Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zkuste více hledat, částka nešla pres ministerstvo financi, ale zahraničí! Takže je to jeden velký podraz! Nebyly to dolary a nikam se nic neposlalo, jen to byla uhrada nasim podnikům za zboží co Sssr od nich odebralo .

3 1
možnosti
RS

???

Klaus měl operaci odmítnout a tím nepřispět k dalšímu navýšení ruského dluhu vůči ČR, který nakonec zůstal nesplacen.

1 0
možnosti
PP

Klaus má profesuru za politiku, nikoli za vědeckou činnost.

2 0
možnosti
JZ

J79a39n 59Z49í89m78a

7. 6. 2021 19:29

Vazeny pane kolego. Obvykle bych s Vami polemizoval, i kdyby jste napsal jen to, ze dneska sviti slunicko. V tomto s Vami ale hluboce souhlasim.

0 0
možnosti
JG

J52i97ř81í 98G74a36n52o

7. 6. 2021 16:56

Asi má prezidentskou nemoc, to je teď v módě, nic neví a nic si nepamatuje, nic neřídí, ale jenom kecá a kecá... Je to chudák, nestojí ani za trochu pozornosti.

8 0
možnosti

Hlavně že odešel dřív,než stačil tomu redaktorovi ukrást pero.......;-D

10 0
možnosti

Byla to jen řečnická úvaha, zcela jistě by nedošlo k činu, na to měli v partaji Macka ;-D

0 0
možnosti
RC

Drobna technicka. Profesor neni akademicky, ale pedagogicko-vedecky titul. Nejvyssi akademicky titul je u nas Ph.D.

0 0
možnosti
Foto

P. Klaus tam především neměl vůbec chodit; rádio PLUS, tento vynález českých liberálů, "jediné rádio, které má mluvený program 24 hodin denně", je ve skutečnosti politická nalejvárna opozice. Mělo by se jmenovat Rádio antibabiš a antizeman. Je neuvěřitelné, s jakým despektem se tam mluví o vrcholných ústavních činitelích. Nevysílají se tam skoro žádné zprávy, jen názory a komentáře, které jsou za hranicemi korektnosti. Liberálům je to jistě radost poslouchat, ale do vyváženosti to má daleko, resp. oni ani nevědí, co to vyváženost je. Mají mediální prostor, o kterém se vládní většině ani nezdá.

Onen Kroc není osoba, které by se lidé měli vážit. Zdali-má dostat pěstí, nevím, ale určitě by měl dostat pěstí ten, kdo tuto stanici toleruje.

9 13
možnosti

Klasika - nevysílá se tam to, co bych chtěl slyšet, tak je to špatně.:-/

13 6
možnosti
PB

Děda prostě machruje.;-D

5 1
možnosti
PB

Schválně jsem si ten rozhovor přečetl od A do Zet.

Klaus v něm vysvětluje jak to v reálu bylo, o co se konkrétně jednalo i rozdělení kompetencí tehdejších institucí. Dále, že celá kauza je jednostranně zjednodušená, pokřivená a má za účel ho poškodit. Potud s ním souhlasím.

Problém nastává v detailu dopisu ředitele banky na ministerstvo financí. Klaus ví o co se jednalo i proč ho napsal, ale nevzpomíná si na něj. Reportér ho upozorní, že onen dopis i rozpory kolem něj zmiňuje na svých stránkách právě Institut Václava Klause, a Klaus vypění a dál se odmítá bavit. Tady bych viděl míč na straně Klause. Pokud totiž chce IVK pasovat do role seriózního nástroje k modelování veřejného mínění, nesmí ho zazdít ve chvíli, kdy se mu to nehodí.

10 0
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2017x
Píšu hlavně o veřejném dění, ekonomice, ekologii, hudbě a sportu. Příležitostně se věnuju také fotoblogu.

Seznam rubrik