Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Dodejme, že např. Rakousko uznává aktuálně zjištěnou imunitu po prodělání covid-19, i kdyby ho občan prodělal před 6 či 12 měsíci, po potvrzení aktuálních protilátek dají dotyčné osobě potvrzení o imunitě na 3 měsíce (ti, co covid-19 měli v posledních 6 měsících, mohou mít jen potvrzení, že byli posláni do izolace po PCR testu, nemusejí mít ověřeny protilátky). Uznávají tedy i např. 12měsíční imunitu po covid-19. Ale Češi se asi opět budou muset soudit.

11 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
VB

Jen bych dodala, že hodnota nových případů covid-19 v ČR na 100 000 obyvatel spadla za posledních 7 dní na 50, při této hodnotě okresy v Bavorsku ruší povinné testy při různých příležitostech. Takže jak dlouho nám ještě Arenberger a Havlíček chtějí tahat peníze z kapsy a jak dlouho hodlají ještě otravovat zaměstnance a školy testováním s nulovým záchytem pozitivity? Ať ev. nabídnou zaměstnancům a školám jen dobrovolné testy jako např. ve Švýcarsku nebo Švédsku, většina západ. zemí totiž nevynucuje testování zdravých. Musíme být opět premiérovou světovou raritou, bohužel ve špatném slova smyslu?

30 1
možnosti
OT

RvRvRvŽádná vakcína není stopro účinná, takže takže by to chtělo se trošku zamyslet než vypustíte takové nesmysly.

4 14
možnosti
Foto

Však JO. I o tom je ten článek.

Takže vlastně dáváte palce dolů sám sobě :-)

9 1
možnosti
Foto

I39v31o 47C22i65l72i16c84h

23. 5. 2021 15:41

Od zítřka považují imunitu z prodělané nemoci 180 dní. Jinak souhlas R^

5 0
možnosti
  • Počet článků 188
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1358x
Docent ústavního práva a politologie, Právnická fakulta Masarykovy univerzity Brno a AMBIS vysoká škola. Moravan. Trikolora. Advokát.

Autor knih: Jaroslav Krejčí - protektorátní premiér a předseda Ústavního soudu, Prezident republiky, Právní předpisy samosprávy, Transcendentní pramen práva, Zákon o státním zastupitelství s komentářem, Mezinárodní konflikty a bezpečnost státu, Zákon o obcích (obecní zřízení) Komentář.

Seznam rubrik