Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Ministryně Benešová není ani trochu originální. Metodu "vnést zmatek mezi podezřelé" uplatňoval už Jára Cimrman.

9 0
možnosti
DT

Když už jste nakousl ten boing... podle posledních zjištění, to byl BUK, dokonce ho nějaký investigativec zdokumentoval, jak jede na místo určení (lidi si fakt fotí všechno a dávají to na VK), kudy se pohyboval, apod.

Jen se myslím pořád ještě neví, čí byl rozkaz. Posádka byla originál ruská, ale to není žádný důkaz, protože je to složitá odpalovací technika a nikdo jiný než originál naučená posádka to ani odpálit nemůže (z dobrých důvodů, které jsou nasnadě).

Co je ale daleko daleko zajímavější: už pár dní předtím se střílelo, a to podobnou zbraní do podobné výšky (do výšky, ve které létají civilní letadla).

NIKDO nezareagoval.

Ukrajinci pro samou chamtivost nechtěli přijít o peníze z tranzitu v jejich vzdušném prostoru - a například německá Lufthansa o tom věděla také a žádné své lety nestornovala ani nepřeložila aby letěly jinudy. Pár minut nebo desítek minut před tím boingem tamtudy letělo jedno letadlo LH. Je z toho v Německu dost skandál... mohli sejmout je.

2 6
možnosti
VV

Asi to byla jen nehoda.

Nekdo v blizkosti odpalovaciho zarizeni zrovna telefonoval a ono nemelo jeste EMV podle posledni normy.;-D

5 1
možnosti
VV

Divite se?

Ucelem neni nic jineho nez zmast dalsi vysetrovani. A v tom jim vydatne pomahaji zdejsi dobrovolni i placeni spolupracovnici.

11 3
možnosti
ZZ

Proč se hned tak levně prozrazujete ?

;-D;-D;-D

0 6
možnosti
Foto

Proč Koudelka dostal vyznamenání od USA a z jakého důvodu ho nechce prezident jmenovat generálem? USA poctí přízní pouze ty, kteří se zaslouží o jejich prospěch.

3 19
možnosti
VV

To pane Bicero pochopi i student materske skoly, takze nechapu proc se ptate.

14 2
možnosti
JK

Obávám se, že v našem případě to do nás pumpují ruští agenti, co to v naší hierarchii dotáhli dost vysoko. To je výsledek silného působení ruských agentů a jejich 5. kolony - českých komunistů. U Zemana stačilo působit jen vodkou.

Obvinění z vlastizrady a velezrady je opodstatněné.

12 1
možnosti
ZJ
ZZ

Zdá se, že to vypadá spíš na další ostudu BIS, protože smyčka nepřímých důkazů se spíš stahuje nad panem Bernatíkem mladším, který 15.10. 2014 se dostavil do Vrbětic sám, bez jakéhokoliv doprovodu v 11,45 hod.

To potvrdila i ostraha prohlídkou jeho vozu. Bernartík byl toho dne ve skladě úplně sám, což nebývalo obvyklé !!! Ostraha údajně na hlavní bráně každého zaměstnance i návštěvníka důkladně kontrolovala.

Zbrojíři firmy - Luděk Petřík a jeho kolega Vratislav Havránek podle Bernartíka ten den pracovali v Ostravě. Ten den tam nebyli ani žádní brigádníci - kteří tam ovšem pracovali v den výbuchu - nikomu z nich se nic nestalo.

:-):-):-)

2 8
možnosti
PB

P87e77t89r 38B94u85r26i42a23n

17. 5. 2021 14:45

Další ostuda BIS. A která byla ta první, když tedy pominu, že neuhlídali, aby se Babiš stal premiérem bez lustrační prověrky, Mynář kancléřem bez bezpečnostní prověrky a Zeman prezidentem bez špetky morálky.

11 5
možnosti
MK

Účast dvou ruských agentů a zakrytí nelegálních kšeftů Imexu, se nevylučuje.

8 0
možnosti
JM

J93o67s78e89f 79M74i91k62e17l

17. 5. 2021 19:12

Já bych spíš řekl, že se vylučuje neúčast ruských teroristů, stejně, jako se vylučuje nezakrývání nelegálních kšeftů Imexu. ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,86
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.