Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Od zdejšího plátku už měl několikrát naznačeno, že má končit. Nějak to asi přehlédl a nebo si z toho nic nedělal, tak bylo nutné poslat na něj finanční kontrolu a ta najde vždy pokud chce. Počítám, že nedostal někdo vlivný co si přál a už není z čeho dávat. Nové koště (a toho pana

Neussera neznám, nasazen ve stejný den, kdy Hnilička "neočekávaně" rezignoval) jistě provede revizi rozhodnutí a nastolí spravedlivý řád.

Mám oprávněné obavy, že tato vláda zachází s dotacemi jako s osobním operativním účtem agroholdingu a odchylka od dogmatu vás stojí důvěru Babiše, mediální "propagaci", perzekuci ze strany státu a pokud to stále nechápete, tak trestní oznámení a vyšetřování. Hnilička to pochopil těsně před nástupem policejního vyšetřovatele, což je po průšvihové kontrole běžné, ale teď už vyšetřování padá a pochybení se podaří napravit, to je celkem jisté.

0 0
možnosti
Foto

Národní sportovní agentura měla hospodařit s 10 Mega t.j. 1000 Kč na osobu za rok včetně sportujicích ležáků v LDN, kojenců a prezidenta. Kolik se z těch peněz dostane na toho posledního sportovce? Kdyby se tato agentura zrušila a peníze zůstaly daňovým poplatníkům, mohli by financovat sport od spodu a na potřebné lidi jako pan Pelta by se nedostalo.

0 0
možnosti
Foto

Pane Pojezný, opravdu nerozumím, proč děláte panu Hniličkovi advokáta.

Jako politik (byť za KSČM) byste měl chápat, jak důležitá je důvěra pro politika.

Pan Hnilička ztratil jakoukoliv důvěru obyčejných lidí po teplické kauze, a i kdyby opravdu poctivě pracoval, nikdo mu to už prostě neuvěří.

Opravdu poctivý člověk by nikdy nejel na papalášský mejdan ke kontroverznímu podnikateli v době, kdy byla vyhlášena vládní opatření (navíc po aféře Prymuly, která ho stála místo ministra, takže to bylo zcela vědomé pohrdání pravidly).

Opravdu poctivý člověk by se navíc nikdy po provalení průšvihu nechtěl vykoupit odpustkem 50 tis. Kč.

Opravdu poctivý člověk by opustil okamžitě obě dvě veřejné funkce - jak poslance, tak ředitele NSA.

Opravdu poctivý člověk by neutekl před novináři z tiskovky.

A na závěr - podle posledních zpráv zadal přidělování dotací soukromé firmě, ačkoliv to měl dělat sám. Je to podobné, jako bych zaměstnával ve firmě elektrikáře, který by místo opravy vypínače objednal externí firmu. Takže ani s tou vykonanou prací to nebude tak skvělé. Nehledě k tomu, že k výkonu manažerské funkce neměl ani vzdělání a ani praxi.

Panu Hniličkovi přeji hodně úspěchů v nové práci, která snad bude více odpovídat jeho znalostem a zkušenostem.

2 0
možnosti
Foto

Dnes rezignoval na svoji funkci předseda Národní sportovní agentury Milan Hnilička.

.

Asi věděl proč.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS