Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Pozor, za tohle jsem byl autorem včera smazán.

0 0
možnosti
Foto

Souhlas. Inu - Rusáci. Ruští nejen sportovci žijí v iluzi , že jsou výjimeční a příslušníci světové velmoci. Omyl - Rusko bylo a je kolos na hliněných nohou. Kromě rozlohy , ropy a jaderných zbraní nemají moc co nabídnout. Zkusme si vzpomenout , co máme v domácnosti - výrobek ruské provenience. TV , telefon , jakýkoli spotřebič , auto .....nula nula nic.

Naši slavjanofilové v 19. století se chtěli přimknout k "ruskému dubisku " . Tehdy , když jsme "úpěli" pod R.-U. knutou , je to snad trochu pochopitelné. Ale dnes , pánové Zeman a Klaus ( o např Vyvadilovi netřeba se zmiňovat) se buď šeredně mýlí , nebo je za tím něco jiného.

Leč říkám si , nač by byly starcům statky pozemské. Rubáš nemá kapsy....:-)

1 2
možnosti
Foto

Se zájmem jsem si přečetl příběh bývalého sportovce. Sám jsem ze sportovní rodiny, dokonce jsem několik let trénoval mládež a dělal i rozhodčího. Takže s adrenalinem a frustrací hráčů mám také nějaké zkušenosti:-) a nemám důvod tomu příběhu nevěřit.

Mám ale z toho příběhu pocit, že pár místních borců prostě neuneslo prohru a svou frustraci si vybíjeli takto hloupým způsobem. Nadávky do fašistů bych bral s rezervou, oni válku berou jinak než my. Víc bych zatím asi nehledal....

Za článek karmu R^

1 0
možnosti
Foto

Řeči podnapilých konzumentů alkoholu je třeba brát vždy trochu s rezervou. Mnohý ožungr se snaží odvděčit za zaplacené pivo či rundu frťanů a vrší jeden blábol na druhý. Profesionální sportovec musí být zocelený, otrlý a umět reprezentovat svou vlast i ve složitých podmínkách. To co je zde vydáváno za extrém je v podstatě standard na dnešních stadionech a mnohé mače probíhají za daleko horších podmínek. Vzpomeňme na prokoplou lebku slávistického brankáře a běsnění Skotů, proti tomu je zde popsaný příběh brnkačka a procházka růžovým sadem !

4 9
možnosti

Jste srandista Macku.;-D

5 0
možnosti

Akorát se omlouvám. Správně Vladimír Plánička. A je pravdou, že rusáci běžně nadávali českým hráčům do fašistů, když se jim nedařilo.

2 0
možnosti

Potom to bolo obojstranné, Česi a Slováci nadávali rusom do červených sv*íň, pre nás bol každý zo ZSSR rus, málokto rozlišoval národnosť, hokejista Balderis bol takisto ruská červená sv*ňa.

2 0
možnosti

To máte pravdu Pane Ulrichu, naši si to holt nenechali líbit.

0 0
možnosti

M91a30r45t86i96n 31Š98u62l97c

17. 5. 2021 21:16

Nevím, jestli ten Plánička daný zápas chytal nebo nechytal, takový pamětník nejsem. Ale asi by se to dalo z nějakých záznamů zjistit. Ale to není vůbec důležité.

Spíše mě ty zdejší pochyby přivádění k mé osobní zkušenosti, jak je lidská mysl a paměť subjektivní a selektivní. Každý si pamatuje co chce a hlavně jak chce. O tom jsem se měl možnost mnohokrát přesvědčit, když jsem slyšel vyprávět něco, čeho jsem byl rovněž účasten ..a nestačil jsem se divit interpretaci vypravěče, který si zrovna neuvědomoval, že jsem byl také u toho.

Dalším zajímavým prvkem je to, jak se mysli přitahují a přizpůsobují ..kdy se někomu vykládá něco tak, jak se cítí, že to ten druhý chce slyšet.. že ho to zaujme..

Nevím, jak to bylo ..ale co jsem slyšel, tak prostí Rusové si cizinců dost považovali. Ať to bylo tím, že byli naočkování jakýmsi internacionalismem nebo spíše tím, že sami byli tak uzavřeni ve své zemi, že na každého cizince hleděli jako na vzácnou návštěvu.

Prostě Láďu Pláničku bych bral s hóódně velkou rezervou.. ;-)

2 1
možnosti

R^

Dík za informaci!

Mnozí Rusové jsou jen Rusáci! Dodnes!

:-)

2 1
možnosti

M10a44r47t84i95n 73Š98u65l28c

17. 5. 2021 21:29

Vidíte, člověk by řekl pivní řeči dvou rusofobů ..a ona to může být zásadní "informace", která někomu vyztuží celý světonázor :-)

4 3
možnosti

Jo jo. Zatímco kanaďané, ti nesli své porážky s námi na MS vždy v duchu fair play že. ;-D

To je zase blábol.

7 8
možnosti

A nedávno také Skotové od Slavie.

6 0
možnosti

U Rusů pozor - za fašisty označovali Němce, kteří k nim vpadli, protože ještě nebyl vynalezen název "nacisti". Fašisti jsou podle nich taky současní Ukrajinci, co nechtějí spolupracovat s Putinem. A víte, co dělají Rusové s fašisty? Ke zdi!

0 0
možnosti

Takže i my jsme pro Rusáky fašisti? Mají nás za nepřátele! :-)

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS