Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Jedním z hlavních taháků Přísahy je prověřit nákupy z doby pandemie. Plukovník Šlachta si jaksi nevšiml, že už to udělal NKÚ a zjištění prověřuje Policie. ;-)

10 0
možnosti
Foto

Takže, podle ODS a její koalice je u nás nemožné si objednat stíhání, zároveň je ale možné tímto způsobit pád vlády.

A navic, autorovi článku je zřejmé zcela jedno, že premiéra a tím pádem i stát a ODS řídila nikým nevolená milenka, hlavně že ví, že za vše může Babiš.

Jenže to není pravda.

Hnutí ANO, je v důsledku složeno z ex členů ODS a ČSSD.

Není tedy něčím novým, jde jen o názornou ukázku toho, jak tyto strany fungovaly.

Že státních zakázek se ulévaly procenta, která pak ve formě "sponzorských darů" končila ve stranických pokladnách.

A ačkoliv si obě strany myslely, že to nikdo neví a nevidí, opak byl pravdou a lidé to ukázali u voleb.

Jenže staré psy novým kouskům nenaučíte a tak se i v "nové" straně chovají stejně jako roky předtím. Strany a hnutí v ČR nejvíce že všeho připomínají organizovaný zločin.

A po všech těch kauzách a zkazkách o tom co se v tomto státě děje se nelze divit, že toho mají lidé dost, že nevěří v nezávislost justice, která ani není schopna odsoudit to, že stát a premiéra řídí nikým nevolená osoba, která se nikomu nemusí zodpovídat.

8 4
možnosti
PB

P49e26t66r 75B82u98r83i18a73n

13. 6. 2021 12:05

-Takže, podle ODS a její koalice je u nás nemožné si objednat stíhání,

???a to řekli kdy a kde?

- autorovi článku je zřejmé zcela jedno, že premiéra a tím pádem i stát a ODS řídila nikým nevolená milenka,

???naopak, detailní vyšetřování na nic takového nepřišlo a bylo to vyvráceno. A bylo to hlavní téma vyšetřování.

Hnutí ANO je složeno je složeno hlavně z bývalých komunistů, StBáků a jejich známých a rodinných příslušníků, takže z bývalých ODSáků asi těžko.

5 0
možnosti
PP

Už jenom název ukazuje, oč půjde. Špinění jedné volební strany. Je to jenom pomluva bez jakékoli reflexe reality. Ten Šlachta musí někomu strašně vadit. A to z něj dělá výborného kandidáta voleb.

8 5
možnosti
PB

P65e96t22r 75B87u85r57i38a91n

13. 6. 2021 12:06

;-D to je mi logika...

4 1
možnosti
Foto

Nemyslím si, že Šlachtova partaj je od počátku konstruována jako béčko ANO, ale nevyvracet to je od Šlachty dobrá taktika, protože je dost pravděpodobné, že o něj zakotví zklamaní původní voliči Babiše. Ale to je jen jedna, ta viditelná strana této situace.

Druhým přínosem je odvádění pozornosti od toho, že vlastně vzniká policejní politická partaj, což v podstatě zákon nepřipouští. A dáte-li to do kontextu s žádosti policejních odborů na Ústavní soud o výklad zákona, možná to dost objasňuje.

Chci tím napsat, že situace je poněkud vážnější a zasluhuje z tohoto hlediska více pozornosti, než se autor snaží přitáhnout poněkud umolousaným "humorem". A vůbec nejde o to, že by taková partaj výrazně pracovala v konkrétním zadání ve prospěch silových složek, tedy podmínek jejich práce. Jde o to, že blokace účasti v politických partajích pro policisty není ničí kapric, ale má to opodstatněnou základnu. Tu by Šlachtova partaj nejspíš nenápadně obešla.

4 0
možnosti
PB

P54e75t14r 48B40u84r26i18a22n

13. 6. 2021 12:07

Přesně tak, trefa.

0 0
možnosti
JR

J58a66n 17R83á90ž

13. 6. 2021 10:30

Rostoucí podpora Šlachtova hnutí, či strany dokazuje, že téma korupce ve společnosti stále rezonuje a Šlachta se jeví pro hodně občanů jako osoba, která by mohla s korupčními praktikami něco dělat.

Druhým velkým tématem, které obsazuje v celé Evropě čelo občanského zájmu, je vnitřní bezpečnost. Každý, kdo pozoruje bezradnost vlád některých západních i severských zemí, které jako by rezignovaly na primární potřebu občana cítit se ve své zemi bezpečně, mají samozřejmě strach, aby něco obdobného nenastalo také u nás. A jelikož je otázka vnitřní bezpečnosti pro ANO, Piráty i SPOLU jen okrajovým tématem, pozornost se obrátí na stranu (hnutí) v jehož programu je tento problém na čelném místě.

3 0
možnosti
Foto

Obávám se, že tato partaj nebyla založena s hlavním cílem zastávat se občanů a bojovat proti korupci.

7 1
možnosti
MK

Pane autore. Je to blbé když mu rostou voliči že? A to že by se doatal do parlementu je pro Vás zdrcující. Zvykejte si.

1 2
možnosti
Foto

I79v13o 28C47i17l96i46c92h

13. 6. 2021 9:49

Zdrcující opravdu ne ;-D Áčko tam jistě zůstane také a holt béčko na sebe stáhne aktuálně zklamané voliče áčka, kteří by jinak volili třeba například SPD nebo nešli k volbám vůbec. Podle mého názoru je to hlavní účel tohoto projektu.

2 2
možnosti
JK

J62a89n 89K20o85z38l62e91r

13. 6. 2021 8:27

Opět diskuze od lidí co všude byli , všechno znaj, všechno umí

0 0
možnosti
JZ

Ještě že to občas přijdou vytrhnout letadla jako vy.

0 0
možnosti
Foto

P.Šlachta je pro mne velkým zklamáním, spolu s p.Ištvánem.

Ne aktuálně teď, ale historicky.

Nejprve vypadal jako muž na svém místě a teď už je to pouze karikatura sebe sama. A podezření na spojení s p.Babišem jen a jen roste.

10 2
možnosti
JZ

No ne že bych plánoval volit Šlachtu, ale u článků tohoto typu mi vždycky hrozně schází uvedení toho, koho naopak autor volit doporučuje a v čem je lepší než ten, koho kritizuje. To bychom se totiž často dozvěděli věci :-)

2 4
možnosti
RK

Vy potřebujete nápovědu?

5 1
možnosti
Foto

Názor na hnutí Přísaha si teprve tvořím, protože jsem nečekal, že se vůbec dostanou přes 2 %.

Souhlasím ale s názorem, že to dost připomíná očekávání, jaká měli lidé od "protikorupčního" ANO v roce 2011. Stále totiž hledají někoho, kdo by konečně zatočil s korupcí, papalášstvím a porušováním zákonů.

Poněkud zvláštní je ale fakt, že na webové stránce Přísahy je uvedeno, že s programem jim pomáhá prof. Aleksi Šedo, který loni přijal nabídku Adama Vojtěcha, aby mu dělal náměstka na MZ. Takže to provázání s ANO se tak nějak nabízí.

Možná je cílem jen odčerpat nějaké hlasy opozičním stranám, a pokud se přehoupnou přes 5 %, tak by nahradili ČSSD v Babišově vládě (pokud by tedy ANO na podzim překvapivě uspělo) ..

R^

7 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.