Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ještě k panu Vracovskému. Já si myslím, že to byl, je a stále bude slušný člověk. Jen si dovolil mít poněkud jiný názor, takže se ocitl na té "nesprávné straně". A to zdejší příznivci "pravdy a lásky" prostě neodpouští. To by si musel hóódně moc ve svých následujících blozích sypat hlavu popelem...

5 2
možnosti
Foto

Musím říct jednu věc, jako vnuk kulaka a antikomunista... poslední dobou toleranci skutečně spatřuji jinde než na "kavárenské straně".... bylo mi dáno třeba hodně spolupracovat s paní doktorkou Formáčkovou, spousta lidí odtud ví kdo to je.... ona má třeba taky spoustu jinejch názorů a to skutečně rozdílnejch než já, ale nikdy nás to neomezovalo v lidským kontaktu a moc laskavějších lidí jsem nepotkal .... Mám ráda Pavla Novotnýho, ona fakt ne :D , zcela jinej přístup k Rusku... ale to přeci není důvod si předat spousty dobrýho ve věcech ve kterých si rozumíme, což je zcela základní lidskej přístup k člověku....

4 0
možnosti

Pokud připustím vaši úvahu, že paní K. má problémy vyžadující lékařskou pomoc, jeví se mi váš blog nikoli jako kýbl hnoje, ale jako fůra hnoje! Ale vaše věc, každý si své mindráky léčíme svým způsobem.

1 2
možnosti

Víte, pane Poborský, někdo to má nastavené tak, že když ví o tom, že má někdo nějaký problém, (řekněme třeba i zdravotní) a je o tom přesvědčen docela a úplně až tak, že je schopen to o něm napsat veřejně, tak se k tomu člověku raději nevyjadřuje a dopřeje mu klid. Ovšem to vy asi nejste a nebudete schopen nikdy pochopit.

No a pak jsou tady lidi, kteří mají potřebu zasypat kýbl hneje fůrou hnoje a myslí si, že to pak nebude tak smrdět, protože cizí hnůj smrdí, ale náš voní po fialkách. Ale věřte starém sedlákovi - hnůj zůstane hnojem, byť by byl vy...tvořen ve zlatém chlévě.

2 1
možnosti
Foto

Clickbait titulek, ale dojem z blogu i diskuse pod ním je, že si pár lidí rozšlapalo bábovičky na pískovišti.

3 0
možnosti
Foto

Přesně tak to je.

5 0
možnosti
Foto

Ještě jsem se podíval na blog pana Vracovského, viz odkaz níže u p. Polického. Kdysi jsem měl Filipovy blogy rád. Ale co se s ním stalo v poslední době, nechápu. Asi něco připálil a teď se z toho musí "vypovídat".

Jednou jsem pozorovali, jak dva ježci bojují o krásnou ježčici. Menší ježek, který se do toho neplet, to jen pozoroval.

A pak vítěz odcházel s dámou svého srdce do houští. A ten poražený se rozhlédl, a když tam viděl toho malého, co se jen koukal, vrhl se na něj a spráskal ho tak, že bodliny lítaly.

A tak to, vážení, chodí i u lidí. Ukřivděná ješitnost, trochu hysterie, ochablé myšlení a absence smyslu pro humor, k tomu nějaký ten osobní nezdar - a hurá na blog a pořádně jim to nandat, já vám dám, očůrávat nám divadlo!

Ovšem na druhou stranu - kdo sem leze, musí umět něco skousnout. R^

13 1
možnosti

Tady se neco prihodilo a ja vubec nechapu co. Zeby se rozdavaly nejaka mista vedoucich jako v sedmdesatem?

2 0
možnosti
Foto

Pro názornost jak diskutuje člověk co píšete o tom, že se srazil s kýblem hnoje

Petr Burian 85458

Blog

Btw, mleté nesmysly. Vaše články jsem rád četl. Ale tímto, a náhledem na Vás fcb jsem si o Vás udělal obrázek. Pokud máte strach, že byste byl v diskusi uřván, tak jste zbabělec....

....

https://vracovsky.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A210516_770734_blogidnes

...

0 5
možnosti
Foto

Paní Radko, věřte mi...................................

Vy víte o životě velké kulové. Vy umíte kolem sebe jen kopat jako malá rozmazlená holka, které sebrali panenku. Jste pro mě chudák, a jestli si sama nepriznáte, že máte velký problém, půjde to s Vámi z kopce. Řekl bych Vám to všechno do očí, ale není to možné. Bránit se však budu pokaždé, když mě někdo napadne.

https://kielbergerova.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A210516_770747_blogidnes

0 5
možnosti
Foto

Vy jste se nesrazil, vy jej produkujeteRv

0 7
možnosti
Foto

Srazil se s vámi. I s vámi.:-/

10 1
možnosti
Foto

Jediná možná rada: držet se co nejdále od centrálního hnojiště. R^

7 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
5 0
možnosti

P50e74t46r 61N70e37d13v54ě70d

17. 5. 2021 14:56

Doufám, .....tedy pokud je nějaká souvislost s Hyde parkem, že to vyčichne velmi rychle.

1 0
možnosti
Foto

Doporučuji přečíst dnešní blog od Pavla Jeřábka.

2 0
možnosti
  • Počet článků 155
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1449x
Žijeme tady a teď. Minulost už nebude a budoucnost ještě nebyla.