavé, že proti těm údajným lžím se neozvala ani jedna potrefená husa. Aspoň jsem nezaregistroval, že by se s ním chtěl někdo soudit.:-)

1 0
možnosti
Foto

Karma ! Dlouho už nikdo nepřipomněl onu tiskovku , kdy p. Šlachta a Ištván hovořili o kilogramech zlata a statisících , nalezených při domovních prohlídkách u kauzy Nečas !!! Kde jsou ? Voli ji vypili ???

Jenom je pozoruhodné , jak zmínění pánové profesně postupují. Jeden v čele vlastní (haha) strany kandiduje do parlamentu , druhý na post nejvyššího státního zástupce...

26 1
možnosti

Tomu se přiléhavě říká "uplést z lejna bič". Vyvozovat něco z toho, že Babiš někde něco plácl na adresu volební kampaně Přísahy, nebo že mají společného sponzora (když ten sponzor v odkazovaném článku tvrdí, že ho Babiš a jeho ANO zklamali) svědčí jen o tom, že všechno je to autorem postaveno jen na bázi domněnek. Možná by to chtělo pořádně se seznámit s okolnostmi odchodu Šlachty z ÚOOZ a pak psát o nějakých trafikách.

2 0
možnosti
Foto

I46v49o 17C43i92l95i17c73h

12. 6. 2021 9:42

Možná jste si nevšiml, ale tohle není investigativní novinařina, ale osobní blog, takže zde samozřejmě píšu mé osobní názory. Můžete s nimi souhlasit anebo nesouhlasit, ovšem to je asi tak všechno.

5 1
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.