Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Uvědomil jsem si, že když jsem psal o těch ministrech zdravotnictví (bod b), nějak jsem zapomněl na Blatného. V té části s tím songem od Kabátu jsem měl na mysli Prymulu...

0 0
možnosti
Foto

Dlouhodobě miluju Vaši češtinu, pane Jeřábku, takže od Vás čtu s napětím i to dlouhé s vlažným úvodem. Trochu jsem začala tuhnout, když jste doporučil na matičku Zemi pohled shora, jestli Vy mně neutečete do nějakého "moc ezo" .

Ale cajk, aktuální fázi vývoje lidstva jste popsal mistrně dokonale. To (na můj vkus) hlavně jádrem pudla vhodným pro všechny úrovně mentálních zralostí :

"Nejlepší imunita je taková, kterou si tělo vytvoří samo. ... protilátky nemohou přicházet uměle zvenčí."

Za tu zábavnou a povznášející inspiraci Vám děkuji a všem lidem přeji, aby nadále víc, než shora, vnímali sebe i svět ze svého uvnitř uprostřed, protože rozum v té povýšené hlavě je jen prostředníkem na cestě k citu srdce, k lidské sounáležitosti.

2 0
možnosti
Foto

Klaním se a děkuji převelice.

0 0
možnosti

Je to trochu dlouhé, nicméně s částí c-19 spíše nesouhlasím (na kovid pasech nevidím nic tak extrémně zlého, protože nějak kontrolovatelné, kdo pro mne je rizikem a kdo není, být musí. Na druhou stranu s tím zbytkem spíše souhlasím a tak jsem Vám dal takovou spíše rozpačitou karmu.

0 0
možnosti
Foto

Tak spíše rozpačitě děkuji. :)

1 0
možnosti
Foto

Píšete-všem názorovým skupinám má být dán stejný prostor

Tedy když někdo bude tvrdit, že za covid může spiknutí galaktických veleještěrů původem z Proxima kentauri tak takové skupině má být dán stejný prostor jako třeba hlavnímu epidemiologovi z Ikem a dalším expertům na problém?

A vysloveně lžete když se snažíte navodit dojem, že alternativní názory nedostaly prostor. Pirk, Žaloudík, Polert, Šmucler....a mnoho dalších mělo v mediích prostoru dost.

Odlišné hlasy jsou zpochybňovány-ano jsou, stejně jako jsou třeba Pirkem a spol zpochybňovány i hlasy např. pana Smejkala. Rozdíl je v tom kdo se pohybuje ve věcné a odborné rovině (to fakt Pirk není) a kdo v osobních útocích (Pirk).

Ne, prostě je nesmysl, že každý má automaticky mít stejný prostor.

Prostě na pandemii není příliš relevantní názor kardiochirurga či zubaře a na to jak trhat stoličky se zase asi nebudeme ptát virologa.

3 7
možnosti

Ale svého času tyto - podle vás alternativní názory, vámi uvedených osob, splnily výtečně svůj účel - plivnutí na vládu a zpochybnění protiepidemiologických opatření - a o to šlo především.

:-P:-P:-P

0 1
možnosti

..... pomalej start, postupně to nabralo slušný votáčky a vkusně vygradovaný finále!,- ...... l u x u s !R^

4 1
možnosti

Následováníhodmý příklad samostatného uvažování. R^

6 0
možnosti
Foto

:-) Svého, dnes až pradávného času vycházel v Ahoji horoskop. A v něm byla i tato ,,poučka", rsp. až doporučení. ,,Čti a věř. Sobě!";-)

4 0
možnosti

R^ sice dlouhý, ale skvěle shrnující

4 0
možnosti

Vynikající článek, naprosto pravdivý, vyvážený, a proto objektivní!R^

Po zkušenostech obvykle takhle dlouhé články vůbec nečtu, ale tento je výjimkou, protože od začátku až do konce nabízí věcné informace a pregnantní logickou, a tudíž objektivní analýzu.

Děkuji za něj a samozřejmě dávám karmu.R^;-)R^

4 0
možnosti
Foto

Díky za skvělý komentář!

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS