Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma R^:-)

0 0
možnosti
Foto

J79a25n 59P56e52c49h26a

18. 5. 2021 11:55

Svět se v tomhle změnil, to máte pravdu. Jenže: o příměří ať si plká kdo chce. Izraeli se naskýtá možnost oslabit Hamás drtivě, přičemž na mínění OSN a dalších radilů se ohlížet nebude. Vám karmuR^

0 0
možnosti
Foto

O příměří se začne mluvit vždy když docházejí rakety. Až se časem dozbrojí tak je to tady zase. Vždyť je to celé roky pořád dokola. :-/

0 0
možnosti
Foto

Pane Stejskale, výborně, díky.R^

5 0
možnosti
KO

K89a19r94e37l 33O36r49l93í52k

17. 5. 2021 19:30

Příměří zní lidsky, obsahuje i smíření, mír. Od 1968, kdy sleduji arabsko-židovský konflikt, jsem zaznamenal, že svět vyzýval k příměří až tehdy, kdy se situace na bojišti změnila ku prospěchu Izraele.

5 0
možnosti
Foto

Vztaženo k současné situaci. Je to hypotetická otázka, ale přece: bylo by zajímavé vědět, jestli by byl tak silný zájem o příměří (v tomto případě jednostranné), kdyby Hamas útočil a Izrael nereagoval.

5 0
možnosti
LU

Bombardovanie civilistov či už spojencami nemeckých civilistov, alebo britských civilistov nacistami, nemalo žiadnu vplyv na ukončenie vojny skôr naopak, Briti sa zomkli a ešte viac podporovali svojich vojakov, podobne je to aj s Izraelom, čím viac zahynie občanou Izraela tým väčšia bude podpora obyvateľstva na odvetu.

Je nepochopiteľné od spojeneckých vojsk v 2 svetovej vojne bombardovanie civilných cieľov, a nechať bez povšimnutia príjazdové vlakové trate do koncentračných táborov bez jediného zásahu. Po vojne sa vyhovárať na to, že nevedeli čo sa deje v táboroch je cinizmus, množstvu väznov sa podarilo utiecť a podávali svedectvá.

Prezident fašistického Slovenska bol spojencami odsúdený na trest smrti (oprávnene), zato že posielal židov do táborov. Je to nelogické Tiso vedel čo sa deje v táboroch a spojenci nemali o tom informácie.

3 0
možnosti
Foto

Na Seznamu jsem se dočetl, že "první facku" dal Izrael. Ta vyvolala reakci a pak se to už rozjelo. Možná proto jsou ostatní země v odsouzení Izraele zdrženlivé.

0 6
možnosti
VV

Ano, majitel domu dal v Jeruzalemu vypoved z bytu palestinci.

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS