Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Některé zkušenosti (vraždy nevinných občanů rukou komunistů) jsou zřejmě vůči části občanů nepřenositelné, musejí se někdy nejprve sami spálit přiložením ruky na rozpálená kamna, aby jim některé věci došly. A někomu jisté věci nikdy nedojdou. Taky v tom hraje roli chuť části mladých za každou cenu revoltovat, nehledají normálnější politické subjekty, hledají mezi extrémisty, to se projevuje v jakékoli historické době. Ti vzdělanější (historici, politologové, sociologové) by měli veřejně vystupovat, aby aspoň části pomýlených otvírali oči.

0 0
možnosti
SL

Co je vede ke vstupu do strany? Viděl jste někdy nějakou jejich fotografii? Vypadají jako reklama na Domov mentálně postižených. Pátrat po jejich motivacích je práce pro psychiatra, ne pro běžného blogera.

9 0
možnosti
Foto

Jednoho takového znám. Nedávno byl i v televizi. Něco hrozného, co tam mlel.

3 0
možnosti
PN

Vy radoby "demokrate", nechcete to nechat na tech lidem, jestli chteji vstoupit k bolsevikum nebo ne? A ze vam nevadi neomarxiste v podobe Piratu? Proti tem je i KSCM pravicova strana.

2 6
možnosti
PB

To jako fakt není. Vždy to byla, je a bude totalitní ultralevicová strana pod různými krycími nátěry.

A nechce vy nechat autorovi jeho názory, vy echtdemokrate?

3 0
možnosti
PB

Karma.

Zrovna tuhle jsem viděl nějaké grafy zastoupení voličstva jednotlivých stran. ANO - 44% důchodců. A u KSČM je ta tragédie podobná. Mladých mají potom, tuším, necelé dvě procenta. Což plně odpovídá zastoupení deviantních sklonů v populaci.

4 1
možnosti
Foto

Zdravím Petře. Souhlas. Mínus je zase omyl.

0 0
možnosti
Foto

"Strana, která 40 let nehájila zájmy svých občanů a de facto vládla jen v zastoupení."

/zvonka to vyzerá, že na rozdíl od vlád demokratických zájmy svých občanů hájila. Jak nejlépe to tehdy šlo.

0 5
možnosti
ND

Tak nějak a nejen zvonku, ale autorovi, zapálenému komunistobijci nemá cenu nic jiného než v této věci souhlasit s ním, vysvětlovat. K jeho hodnocení 40 let mu stačí léta padesátá a rok 68 a ten ještě podivně...

Vládu jedné strany si nepřeju, i když dnes to tak zase je, nebo ANO nevládne, i když to vypadá, že v koalici?

Když se člověk ohlédne za třiceti léty vládnoucí demokracie, tak by bylo taky co kritizovat...třeba to, kam ty vládnoucí strany zahrabaly důvěru svých občanů a jak z těch předlistopadových let vylily cosi s vaničkou i dítě...

1 1
možnosti
Foto

Mladý je každý komunista;-) A Marx měl jednu až zásadní pravdu. V tom, že kapitál nezná hranic. A v Číně to pochopili i komunisté, ba začali i praktikovat, a to až celosvětově;-)

0 0
možnosti
PK

No jo a prý se tomuto kolosu na hliněných nohou daří....a stále více..:-)

0 1
možnosti
Foto

Já s vámi pane Buriane souhlasím, ale za daleko větší nebezpečí dneška považuji to, že mladí lidé vstupují do stran, které sice ostentativně vyjadřují odpor k tomu, co se kdy dotklo komunistů, ale v podstatě vyznávají jejich ideologii, jenom to mají jinak pojmenované.

Autentickou pravici už u nás ani v Evropě nenajdete, pokud vůbec, tak skomírá v malých neparlamentních stranách, a lidé se jí posmívají, protože vůbec nejsou sto pochopit její ideu.

10 0
možnosti
Foto

co pořád máte s tou autentickou pravicí ?

2 0
možnosti
JH

J97a59n 82H60a96r82v55a49n

2. 6. 2021 9:29

Dnešní mladí komunisté jsou Piráti - tak to vidím já. :-/

2 4
možnosti
PK

..nikoliv, jen silná levicová partaj...

1 0
možnosti
HH

Ke komoušům se vždy hlásí jen frustráti a lidé, kteří ničeho nedosáhli (chba je vždy na straně někoho jiného nebo alespoň Ameriky či globalizace) a závidí ostatním a nebo také sadisti, psychopati a egoisti, kteří to vidí jako možnost si zašikanovat ostatní a mít z toho prospěch...

5 0
možnosti
SB

Kdyby tomu bylo tak, jak vy píšete, bylo by to jen a jen dobře, protože takovou stranu by nikdo nebral vážně.

Bohužel se ke komunistům hlásí občas i někdo, u koho to člověk nemůže pochopit.

Anatolij Karpov byl šachovým mistrem světa. Josef Vetrovec byl dobrým hercem a ještě lepším dabérem. Příkladů bych mohl najít více.

O to je to u těchto lidí smutnější.

3 0
možnosti
  • Počet článků 155
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1449x
Žijeme tady a teď. Minulost už nebude a budoucnost ještě nebyla.