Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MZ

Drive jsem si rikal, alespon je noblesni. Dnes uz bohuzel ani to. Kdyz jsem slysel jeho slova o pestich, tak jsem take kroutil hlavou. Mimoto jeho "vysvetleni" mi situaci ohledne pujcky moc neosvetlilo.

19 3
možnosti
Foto

Pěstí měla dát Terezie Tománková Zemanovi.

24 7
možnosti
Foto

A bude popotahována za vraždu!

1 0
možnosti
JZ

J27a48n 89Z72í90m81a

6. 6. 2021 21:21

Prupomina to situaci, kdy jednomu ze Sarajevskych "zradcu" ministrovi Filipovi explodovala pred domem bomba a byl podezrely V.K. Zachoval se jak mafian a ten utok neodsoudil.

0 0
možnosti
RK

Moderátor ho správně griloval v jeho vlastní lži. Nevzpomíná si, ale ví,že to bylo úplně jinak. Výborná novinářská práce. Proto taky srabík utekl. Jinak by ho šetřel s chutí

21 6
možnosti
JF

No, docela se povedlo kouzlem nechtěného - ing. Klaus má z minulosti mnoho nepopiratelných a skutečných zásluh (včetně těch pofidérních - opoziční smlouva), ale termín hovňousek, sorryjako - a vy jste kdó - v současnosti už spíš - kdo to říká ten to je, na toho to pasuje - pasuje na něj, sociopatického gerontního egomana. Smutný konec velké osobnosti! :-(

16 2
možnosti
ZS

Chuck Norris bledne závistí.

0 0
možnosti
Foto

Klasické pěsti ve tmě

1 0
možnosti
PC

Dnešní moderátoři bohužel dost často "moderují" způsobem křížového výslechu, jsou-li z vyšších míst takto vůči určitým lidem zaúkolováni. Takhle "pěkně" dokážou plnit shora zadané úkoly např. Veselovský, Tvarůžková nebo Witovská, ale i další.

Pan Klaus se svým odchodem zachoval adekvátně dané situaci, avšak dodatečný komentář o "pěsti a hovňouskovi" si mohl určitě odpustit. Na druhé straně je však třeba vnímat, jak se k němu a vůči němu již dlouhodobě nechutně vymezují média, takže se nelze nedivit že navzdory svým zvyklostem udržet klid se tentokrát už neovládl. Je to lidské, a proto docela pochopitelné.

Ono se to dobře říká, píše a hodnotí nad klávesnicí z pohodlí a klidu domova.

18 12
možnosti
PC

* opr. : takže se nelze divit, že....

0 0
možnosti
Foto

Je s podivem, jak politik, který doslova cituje z knih, si nepamatuje akci, kde šlo o miliardy.

30 5
možnosti
Foto

On si to zapomněl podtrhnout a udělat výpisek. :-)

6 2
možnosti
JSS

Když mu šlápnete na kuří oko, tak řičí... To jsou všichni tihle novodobí zlodějové podobní. Už je potřeba je zmáčknout a posadit i se Štrougalem do chládku.

6 7
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2017x
Píšu hlavně o veřejném dění, ekonomice, ekologii, hudbě a sportu. Příležitostně se věnuju také fotoblogu.

Seznam rubrik