Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to sice myšleno správně, ale vtipné to není - v tom jsme my běloši o stádia před východoasiaty. Takže jediné, čeho bych se jako Vietnamec v ČR bál, by bylo, že nechápu vtipy, a proč se lidi furt smějou - asi se furt smějou mně, protože nechápu vtipy!

0 0
možnosti

Chlape žlutej, my vás žlutý máme rádi, na rozdíl od jiných. Vy NIKDY nestojíte s nataženou rukou jako jiní na dávkách. Vaše děti jsou jedny z nejnadanějších ve třídách. Jste tak pracovití lidé, že by to málo který bílý vydržel. Máte můj obdiv! Jsme rádi, že tu jste.

13 0
možnosti

Vietnamci jsou mezi prvními co stojí ve frontě na kompenzační bonusy. Ani se mi nechce věřit , že jich je tady tolik. A viděli jste někde uzavřenou jejich prodejnu ?

0 0
možnosti
Foto

J23a71k49u44b 37T33o91m40i45s

18. 5. 2021 20:58

Články od Vás jsou vždy super! Vtipné a inteligentní, KARMA!R^

4 0
možnosti

A nemáte taky strach, že vás někdo začne pronásledovat kvůli vysoké karmě za článek? ;-D

0 0
možnosti

Je to smutne. Nemusi to byt za kazdou cenu zakleknuti policii, nebo molotov v okne. I tyto rekneme "drobnosti" dokazi zivot dost zneprijemnit. Bohuzel se obavam, ze na iDnes se soucitu, nebo pochopeni od mistniho publika nedockate.

1 0
možnosti

Proč by se nedočkal? Já jsem původem ze Slovenska, a když jsem ještě - trvalo to tak týden - nemluvila česky, skoro bez přízvuku, který stejně prý působil jako ostravský, taky jsem si užila své. Třeba - cože to chcete? Vreckovky? Cože to je? Mluvte česky! Jo, Češi fakt nejsou ani rasisti, ani xenofobové, ale prostě skoro za každou cenu si musí rýpnout.

3 0
možnosti

Jo jo.Hlavně se nezbláznit.Takový mají strach,že je jích v každém městě nespočet.

3 3
možnosti

Ale jinak u nás dobrý ne?

0 0
možnosti
Foto

Já bych tam vyplnil Tatran.

5 0
možnosti

J23i68r20i 49H34l38a56v14a

18. 5. 2021 3:10

Pane, nejste sam! Popsana zkusenost nuti rozumet, a opravdu si vazit poznaných vlastnosti uvnitř nas. Hodne úspěchu!

0 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 31,37
  • Průměrná čtenost 2933x
Červen 2022: Teď mi došlo, že jsem se nikdy pořádně nepředstavil. Jmenuji se Tien, potřebuji spát alespoň 10h denně, mám rád večerní procházky a jím převážně mezi 22-23h. Na deprese: čokoláda, úklid bytu a toulání se. Proč píšu blog? Je to jediná věc, kterou nedělám z povinnosti.

 

2021: Už jsem tu s Vámi přátele skoro 30 let, dokopu si to tady až do důchodu a potom zmizím do Hanoje. Ok?

 

2020: "Nic bych na sobě neměnil. Absolutní spokojenost. Mindrák na nule."

 

2015: Už pár let nečtu žádné západní "vědecké, akademické, publicistické" (a vlastně všechny cizí) práce o Vietnamu a Vietnamcích, protože nakonec zjistíte že to jsou jenom pytle plné nesmyslů. Musíte si to zjistit sami i když je to pracnější, ale aspoň těm objeveným výsledkům můžete věřit. Člověk by měl, pokud má tu možnost, na několik měsíců odejít do zahraničí, pak pochopí skutečné potřeby, emoce, samotu a izolaci cizinců v jeho vlastní zemi, protože to sám pocítí.