Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
10 2
možnosti
RK

To o sobě píše sám Šlachta ;-)

3 0
možnosti
PS

Jenom by mě zajímalo, kdo tahal za nitky loutky jménem Šlachta při útoku na Úřad vlády a kdo za ně tahá dnes !

8 0
možnosti
TH

Lidé na "protikorupční" notu slyší a Babiš to moc dobře ví, takže mu vůbec nevadí, když mu Šlachta nějaké procento naivních odsaje, protože ví, že spolu půjdou po volbách do koalice. A závěr? Pokud nechcete Babiše, tak se velkým obloukem vyhněte Šlachtovi.

17 0
možnosti
MZ

Slachtu volit nebudu, ale to co pisete jsou blaboly a jeste ve zvlast buranskem stylu 

17 8
možnosti
TH

Když už jsme u toho buranství, tak co byste měl pro Zemana? Pokud je autor blogu buran (objektivně nevím proč), tak náš prezident musí naplňovat se svými voliči úplně jinou kategorii.

7 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 1
možnosti
MK

Šlachta nikdy nebyl dobrej polda. Pouze prachobyčejnej kariérní fízl.

6 9
možnosti
ZD

Od klávesnice se to dobře krafe. Rozdíl ve vašem a jeho vrcholném postavení vám ale moc za pravdu nedává. A nebo možná jen dosud neznám vaší záslužnou činnost pro blaho veškerého lidstva na planetě.

2 2
možnosti
JM

Člen Aspen Institute. Ďakujem, nechcem.

Môže sa stať, že za ďalších 30 rokov budú týchto ľudí súdiť za protištátnu činnosť, ale to už bude neskoro a zbytočné, asi ako dnešné pokusy o súdy s 90 ročnými starcami za niečo, čo vykonali pred 40 rokmi.

1 0
možnosti
ZD

Vkládat jiným do úst, že vidí ve tváři nastupujícího uskupení spasitele je přiznání vlastního nezdravého uvažování. Takto může uvažovat jen chorý jedinec.

3 3
možnosti
Foto

I55v10o 38C63i45l12i47c97h

12. 6. 2021 20:32

A četl jste například ten blog paní Slabé?

3 1
možnosti
Foto

Tak uvidíme, ještě. Teď se konečně piráti vzpamatovali a odvážili se říct, že pro pár hlasů v krajských volbách neváhal Babiš pustit koronáč z vopratí a odpravil tak 30 tis. důchodců. Takhle je to potřeba dělat. Důchodci si musí uvědomit, že pro těch pár korun valorizace navíc, pro které udrží Babiše v sedle, je Babiš klidně vodpraví všechny, když na to příjde. Maj pro něj hodnotu starýho masa, do konzerv pro kočky. Taky je potřeba popřát publicity tomu, že budíková bába horuje pro zrušení daňových výjimek. Takže žádná sleva na poplatníka, žádný slevy na děcka, a z důchodů pěkně srazit daň z příjmu a zdravotní pojištění. Když boj, tak boj. Těm našim staříkům tohle léto myslím dost nafoukne hlavy. Ještě se pobavím.

6 6
možnosti
KT

Nemyslím si, že jsou Babišovi lhostejní hlavně důchodci, ale v podstatě všichni obyvatelé, které používá jen k udržení moci. Ti kteří ho nevolí mají hodnotu nulovou nebo možná zápornou, ti kteří jej volí pak mají hodnotu pouze toho hlasu, jinak mu mohou být ukradení.

Mimochodem dle vašeho hodnocení jsem stařenka.:-)

6 2
možnosti
KT

PŘÍSAHÁM, bude líp!

17 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.