Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Pan F. to neměl vzdávat a pravice zde v Čechách, kde pěkně prosím?

1 1
možnosti
TB

Pokládat koalici SPOLU za pravici může opravdu jen komunista Paroubek. A k tomu ještě poučovat o státních dluzích, které se jak sám řekl přece neplatí.

16 2
možnosti
JZ

Počkat, tak bude se ten státní dluh splácet nebo ne? Teď v tom mám zmatek.

0 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, že Česká televize má velké rezervy. Například nepozvala ministryni spravedlnosti k rozhovoru na téma soukromí ústavních činitelů. Když je někdo xenofobní, má předpoklad i k dalším předpojatostem. Ty mohou velmi negativně ovlivnit například práci psychoterapeutů. Pokud někdo na nejvyšším postu MS rozhoduje o osudech občanů, měl by být v tomto ohledu v pořádku. Kdyby následující sms omylem unikla ministru spravedlnosti ve Francii, Německu nebo Rakousku, byl by rád, kdy skončil někde jako okresní státní zástupce. Moc rád.

"Tak to byla vyvážená debata toho prasete jak víno. I ti dva (Balík s Ferim) se nestačili divit!"

Z té sms se asi nedá jednoznačně říci, zda je postoj paní Benešové (členky ČSSD od roku 2007) pravicový či levicový. Deformovaný a možná i deformující? To ano.

8 0
možnosti
ES

Moje informace o pravici a levici jsou naprosto odlišné. Pravice (nejen u nás) neexistuje vůbec, jejími představiteli by musely být osobnosti typu Thatcherové či Churchilla, všecko ostatní je levice, která neustále rozdává, aby se zavděčila voličům. A všechna média jsou dychtivě levičácká, netuším, kde berete představu, že mladí "poslouchají až příliš nekriticky česká média, z nichž vlastně ani jediné není levicově zaměřené".

13 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
13 4
možnosti
Foto

K35a57r64e85l 25C24a68c34h

29. 5. 2021 11:16

Politickou úlohu pana Feriho přece pan Paroubek jasně popsal. Do poslanecké sněmovny takový ušák prostě nepatří. Skutečně mu to sluší spíše na diskotéce, kde honí baby. Tak se TOPce jen vymstilo, že jejich tvář mladých - Feri, to honění bab přeháněl nad zákonný rámec. Nejlépe to udělali onehdy na Moravě, kde mu místní chasníci dali na diskotéce na budku, aby mu tak ručně stručně objasnili, že u nich se tím způsobem k ženám chovat nebude.

6 0
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,77
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik