Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

V květnu 2020 belgický spolek na ochranu prav místních obyvatel v městě Mechelen (ve Flandrech) uspořádal demonstraci proti islamizaci země. Čtyři členové toho spolku tam rozvinuli plakát. Byl na něm nápis „Stop islamizaci“ a rada postav v burkách a hidžábech. Zmíněni 4 lumpové s plakátem byli právě teď potrestáni. Soud nebyl vůbec shovívavý. Obvinění dostali 6 měsíců každý, 3 z nich na podmínečně, čtvrtý natvrdo.

11 0
možnosti
PN

Ten problém spočívá v tom, že ideologie vyhrává nad pravdou.

Uvedu příklad: VŠECHNY velké vynálezy lidstva, snad bez významné výjimky, udělali bílí a čínští muži. Ať už se jednalo o kolo, písmo, kompas, střelný prach, parní stroj nebo spalovací motor či cokoli jiného. Nevím o jediném vynálezu, který by lidstvu přinesli černoši.

Výše uvedené patrně splňuje kritéria pro "hate speech" protože popírá posvátnou mantru současné liberální ideologie, tedy že lidé jsou stejní s výjimkou pigmentace kůže. Ale zároveň je to pravda.

Na tyto "rasistické" výroky se v současné době neodpovídá tím, že by se prohlásili za nepravdivé a uvedli se významné vynálezy černošských autorů, ale odpovídá se tím, že autoru těchto výroků je vyhrožováno společenským i fyzickým lynčem. No a podle nového návrhu paní eurokomisařky Jourové za to bude i vězení. Protože soud nebude zkoumat, zda je výrok pravdivý či nikoli, soud bude zkoumat, zda naplňuje zcela vágní kritéria "hate speech" či nikoli. A protože kritéria jsou zcela vágní a nejasná, tak bude trestní kvalifikace záležet výlučně na úsudku pana soudce. Pokud to bude sluníčkář (jako například Rychetský), tak bude mít autor výroku smůlu a půjde bručet. To, že říkal pravdu, pouze pravdu a nic než pravdu bude úplně jedno.

8 1
možnosti

Co je to za pitomost? Rozhodující je pravda a její prokázání! :-)

0 0
možnosti
LH

Každá totalita stojí na gumových zákonech. Dřív bylo "rozvracení", teď je "nenávist". Obojí nemá žádný význam a skvěle se rudým šílencům hodí

14 1
možnosti
JF

J21i52ř47í 79F79o32g66e66l

31. 5. 2021 8:18

Proč jste odstranil blog z minulého pondělí? Neunášíte kritiku?

0 0
možnosti
ZZ

To se tady na diskuzích běžně stává i renomovaným blogerům, že to někdo skryje a dá do nějaké neviditelné sekce.

:-)

0 0
možnosti
MK

Tak od toho v tom Bruselu snad sedíte, pane poslanče, ne?

3 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.